Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Aug 2007, 17:40

elrania wrote:they live
erm... slazem se s komentarom vezanim uz ovaj film koji ga naziva jednim od onih za gledanje kada se nema nista pametnije za raditi
film je zabavan... i to je otprilike to
Wow čekaj malo...samo zabavan...film je već tada kada je snimljen upozoravao na potrošačko društvo u kojem danas živimo...prikazujući izvanzemaljce kao bogate ljude na visokim čelnim pozicijama, koji vladaju masama, te ih kontroliraju uz pomoć medija (Tv, reklama, časopisa itd.) Danas vlada takva situacija...doduše nisu alieni krivci za to već vlade, političari...
Uz "Escape from NY", "The Thing" i još neke jedan od najboljih Carpenterovih filmova...

elrania

Post by elrania » 09 Aug 2007, 17:49

Dragonrage wrote:Wow čekaj malo...samo zabavan...film je već tada kada je snimljen upozoravao na potrošačko društvo u kojem danas živimo...prikazujući izvanzemaljce kao bogate ljude na visokim čelnim pozicijama, koji vladaju masama, te ih kontroliraju uz pomoć medija (Tv, reklama, časopisa itd.) Danas vlada takva situacija...doduše nisu alieni krivci za to već vlade, političari...
svjesna sam te poruke u filmu, ali vec sam se naslusala slicnih diskusija, presla kroz masu teksova koji govore isto i zavrsila u razgovorima s pripadnicima NWO teorija da mi je ova tema postala ciso ravna...

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 09 Aug 2007, 20:50

Before Sunset - nastavak onog before sunrise filma, njih dvoje se nadju u parizu nakon 9 godina..ok film

i par kratkih:
Beat The Devil - za sada mi ova epizoda najbolja, sto se tice The Hire-a..odlicna tony scott-ova rezija, james brown glumi sam sebe, gary oldman je vrag, a i marilyn manson se pojavi :lol:

The Frogs & The Princess - par minutni crtic, zabe cekaju da dodje princeza i odabere jednu i kad odabere, zabac sav sretan misli da ce postati princ, a zavrsi u praktikumu neke ucionice :lol:

Fowl Play - 3 patke na hokejaskom igralistu igraju nogomet protiv 3 pingvina dok svira "song 2" od blur..super zezancija

The Godthumb - najvece smece u thumb parodijama, jos mi star thumbs ostanu za pogledat

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Aug 2007, 22:10

Die Hard... ipak bolji od četvrtog nastavka...

bakero

Post by bakero » 09 Aug 2007, 23:45

Dragonrage wrote:
elrania wrote:they live
erm... slazem se s komentarom vezanim uz ovaj film koji ga naziva jednim od onih za gledanje kada se nema nista pametnije za raditi
film je zabavan... i to je otprilike to
Wow čekaj malo...samo zabavan...film je već tada kada je snimljen upozoravao na potrošačko društvo u kojem danas živimo...prikazujući izvanzemaljce kao bogate ljude na visokim čelnim pozicijama, koji vladaju masama, te ih kontroliraju uz pomoć medija (Tv, reklama, časopisa itd.) Danas vlada takva situacija...doduše nisu alieni krivci za to već vlade, političari...
Uz "Escape from NY", "The Thing" i još neke jedan od najboljih Carpenterovih filmova...
slažem se, film ima vrhunsku atmosferu sa redovito dobrom glazbom koju čujemo u carpenterovim filmovima, po meni uz the thing, the fog, in the mouth of madness i escape from NY njegov najbolji, imam ga na originalu ha ha!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2007, 01:35

santa sangre od jodorowskya
zgodan film... ne mogu rec da mi se bas toliko svida, ali zasluzio je svoje mjesto medu onim lijepim, nelogicnim i pomalo dirljivim uratcima
hm.. sad me zivo zanima na sto el topo lici... ali to ce pricekati
sutra je na redu fando y lis... eh, jos da se holy mountaina dokopam

Vorador

Post by Vorador » 10 Aug 2007, 02:34

holy mountain i el topo imam već duže i nikako da dođu na red.

Aryx

Post by Aryx » 10 Aug 2007, 02:54

Vorador wrote:holy mountain i el topo imam već duže i nikako da dođu na red.
svakako pogledaj . imam sve od Jodorowskog :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Aug 2007, 09:37

AlabamaSmokeOne wrote: Beat The Devil - za sada mi ova epizoda najbolja, sto se tice The Hire-a..odlicna tony scott-ova rezija, james brown glumi sam sebe, gary oldman je vrag, a i marilyn manson se pojavi :lol:
LOL :lol: to mi je tak smiješno kad mu Manson pozvoni na vrata a Vrag kaže onom svom pomoćniku "Oh, tell him I'm not here. He spooks me out. He's weird." :lol: :lol: :lol:
Last edited by Dragonrage on 10 Aug 2007, 09:39, edited 1 time in total.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Aug 2007, 09:38

jigsaw wrote:Die Hard... ipak bolji od četvrtog nastavka...
Meni teško odlučiti koji je bolji,.,..tu su negdje oba...iako...danas idem ponovno vidjeti četvorku pa ću možda onda bolje odlučiti hehehe :twisted: :D

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Aug 2007, 09:44

Ponovo???

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Aug 2007, 09:52

jigsaw wrote:Ponovo???
Da :D

elrania

Post by elrania » 10 Aug 2007, 10:11

AlabamaSmokeOne wrote: Beat The Devil
ovo sam trazila pred par dana za skinuti, al nisam nasla... jel ima kakav link na netu? nesto? gdje da potrazim to?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Aug 2007, 10:17

elrania wrote:
AlabamaSmokeOne wrote: Beat The Devil
ovo sam trazila pred par dana za skinuti, al nisam nasla... jel ima kakav link na netu? nesto? gdje da potrazim to?
Pogledaj ga ovdje...

http://www.youtube.com/watch?v=WQsVsQDXM0E
:wink: :D

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Aug 2007, 10:52

Die Hard (1988)

http://recenzijefilmova.blog.hr/arhiva- ... html#dan10

Image

John McClane opet na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme... :wink:

Post Reply