Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
metallicat

Post by metallicat » 28 Oct 2007, 12:47

HorrorHR wrote:
Wendigo wrote:ja mu dajem 4,5/5 i da, precijenjen je skroz..
ček, daš mu skoro savršenu ocijenu i kažeš da je skroz precijenjen? :wink:
da lol, baš sam htjela napisat 10/5 al precjenjen :rotflmao:
Image

Boby

Post by Boby » 28 Oct 2007, 15:24

metallicat wrote:
HorrorHR wrote:
da lol, baš sam htjela napisat 10/5 al precjenjen :rotflmao:
Film je po meni odličan osim onog kazališnog završetka. Najjači aduti su mu Tim Robbins i Sean Penn

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Oct 2007, 15:42

HorrorHR wrote:
meni je super film, ali kažem precijenjen jer su ga svi malo previše hvalili i dizali u nebesa, od kritičara do publike.. :lol:

gandalf

Post by gandalf » 28 Oct 2007, 15:49

Breathless (Jean-Luc Godard, 1960)

Malo se teže gleda jer na francuskom, ali zasigurno jedan od jako zanimljivih uradaka.

8/10

Betmen

Post by Betmen » 28 Oct 2007, 15:52

Good Luck Chuck http://www.imdb.com/title/tt0452625/

U njemu glumi Dane Cook, jedan stand up komicar koji ne spada bas u klasu najboljih al je boli od onih prosjecnih :) i nekak je lik kul i zabavan :) Pa mi ovaj film ima nekoliko smijesnih scena i nije los po tome
usto glumi jessica laba. Al kraj je kenja ko svaki put :) Al lepo je pogledat malo da se mozak stavi na pasu :)

gandalf

Post by gandalf » 28 Oct 2007, 16:00

Betmen wrote:Good Luck Chuck http://www.imdb.com/title/tt0452625/

U njemu glumi Dane Cook, jedan stand up komicar koji ne spada bas u klasu najboljih al je boli od onih prosjecnih :) i nekak je lik kul i zabavan :) Pa mi ovaj film ima nekoliko smijesnih scena i nije los po tome
usto glumi jessica laba. Al kraj je kenja ko svaki put :) Al lepo je pogledat malo da se mozak stavi na pasu :)
Joj, mene je cura natjerala da gledam to. Zbog Dane Cooka. Inače znam kak svi njegovi filmovi završe i što će biti, itd. Sve je isto.
Inače uvijek ubaci neke fore iz svojih nastupa u filmove.

Betmen

Post by Betmen » 28 Oct 2007, 17:12

gandalf wrote:

Joj, mene je cura natjerala da gledam to. Zbog Dane Cooka. Inače znam kak svi njegovi filmovi završe i što će biti, itd. Sve je isto.
hahaha natjerala ha ? :)

ja sam gledo samo bio stend upove od njega, ovo je prvi film da sam gledo njegov i fora je lik :) dobro se snaso :)

gandalf

Post by gandalf » 28 Oct 2007, 18:04

Betmen wrote:
gandalf wrote:

hahaha natjerala ha ? :)

ja sam gledo samo bio stend upove od njega, ovo je prvi film da sam gledo njegov i fora je lik :) dobro se snaso :)
A ono... "Skini mi Good Luck Chuck", "Jel se skinulo?!!! Idemo gledati!!!"
Gledao sam i onaj Employee Of The Month iz istog razloga.
Ima dosta filmova, čak nisu svi ni ljubavne komedije :shock:
Ma dok ne snima horrore, dobro je....

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Oct 2007, 10:05

Ninja scroll - solidan anime s puno akcije i zanimljivih negativaca. :wink:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Oct 2007, 15:24

john_constantine wrote:Ninja scroll - solidan anime s puno akcije i zanimljivih negativaca. :wink:
slažem se. jedan od rijetkih animea koji sam pogledao..

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Oct 2007, 17:54

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:Ninja scroll - solidan anime s puno akcije i zanimljivih negativaca. :wink:
slažem se. jedan od rijetkih animea koji sam pogledao..
Pogledaj i seriju od 13 nastavaka, obiluje isto akcijom, i hrpom različitih negativaca i odličnih poteza, npr. kada se bori protiv čovjeka zmije, digne glavu i nindža mu zabije mač ravno u usta. :D

Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi. I čekam da se konačno završi, kvragu i ti filmovi koji traju 2 sata, magnolija me psihički iscrpila koliko je glupa i dosadna. Ima tu par dobrih crnohumornih scena. Bruce willis mi čak nije niti bio cool, nego ukočen. Jedino vrijedno spomena je zabijanje igle u srce ume thurman. Ostalo je kao i u slučaju death proof mlaćenje prazne slame za hrpomd ijaloga.
P.S.
Quentin tarantino kao i obično mora glumiti u vlastitom filmu. :roll:
Michel puši karu.

FilmTV

Post by FilmTV » 29 Oct 2007, 18:04

john_constantine wrote:Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi.
Nevezano za to kakav je Pulp Fiction, zašto 5 puta gledaš film koji ti je tako loš? Mazohizam? :D

metallicat

Post by metallicat » 29 Oct 2007, 18:06

john_constantine wrote:Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi. I čekam da se konačno završi, kvragu i ti filmovi koji traju 2 sata, magnolija me psihički iscrpila koliko je glupa i dosadna. Ima tu par dobrih crnohumornih scena. Bruce willis mi čak nije niti bio cool, nego ukočen. Jedino vrijedno spomena je zabijanje igle u srce ume thurman. Ostalo je kao i u slučaju death proof mlaćenje prazne slame za hrpomd ijaloga.
P.S.
Quentin tarantino kao i obično mora glumiti u vlastitom filmu. :roll:
tu se skroz slažem s tobom. ni meni pulp nije nešto, u biti ništa :lol: dosadan, a većina očarana njima :lol: magnoliju nisam mislim nikad do kraja pogledala jer mi se neda toliko napor ulagat da nešto pogledam, kao i oči širom zatvorene. svi ostali s t. cruisom su mi super, al ta dva nikako mi ne idu.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Oct 2007, 18:12

FilmTV wrote:
john_constantine wrote:Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi.
Nevezano za to kakav je Pulp Fiction, zašto 5 puta gledaš film koji ti je tako loš? Mazohizam? :D
ma htio sam vidjeti što se dogodi s onim parom na početku filma. :rotflmao:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 29 Oct 2007, 18:27

Ma Tarantino je precjenjen, no Rodriguez rules :mrgreen:

Post Reply