Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat
- john_constantine
bakero wrote:Napad na pol. postaju 13 remake, apsolutno fantastičan remake al glazba se ne može mjerit sa carpenterovom!
Ovo mi je 2. put da sam ga pogleda!
The island - nisam niti očekivao kvalitetnu priču kada je riječ o michaelu bayu, ali ovaj film mu je baš najgori. Priča je nezanimljiva, glumci baš iritatni, tek nešto dobrih akcijskih scena, ali jednostavno je dosadan tako da sam zaspao poslije jedan sat i pol filma. I da, previše dugo trajanje.
Michel puši karu.
- john_constantine
- metallicat
-
Unreal
Solidan remejk. Malo je predvidljiv i dosta stereotipni likovi ,ali da nije zabavan filmjohn_constantine wrote:bakero wrote:Napad na pol. postaju 13 remake, apsolutno fantastičan remake al glazba se ne može mjerit sa carpenterovom!
Ovo mi je 2. put da sam ga pogleda!Meni je taj film živo sranje, pogledao sam prvih 15 minuta i to mi je bilo dosta. Glupo koliko je predvidljivo. A tek galerija iritatnih glumaca.
-
FilmTV
Moram se složiti sa constantineom, meni je ovaj remake očajan.Unreal wrote:Solidan remejk. Malo je predvidljiv i dosta stereotipni likovi ,ali da nije zabavan filmjohn_constantine wrote:bakero wrote:Napad na pol. postaju 13 remake, apsolutno fantastičan remake al glazba se ne može mjerit sa carpenterovom!
Ovo mi je 2. put da sam ga pogleda!Meni je taj film živo sranje, pogledao sam prvih 15 minuta i to mi je bilo dosta. Glupo koliko je predvidljivo. A tek galerija iritatnih glumaca.
- bakero
neko reče glumci iritantni, meni su ok!Unreal wrote:Solidan remejk. Malo je predvidljiv i dosta stereotipni likovi ,ali da nije zabavan filmjohn_constantine wrote:bakero wrote:Napad na pol. postaju 13 remake, apsolutno fantastičan remake al glazba se ne može mjerit sa carpenterovom!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- AlabamaSmokeOne
- Dragonrage
Ja sam nedavno gledao ponovno taj film, ali britansku verziju koja je za nekih 20-ak min duža od verzije koja je igrala kod nas u kinima i koja se može kod nas nabaviti na DVD-u i kao da sam prvi puta gledao dugi film...e predobar mi je. priča je naravno i dalje banalna i niš posebno, no kao što rekoh taj film se niti ne gleda zbog toga...ali fajtovi...majko mila..daleko bolji i nabrijaniji nego u Ong Baku...onaj fajt na stepenicama snimljen u jednom kadru u trajanju od 5 min...fenomenalnojohn_constantine wrote:je, a obrati pozornost na onog odvratnog debeljka koji jede škorpiona u ilegalnom restoranu. Ne znam tko je taj, ali glumio je u freddy vs jasona, gdje jasonu kaže da si neka pojebe svinju ili takvo nešto. Ong bak obavezno pogledaj, ima puno bolje scene borbe jedan na jedan, dok je na kraju baš prava borilačka tučnjava. A i scene tučnjave su dosta prave, bez kaskaderskih zaštita.Unreal wrote:Mislim da kužim, govoriš o Ong-bak. To još nisam gledao ,no pogledat ću. A što se tiće Jackie Chana mislio sam da je to on,no nisam naišo na njegovo ima na filmu ,no našao sam ovo "An impressionist portrays Jackie Chan, whom Kham briefly encounters at the airport in Sydney. In real life, Chan is one of Jaa's idols."john_constantine wrote: Ma nije riječ o remakeu, već su samo isti glumci iz originala + cameo uloge (jackie chan na aerodromu). Nije niti pravi nastavak, nego više novi film, samo s istom ekipom. Ali priča je isto loša kao u originalu, borac koji mora nešto vratiti u svoje selo i to. Ali za drugi dio, priča je gluplja nego može biti. Gleda se samo radi borbi i to je sve.
Ne znam koji si ti film gledao ali najveći plus kod Islanda je upravo priča...film ima izvrsnu prču iz koje bi neki drugi redatelj...tipa David Fincher izvukao nešto dublje, mračnije, pozabavio se moralnim pitanjima koja ona istražuje, dok je Bay zajebo sve sa pretjeranom akcijom koja u ovom filmu zaista nije pasala...john_constantine wrote:The island - nisam niti očekivao kvalitetnu priču kada je riječ o michaelu bayu, ali ovaj film mu je baš najgori. Priča je nezanimljiva, glumci baš iritatni, tek nešto dobrih akcijskih scena, ali jednostavno je dosadan tako da sam zaspao poslije jedan sat i pol filma. I da, previše dugo trajanje.
- john_constantine
Ma ne znam, priča mi je jednostavno bila predvidljiva. Dobro to za etikom, tu je dobro napravljena kao i ideja, ali kako radnja napreduje, ne djeluje baš zanimljivo. A od michaela baya ionako očekujem samo akciju.Dragonrage wrote:john_constantine wrote:Unreal wrote:
Michel puši karu.