još jedan dokaz da su amerikanci glupi

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
john_constantine

još jedan dokaz da su amerikanci glupi

Post by john_constantine » 15 Apr 2007, 19:52

http://img296.imageshack.us/my.php?imag ... xz3br7.jpg
Amerikanka Kathy Evans je doživjela opće poniženje pred prijateljima i obitelji nakon što je u njujorškom popularnom TV showu 'Tko želi biti milijunaš' oborila rekord u ljudskoj gluposti.
Kako? Majka dvoje djece, 32-godišnja Kathy, zapela je već na prvom pitanju, za 100 dolara, koje je glasilo:

Što je od sljedećeg najveće?
A. kikiriki
B. slon
C. Mjesec
D. Hej, koga ti to zoveš velikim?

Kathy je ubrzo šokirala publiku kad je priznala da je ovo prilično teško pitanje na koje ne zna odgovor! Hmm... Ops, ovo je teško, priznala je: Mislim, sigurna sam da sam već čula za neke od ovih stvari, no nemam pojma koliko su velike.

Zatim je iskoristila prvog džokera 'pola-pola' i maknuti su joj odgovori A i D, pa su joj na raspolaganju ostali slon i Mjesec. Suočena s krajnje lakim pitanjem, Kathy je i dalje ostala bez rješenja! Oh, maknuli su mi dva odgovora između kojih sam se dvoumila, izjadala se, bilo bi najbolje da iskoristim džokera 'zovi' i nazovem svoju prijateljicu za pomoć.

Nakon što su je spojili s prijateljicom, službenicom Betsy, Kathy joj je uzbuđeno rekla: Bok Betsy! Kako si? Ovdje Kathy! Ja sam na telki!, a zatim: OK, imam jedno važno pitanje: Što je od ovoga veće – slon ili Mjesec? Požuri, imamo još 15 sekundi!

Betsy joj je odmah rekla da je točan odgovor C, Mjesec, no Kathy se preostalih nekoliko sekundi s njom raspravljala oko toga u nevjerici. Nakon razgovora je izjavila da nije sigurna može li vjerovati Betsy, jer ona i nije baš najpametnija, pa će biti najbolje da iskoristi trećeg džokera – 'pitaj publiku'.

Iznenađena publika izglasala je 98 posto odgovora C (Mjesec), na što je Kathy zaključila: Vau, čini se da su svi protiv mog mišljenja. No, ponekad se jednostavno moramo voditi svojim instinktima. Zato ću reći kao konačan odgovor B, slon.

Kad su joj rekli da je točan odgovor C, Mjesec, ostala je u čudu !!!
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 15 Apr 2007, 19:58

OMG !!! rofl kako je glupa treba
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Apr 2007, 21:09

doduše, i jedan je profesor kod nas sa strojarstva bio na milijuna
http://www.youtube.com/watch?v=brmwkZheVpA mislim da je ovo on, al nisam 100% siguran
I may be an idiot, but i am no fool.

FilmTV

Post by FilmTV » 15 Apr 2007, 21:23

Ima puno verzija ove priče i slike. Djeluje mi najuvjerljivija ipak ova gdje žena nije baš brijala na jokere. Ne znači da nije terminalno glupa ali opet :D

Image

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 15 Apr 2007, 22:13

Ne razumem sta se palite na ovo "glupi ameri". Pa njih ima 400 miliona, proporcionalno je nemoguce da svi budu bistri. Da srba il' hrvata ima toliko bilo bi ih isto prilicno tupavih, a sigurno ima i tupih kineza medju one dve milijarde, ali oni nisu zanimljivi jer ih ceo svet ne razume. Koliko sam ljudi sreo u Belgiji sto ne zna nijednu evropsku zemlju dalje od francuske il' holandije...

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 16 Apr 2007, 15:27

nije koristila đokere jel vidis da na slici su joj sva tri odgovroa na raspolaganju..mozda ostale je al 50:50 100% nije
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

jigsaw

Re: još jedan dokaz da su amerikanci glupi

Post by jigsaw » 10 Sep 2007, 00:37

john_constantine wrote:http://img296.imageshack.us/my.php?imag ... xz3br7.jpg
Amerikanka Kathy Evans je doživjela opće poniženje pred prijateljima i obitelji nakon što je u njujorškom popularnom TV showu 'Tko želi biti milijunaš' oborila rekord u ljudskoj gluposti.
Kako? Majka dvoje djece, 32-godišnja Kathy, zapela je već na prvom pitanju, za 100 dolara, koje je glasilo:

A. kikiriki
B. slon
C. Mjesec

Kathy je ubrzo šokirala publiku kad je priznala da je ovo prilično teško pitanje na koje ne zna odgovor! Hmm... Ops, ovo je teško, priznala je: Mislim, sigurna sam da sam već čula za neke od ovih stvari, no nemam pojma koliko su velike.

Zatim je iskoristila prvog džokera 'pola-pola' i maknuti su joj odgovori A i D, pa su joj na raspolaganju ostali slon i Mjesec. Suočena s krajnje lakim pitanjem, Kathy je i dalje ostala bez rješenja! Oh, maknuli su mi dva odgovora između kojih sam se dvoumila, izjadala se, bilo bi najbolje da iskoristim džokera 'zovi' i nazovem svoju prijateljicu za pomoć.

Nakon što su je spojili s prijateljicom, službenicom Betsy, Kathy joj je uzbuđeno rekla: Bok Betsy! Kako si? Ovdje Kathy! Ja sam na telki!, a zatim: OK, imam jedno važno pitanje: Što je od ovoga veće – slon ili Mjesec? Požuri, imamo još 15 sekundi!

Betsy joj je odmah rekla da je točan odgovor C, Mjesec, no Kathy se preostalih nekoliko sekundi s njom raspravljala oko toga u nevjerici. Nakon razgovora je izjavila da nije sigurna može li vjerovati Betsy, jer ona i nije baš najpametnija, pa će biti najbolje da iskoristi trećeg džokera – 'pitaj publiku'.

Iznenađena publika izglasala je 98 posto odgovora C (Mjesec), na što je Kathy zaključila: Vau, čini se da su svi protiv mog mišljenja. No, ponekad se jednostavno moramo voditi svojim instinktima. Zato ću reći kao konačan odgovor B, slon.

Majko moja. :shock:

metallicat

Post by metallicat » 10 Sep 2007, 00:58

jigsaw wrote:
john_constantine wrote:http://img296.imageshack.us/my.php?imag ... xz3br7.jpg

A. kikiriki
B. slon
C. Mjesec

Majko moja. :shock:
ne tvoja, nego njena :lol:
Image

A$H

Post by A$H » 10 Sep 2007, 01:02

cons cons kakve lažirane slike i postove sakupljaš okolo :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Sep 2007, 17:08

A$H wrote:cons cons kakve lažirane slike i postove sakupljaš okolo :lol: :lol:
prekasno sam skužio. :butthead:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 10 Sep 2007, 17:36

sramoto jedna :lol: :P
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 10 Sep 2007, 18:27

gleda sam, stvarno nevjerojatno!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Sep 2007, 18:29

bakero wrote:gleda sam, stvarno nevjerojatno!
evo i dokaz da su i hrvati naivni. :wink:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 10 Sep 2007, 23:17

Ludlo veliko.... :lol:

Inače dokazano je da su Ameri najgluplja nacija na planeti Zemlji (ovdje se izvinjavam onim mali iznimkama). Zato jer je na nedavno napravljenom testu na pitanje: "- Znate li što je to Paris?"

72% Amera reklo : "- Kako ne bih znao to je Paris Hilton."
18% Amera je reklo da je to glavni grad Francuske (na što se i ciljalo u anketi)
10% je bilo ne znam odgovora

inače u Anketi je sudjelovalo 1000 slučajno odabranih Amera

Eto, statisike govore samo jednu stvar (doduše ovo ne govori da su svi ostali pametniji, ali da su pametniji od Amera bogme jesu)...

Kad sam bio mlađi napravio sam jednu listu koja je išla ovako:

Najgluplji narod na svijetu - Amerikanci
Najpervezniji - Japanci i Njemci
Najnapredniji - Japanci
Naj fućka mi se za sve narod - Kubanci i Jamajčani
Najarogatniji narod - Amerikanci i Englezi
Najdugovječniji - Islanđani
Ljudi za sve vrste zajebancije - Brazilci
i ima toga puno ali to je bilo prije kojih 10 godina.... (eh šta se sve ne radi kad je dosada u pitanju kod mene)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Sep 2007, 07:54

dr_gonzo wrote:Ludlo veliko.... :lol:

Inače dokazano je da su Ameri najgluplja nacija na planeti Zemlji (ovdje se izvinjavam onim mali iznimkama). Zato jer je na nedavno napravljenom testu na pitanje: "- Znate li što je to Paris?"

72% Amera reklo : "- Kako ne bih znao to je Paris Hilton."
18% Amera je reklo da je to glavni grad Francuske (na što se i ciljalo u anketi)
10% je bilo ne znam odgovora

inače u Anketi je sudjelovalo 1000 slučajno odabranih Amera

Eto, statisike govore samo jednu stvar (doduše ovo ne govori da su svi ostali pametniji, ali da su pametniji od Amera bogme jesu)...

Kad sam bio mlađi napravio sam jednu listu koja je išla ovako:

Najgluplji narod na svijetu - Amerikanci
Najpervezniji - Japanci i Njemci
Najnapredniji - Japanci
Naj fućka mi se za sve narod - Kubanci i Jamajčani
Najarogatniji narod - Amerikanci i Englezi
Najdugovječniji - Islanđani
Ljudi za sve vrste zajebancije - Brazilci
i ima toga puno ali to je bilo prije kojih 10 godina.... (eh šta se sve ne radi kad je dosada u pitanju kod mene)...
jednom je bilo na TV-u kad su ispitivali Amere na ulici što znači Croatia.. jedan je rekao da misli je to vrsta narandže....

Post Reply