Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Sep 2007, 13:22

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
A$H wrote: ti se javljaš,a i tebe sam tu negdje vidio... :lol:
A ne...ja nisam gleda taj skeć :wink: :lol:
Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!

hahaha sad si gotov.. :lol: :twisted: :lol:
Eh...možda i bi kad bih nekaj kužil LOL...ali ipak je smiješno hahaha :lol: :lol: :lol: ....a joj... :pomast: :pomast:

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Sep 2007, 15:44

Dragonrage wrote:
A$H wrote:Monty Python - prve dvije epizode...uvijek se odvalim na skeč sa najsmiješnijom šalom na svijetu od koje se umire..
Što bi značilo da sada pišeš iz pakla :twisted: :lol:
ne piše iz pakla neg sam mu dao poboljšani t-virus. Zadržava sve moždan funkcije, i nema potebu za kanibalizmom
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 19 Sep 2007, 23:35

mr. brooks po drugi put sad u kinu... aaaahhh
jos mi je i bolji bio sad bio nego prvi put
jedan od najboljih filmova koje sam gledala uopce
:')

Vorador

Post by Vorador » 21 Sep 2007, 14:14

Gone with the Wind - po prvi puta u cijelosti, od početka do kraja, bez ometanja. Nije me baš previše impresionirao. Vjerojatno sam previše očekivao. Btw dodaci na DVDu su ludilo. Na DVDu se nalazi i kratki film The Old South koji je napravljen za promociju filma i dvosatni dokumentarac o stvaranju filma s mnogo zanimljivih arhivskih snimaka i screen testova raznih glumaca i glumica koji su pokušavali dobiti ulogu. Te naravno dokumentarci o Clarku Gableu, Vivien Leigh (koji uključuju i isječke iz brojnih njihovih filmova) i ful zanimljivi interview s Oliviom de Havilland iz 2004.

The Crow - prvi puta na DVDu. Imao sam nekih desetak godina kad sm ga prvi puta gledao i bio sam oduševljen. Sada sam nešto manje ali svejedno mi je film još uvjek drag.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Sep 2007, 19:45

300 - impresivan spektakl, jedino zamaraju scene s kraljevom ženom. Tada sam čitao strip dok sam čekao da ona završi. A borba je odlično izvedena iako me pomalo podsjeća na Lords of rings, samo puno krvavije. Ali baš sam tada došao na ideju da bi se mogao snimiti film Berserk, ali ne kao anime. :mrgreen: Atmosfera je dobra, likovi su zanimljivi, radnja pomalo predvidljiva, nema toliko sakaćenja kao u Conan barbarian. Jedina zamjerka ide što je film prekratak. :mrgreen: Tih 2 sata su vrlo brzo prošli, a da nisam primijetio. Mislio sam nabaviti original, ali ipak neću, nekakav šugavi audio komentar i to je sve. :roll:

Usput, idiotske kritike da je film gayski, stvarno debilno. Ljudi koji ne poznaju povijest i imaju predrasude. A druge kritike, kako su ljudi razočarani jer su očekivali povijesni spektakl, isto se može reći da su nepismeni pošto ne znaju da je to ekranizacija stripa, a ne realni povijesni spektakl. Ja to jednostavno smatram filmskom popcorn zabavom. Bookmark na akcijske scene i to je to.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 21 Sep 2007, 20:37

john_constantine wrote: Usput, idiotske kritike da je film gayski, stvarno debilno.
Pa meni ti spartanci izgledaju sa svim tim mišićima koji se sjaje malo gay. :lol:

A što se tiće filma solidan uradak dao bi mu 4/5.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Sep 2007, 20:41

Unreal wrote:
john_constantine wrote: Usput, idiotske kritike da je film gayski, stvarno debilno.
Pa meni ti spartanci izgledaju sa svim tim mišićima koji se sjaje malo gay. :lol:

A što se tiće filma solidan uradak dao bi mu 4/5.
A ipak su to spartanci. :wink: Cijeli život su odgojeni u nasilju, vježbanjima, borbama i ubijanju. Zar bi trebali izgledati kao mlakonje? :wink:
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 23 Sep 2007, 17:47

The Crow 4: Wicked Prayer - očajan film, jedva gledljiv. Nemam pojma kako sam samo izdržao do kraja. Onaj lik koji glumi Angela iz Buffy je grozomran. Najgori glumac ikad. A tek spika od Dennisa Hoppera - užas. Učinilo mi se da sam prepoznao onu crnkinju, migoljavu, retardiranu pjevačicu (kako se ono zove?) koja se ,čini mi se, pojavila i u prvom nastavku Spider-Mana. O priči ne bih previše jer je ni nema. Ma sve u svemu veliko :shajse:

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Sep 2007, 22:17

Back of future - vrlo zabavna akcijska komedija, već dugo nisam gledao, pa opet gledam sve iznova. Baš sam uživao, luda ideja, odlični zabavni glumci, otkačene scene, brijatni humor... :D
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 23 Sep 2007, 22:56

john_constantine wrote:Back of future - vrlo zabavna akcijska komedija, već dugo nisam gledao, pa opet gledam sve iznova. Baš sam uživao, luda ideja, odlični zabavni glumci, otkačene scene, brijatni humor... :D
slažem se sa svime što si rekao, odličan film :D šteta što dugo nisu to pustili na tv..
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Sep 2007, 22:48

pih, tv, što je to? :roll:

Back of future 2 - malo mi smeta ponavljanje scena, ali mračniji humor, pomaknuta atmosfera kada se vrati u sadašnjost i ponekih par scena. No ovaj mi je najslabiji u serijalu pošto ima tu dobar početak, ali pri kraj opet viđamo scene u originalu.

Back of future 3 - e ovo je već bolje, više humora, akcije, western štih, ali opet ponavljanja scena, no maštovitije i puno bolje od dvojke, a Doc je još razigraniji i zabavniji. :D
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Sep 2007, 23:30

nightmare before christmass- iako odličan film, nikak da si izbijem pesme iz njega iz glave
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 24 Sep 2007, 23:55

john_constantine wrote:pih, tv, što je to? :roll:
nisam ljubitelj, al nemogu gledat na dvd od kad je grom puknuo dok se ne popravi a i nemam doma kolekciju ni flat pa zato tv :D :wink:
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Sep 2007, 00:32

Knocked Up - dobra zabava, nije toliko smiješan film koliko je cool rom-com.

Malo istina traje previše, 130 minuta, gademn da sam znao neznam dali bi ga gledao :shock: 8)

Glumica je "bombončić", a i ovo je jedan od rijetkih filmova (komedija) gdje ima kao 2-3 closeup kadra kako dijete izlazi iz "buže" :lol:

Betmen

Post by Betmen » 25 Sep 2007, 09:18

Platoon 8)

Post Reply