Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
A$H
HorrorHR wrote:Betmen wrote:Minotaur
http://www.imdb.com/title/tt0415160/
doso do pola i odusto dosadan je onak...malo.....
kao hrane ljudima minotaura i nekom pastiru su butru uzeli i sad je on ide ubiti mitsko bice..... NOTT

Jel ono Rutger Hauer glumi ovdje? Ili neka druga "legenda", znam da sam rekao da film moram samo radi nekoga gledat

Rutger Hauer--da on glumi
i film nije baš tak grozan,bar meni...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Betmen
meni spada u klasu di prije spavanja upalim nes da gledam (a samo mi je jos on ostao ) i gledam 10 min dok ne zacorim.....
-
john_constantine
hm, ja bi baš mogao pogledati minotaura, izgleda dobro. A i u djetinstvu sam bio fasciniran grčkom mitologijom - minotauri, pegazi, hidre...
-
Aryx
Clerks 2 , nije dobar kao jedinica ali dosta dobar

pogledajate ako su vam se svidali Clerksi
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Aryx
Lucky number Slevin 6/10 . puno vise ocekivao, predvidljiva prica, nis posebno
-
Donnie Darko
predvidljiva prica??? pa nebi bas reko al moras priznat da je film odlicno poslozio sve kockice...
-
Aryx
ja sam ga prokuzio odmah... nekako mi je bas bio predvidljiv
-
Dragonrage
-
Aryx wrote:ja sam ga prokuzio odmah... nekako mi je bas bio predvidljiv
Meni baš nije bio predvidljiv tipa da sam od samog početka od prilike znao/pretpostavljao kako će završiti, ali sam nekih 10-ak min prije nego što bi se nešto dogodilo već mogao pretpostaviti da bi se to moglo dogoditi, no nisam mu to uzeo za preveliko zlo, jer je na kraju krajeva film ipak inteligentno osmišljen i režiran. A moram i izdvojiti specifičan vizualni stil...nije loše, jedan od boljih prošle godine ako se mene pita...
-
john_constantine
Kalifornia - film mi bi bio dobar da nije one jebene iritatne glupače Juliete lewis koje ne zna niti glumiti, a još manje govoriti, kao da je retardirana. Niti sam ju prije podnosio još od Natural born killers i još negdje, ali se ne mogu sjetiti... Pa jednostavno nisam mogao normalno gledati film pošto me ova naživcirala do boli. Ne znam kakva je glumica, niti me ne zanima. Kada budem vidio nju na spisku glumaca u nekom filmu, makar to bio i evil dead, izbjegavam ga kao vrag od križa. Inače, dobar film sa dobrim glumcima i preseratorskim završetkom na koji se više ne palim.
-
A$H
john_constantine wrote:Kalifornia - film mi bi bio dobar da nije one jebene iritatne glupače Juliete lewis koje ne zna niti glumiti, a još manje govoriti, kao da je retardirana. Niti sam ju prije podnosio još od Natural born killers i još negdje, ali se ne mogu sjetiti... Pa jednostavno nisam mogao normalno gledati film pošto me ova naživcirala do boli. Ne znam kakva je glumica, niti me ne zanima. Kada budem vidio nju na spisku glumaca u nekom filmu, makar to bio i evil dead, izbjegavam ga kao vrag od križa. Inače, dobar film sa dobrim glumcima i preseratorskim završetkom na koji se više ne palim.
jebiga kad sam ga davno gledao bio mi je fora...ali imam isti problem nemrem nikako zgotovit..tu Lewis
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
john_constantine
A$H wrote:john_constantine wrote:Kalifornia - film mi bi bio dobar da nije one jebene iritatne glupače Juliete lewis koje ne zna niti glumiti, a još manje govoriti, kao da je retardirana. Niti sam ju prije podnosio još od Natural born killers i još negdje, ali se ne mogu sjetiti... Pa jednostavno nisam mogao normalno gledati film pošto me ova naživcirala do boli. Ne znam kakva je glumica, niti me ne zanima. Kada budem vidio nju na spisku glumaca u nekom filmu, makar to bio i evil dead, izbjegavam ga kao vrag od križa. Inače, dobar film sa dobrim glumcima i preseratorskim završetkom na koji se više ne palim.
jebiga kad sam ga davno gledao bio mi je fora...ali imam isti problem nemrem nikako zgotovit..tu Lewis
da, cijeli film bi bio odličan da nema baš te glumice.

-
Black Stena
-
Aryx wrote:ja sam ga prokuzio odmah... nekako mi je bas bio predvidljiv
Jebiga kad si ti uber pametan

. Meni je film zakon dao bi mu sigurno više od 6/10.
Tears of The Sun. ZAKON.
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
-
maddjuro
bjeg iz alkatraza
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Betmen
Departed....
PREJEBEN FILM! Nisam dugo gledo ovako napet i netpredvidljiv film, prejebi glumci....