Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 16 Jan 2007, 13:15

crank, employe of the month
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jan 2007, 08:50

Looney tunes: back in action - glupi, ali zabavni film. No, očekivao sam više od Joea Dantea. Ljudski likovi su bezveze, sa uništenim talentima, čak i Ron perlman, a Steve Martin je najgori. Pa je jedina zabava u ekipi iz looney tunes. Ima dosta primjedbi na neuvjerljivost spoja animacije i filma, ali neka. No, zgodni filmski štosevi kao robot iz Zabranjenog planeta... I bar puno bolje od Space jam, ali moglo se i bez gluposti kao onaj za tazmanian devil koja je najlošije iskorištena, a njega obožavam. :wink:

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 18 Jan 2007, 09:24

oldboy :twisted:

A$H

Post by A$H » 18 Jan 2007, 13:17

Chaos--bedasto i nedovršeno..ni dobri glumci ga nisu uspjeli spasit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Jan 2007, 14:33

A$H wrote:Chaos--bedasto i nedovršeno..ni dobri glumci ga nisu uspjeli spasit..
Meni je bio OK, iako sam očekivao malo više akcije...no svidio mi se twist...malo je blesav i nategnut, no može se probaviti...

A$H

Post by A$H » 18 Jan 2007, 15:46

Dragonrage wrote:
Meni je bio OK, iako sam očekivao malo više akcije...no svidio mi se twist...malo je blesav i nategnut, no može se probaviti...
za twist sam znao čim je ovaj kao fulo otišao u zrak u kući...sve mi postalo sumnjivo i onda dosadno..Snipes nije iskorišten kako je trebao bit...trebali su se malo više pozabavit njegovim likom..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Jan 2007, 15:49

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
za twist sam znao čim je ovaj kao fulo otišao u zrak u kući...sve mi postalo sumnjivo i onda dosadno..Snipes nije iskorišten kako je trebao bit...trebali su se malo više pozabavit njegovim likom..
Je..Snipes je totalno ne iskorišten, no mene je ovo bilo začudilo kad je ovaj eksplodirao ono WTF!! :shock:

A$H

Post by A$H » 18 Jan 2007, 15:53

Dragonrage wrote:
A$H wrote:
Dragonrage wrote: Meni je bio OK, iako sam očekivao malo više akcije...no svidio mi se twist...malo je blesav i nategnut, no može se probaviti...
Je..Snipes je totalno ne iskorišten, no mene je ovo bilo začudilo kad je ovaj eksplodirao ono WTF!! :shock:
Da i ja sam ostao malo paf,ali kao što kažem počeo sam slagat piču u glavi i ispalo je točno...

I onda još nisam ni skužio...zakaj je Statham suspendiran,ako je Snipes upucao curu??

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Jan 2007, 15:56

A$H wrote:
Da i ja sam ostao malo paf,ali kao što kažem počeo sam slagat piču u glavi i ispalo je točno...

I onda još nisam ni skužio...zakaj je Statham suspendiran,ako je Snipes upucao curu??
A ne znam zakaj...već sam i zaboravio kak je to točno išlo...gledao sam ga zadnji i prvi put u kinu...

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 18 Jan 2007, 20:08

chris nolanov doodlebug (1997), njegov prvi uradak... odličan 3-minutni kratki film sa ironičnim i zanimljivim završetkom...

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2007, 12:06

Ichi the killer - isprva sam bio razočaran mlakom količinom nasilja o kojem stalno slušam, zapravo, meni nije ništa posebno, to rezanje, komadanje, i sve to, prezabavno, ali ništa odvratno ili bolesno. A u Kliku su čak i spomenuli da su davali vrećice za povraćanje u kinima za njegove filmove. :lol: :lol: No, ako zanemarimo to, prejebeni, zabavni, otkačeni, bizaran film sa obratima i hrpom ludih iznenađenja.
Najjače scene su ono kada starac skine odjeću za sebe. 8) A tek ono kada plavokosi skine pircinge za usta, a ovaj ga udari šakom. :lol: :lol: A i dopala mi se ona odora koju nosi Ichi, a tek njegova cipela za žiletom, prejebeno. A najžešća scena je ona kada upadne u skupinu mafijaša i tamo ih sve razreže, krv iz vrata, par tijela i komad lica koji struže po zidu. 8) :D A i glazba je dobra kao i bizarni završetak. Sada počinjem gledati sve njegove filmove koje je snimio. 8)

Wendigo

Post by Wendigo » 23 Jan 2007, 13:42

Kill Bill 1 & 2 :samuraj:

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jan 2007, 13:49

Ong bak 2 - jebem ti, osim što sam skinuo loš DVD rip s tehničkim problemima (chapter, prematanja i to), loše slike i tajlandski zajedno za engleskim titlovima, film je obično sranje. Mislim, pretpostavljao sam da je priča sranje, pa sam skinuo radi akcije, ali nije niti akcija baš bogznašto. Jedino pri kraju ono kada lomi udove negativcima. A ostalo je sve gluparija. I onda kažu da se dobro ocjenjuje na .imdb.com gdje ima ocjenu 6. A ne zaslužuje niti više od 1 pošto je dosadan, s bezveznim glumcima koji su u originalu bili bar podnošljivi, a ovdje loši, dosadnu akciju i gomilu gluposti.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 23 Jan 2007, 14:22

click ...nevjerovatno zabavan...preporucujem

Vorador

Post by Vorador » 23 Jan 2007, 14:50

Prestiž - interesantno, zabavno, odlično...

Post Reply