Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Betmen

Post by Betmen » 21 Oct 2007, 13:32

Pirati s kariba 3 :) a ono zabavno je pogledati, pred kraj neke stvari su mi se nisu bas svidjele ali ostatak filma je kako bi rekli amusing :)

bakero

Post by bakero » 21 Oct 2007, 18:31

Napad na pol. postaju 13 remake, apsolutno fantastičan remake al glazba se ne može mjerit sa carpenterovom!
Ovo mi je 2. put da sam ga pogleda!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

metallicat

Post by metallicat » 21 Oct 2007, 18:44

Batman, 1408 po drugi put :D , Put u El Dorado, par epizoda stažista i seinfelda :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Oct 2007, 18:46

bakero wrote:Napad na pol. postaju 13 remake, apsolutno fantastičan remake al glazba se ne može mjerit sa carpenterovom!
:roll: Meni je taj film živo sranje, pogledao sam prvih 15 minuta i to mi je bilo dosta. Glupo koliko je predvidljivo. A tek galerija iritatnih glumaca.

The island - nisam niti očekivao kvalitetnu priču kada je riječ o michaelu bayu, ali ovaj film mu je baš najgori. Priča je nezanimljiva, glumci baš iritatni, tek nešto dobrih akcijskih scena, ali jednostavno je dosadan tako da sam zaspao poslije jedan sat i pol filma. I da, previše dugo trajanje.
Michel puši karu.

Betmen

Post by Betmen » 21 Oct 2007, 18:51

metallicat wrote:Batman, 1408 po drugi put :D , Put u El Dorado, par epizoda stažista i seinfelda :D
betmen tananananana betmennn ! :D

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Oct 2007, 18:53

Betmen wrote:
metallicat wrote:Batman, 1408 po drugi put :D , Put u El Dorado, par epizoda stažista i seinfelda :D
piše se batman, a ne betmen. :P :mrgreen:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 21 Oct 2007, 18:56

uvijek moram promislit dal je s a il e, neznam zašto :lol:
Image

Unreal

Post by Unreal » 21 Oct 2007, 19:31

john_constantine wrote:
bakero wrote:Napad na pol. postaju 13 remake, apsolutno fantastičan remake al glazba se ne može mjerit sa carpenterovom!
:roll: Meni je taj film živo sranje, pogledao sam prvih 15 minuta i to mi je bilo dosta. Glupo koliko je predvidljivo. A tek galerija iritatnih glumaca.
Solidan remejk. Malo je predvidljiv i dosta stereotipni likovi ,ali da nije zabavan film :wink:

Betmen

Post by Betmen » 21 Oct 2007, 19:36

john_constantine wrote:
Betmen wrote:
piše se batman, a ne betmen. :P :mrgreen:
ja to iz milja :D

FilmTV

Post by FilmTV » 21 Oct 2007, 20:06

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Solidan remejk. Malo je predvidljiv i dosta stereotipni likovi ,ali da nije zabavan film :wink:
Moram se složiti sa constantineom, meni je ovaj remake očajan.

bakero

Post by bakero » 21 Oct 2007, 22:53

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
neko reče glumci iritantni, meni su ok!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 22 Oct 2007, 03:33

Pirate s Kariba 3 - dobar film, zabavan, mozda malo predugacak..bolji od drugog dijela, losiji od prvog :)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Oct 2007, 10:13

john_constantine wrote:
Unreal wrote:
john_constantine wrote: Ma nije riječ o remakeu, već su samo isti glumci iz originala + cameo uloge (jackie chan na aerodromu). Nije niti pravi nastavak, nego više novi film, samo s istom ekipom. Ali priča je isto loša kao u originalu, borac koji mora nešto vratiti u svoje selo i to. Ali za drugi dio, priča je gluplja nego može biti. Gleda se samo radi borbi i to je sve.
Mislim da kužim, govoriš o Ong-bak. To još nisam gledao ,no pogledat ću. A što se tiće Jackie Chana mislio sam da je to on,no nisam naišo na njegovo ima na filmu ,no našao sam ovo "An impressionist portrays Jackie Chan, whom Kham briefly encounters at the airport in Sydney. In real life, Chan is one of Jaa's idols."
je, a obrati pozornost na onog odvratnog debeljka koji jede škorpiona u ilegalnom restoranu. Ne znam tko je taj, ali glumio je u freddy vs jasona, gdje jasonu kaže da si neka pojebe svinju ili takvo nešto. Ong bak obavezno pogledaj, ima puno bolje scene borbe jedan na jedan, dok je na kraju baš prava borilačka tučnjava. A i scene tučnjave su dosta prave, bez kaskaderskih zaštita.
Ja sam nedavno gledao ponovno taj film, ali britansku verziju koja je za nekih 20-ak min duža od verzije koja je igrala kod nas u kinima i koja se može kod nas nabaviti na DVD-u i kao da sam prvi puta gledao dugi film...e predobar mi je. priča je naravno i dalje banalna i niš posebno, no kao što rekoh taj film se niti ne gleda zbog toga...ali fajtovi...majko mila..daleko bolji i nabrijaniji nego u Ong Baku...onaj fajt na stepenicama snimljen u jednom kadru u trajanju od 5 min...fenomenalno :supz: :supz: :supz: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: ....zatim onja fajt protiv njih 50-ak...e kako lik tamo lomi ruke i noge...ono 50 različitih načina kako čovjeku slomiti kost :lol: :lol: :supz: :supz: :supz: ...pa fajt sa onim rasta manom i finalni fajt protiv onih grdosija...a čovječe totalna rasturačina...u jednu ruku mi je zbog tih fajtova daleko bolji nego Ong bak, a opet ko cjelina mi je samo mrvicu lošiji...Ne znam zakaj mi je prvi puta bio ono baš taaako jaaako loš...a u biti nije...odlična borilački film!!!!! :prayer: :supz: :supz:

john_constantine wrote:The island - nisam niti očekivao kvalitetnu priču kada je riječ o michaelu bayu, ali ovaj film mu je baš najgori. Priča je nezanimljiva, glumci baš iritatni, tek nešto dobrih akcijskih scena, ali jednostavno je dosadan tako da sam zaspao poslije jedan sat i pol filma. I da, previše dugo trajanje.
Ne znam koji si ti film gledao ali najveći plus kod Islanda je upravo priča...film ima izvrsnu prču iz koje bi neki drugi redatelj...tipa David Fincher izvukao nešto dublje, mračnije, pozabavio se moralnim pitanjima koja ona istražuje, dok je Bay zajebo sve sa pretjeranom akcijom koja u ovom filmu zaista nije pasala...

A$H

Post by A$H » 22 Oct 2007, 11:07

Face Off - ODLIČNO
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Oct 2007, 16:08

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:
Unreal wrote:
Ma ne znam, priča mi je jednostavno bila predvidljiva. Dobro to za etikom, tu je dobro napravljena kao i ideja, ali kako radnja napreduje, ne djeluje baš zanimljivo. A od michaela baya ionako očekujem samo akciju. :lol: Ali nikako ne mogu smisliti tog Ewana, nije mi baš neki glumac. Vidio sam ga u par filmovima, ali nije mi baš za A klasu.
Michel puši karu.

Post Reply