Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- AlabamaSmokeOne
- john_constantine
- bakero
1. dio death wisha je stvarno remek djelo, drugi nisam gleda!john_constantine wrote:Death wish - odličan akcijski klasik.
Death wish 2 - ma kvragu, moram priznati da se moglo i bez toga. Dobre scene akcije, ali presličan originalu.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- AlabamaSmokeOne
- john_constantine
Big trouble in little china - Why this movie is the greatest movie of all time - slažem se. Ma genijalan film pun maštovitih ultrazabavnih scena, kung fu scena i tučnjava, zabavnih likova, kurta russela koji se sprda sa samim sobom, akcijom, humorom, fantastičnim elementima, kreaturama, odličnom pričom. Ma kako je samo mogao tako mlako proći u kinima? genijalno. 

Michel puši karu.
-
Potpisujem, odlična zabava! Fakat je loše prošao, nije zaradio ni pola budžeta što je fakat loše. Amerijohn_constantine wrote:Big trouble in little china - Why this movie is the greatest movie of all time - slažem se. Ma genijalan film pun maštovitih ultrazabavnih scena, kung fu scena i tučnjava, zabavnih likova, kurta russela koji se sprda sa samim sobom, akcijom, humorom, fantastičnim elementima, kreaturama, odličnom pričom. Ma kako je samo mogao tako mlako proći u kinima? genijalno.

- john_constantine
ma što oni znaju, pogledaj samo rezultat Grindhousea.FilmTV wrote:Potpisujem, odlična zabava! Fakat je loše prošao, nije zaradio ni pola budžeta što je fakat loše. Amerijohn_constantine wrote:Big trouble in little china - Why this movie is the greatest movie of all time - slažem se. Ma genijalan film pun maštovitih ultrazabavnih scena, kung fu scena i tučnjava, zabavnih likova, kurta russela koji se sprda sa samim sobom, akcijom, humorom, fantastičnim elementima, kreaturama, odličnom pričom. Ma kako je samo mogao tako mlako proći u kinima? genijalno.

Michel puši karu.
-
Mislim da sam jedina osoba koja misli da je to najbolji film John Carpentera.john_constantine wrote:Big trouble in little china - Why this movie is the greatest movie of all time - slažem se. Ma genijalan film pun maštovitih ultrazabavnih scena, kung fu scena i tučnjava, zabavnih likova, kurta russela koji se sprda sa samim sobom, akcijom, humorom, fantastičnim elementima, kreaturama, odličnom pričom. Ma kako je samo mogao tako mlako proći u kinima? genijalno.
A to što se tiće zarade u kinodvoranama to mi ide na živce. Sranja poput The Fog,When stranger calls i Epic movie zarade puno para,a dobri uradci poput Slithera,Serenity i spomenutog Grindhousea ne zarade i onda se tu neki ljudi žale da se više ne rade više dobri filmovi.

- john_constantine
ah, više nisi.Unreal wrote:Mislim da sam jedina osoba koja misli da je to najbolji film John Carpentera.john_constantine wrote:Big trouble in little china - Why this movie is the greatest movie of all time - slažem se. Ma genijalan film pun maštovitih ultrazabavnih scena, kung fu scena i tučnjava, zabavnih likova, kurta russela koji se sprda sa samim sobom, akcijom, humorom, fantastičnim elementima, kreaturama, odličnom pričom. Ma kako je samo mogao tako mlako proći u kinima? genijalno.

Michel puši karu.
- john_constantine