HorrorHR vs kuhinja
- HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Re: HorrorHR vs kuhinja
Pljukanci u umaku od puretine i povrća
iliti kada se žuriš ali ti se neda napraviti paštu sa barilla umakom...
U frižideru pronašao žutu papriku, celer list, celer stabljiku, persin list, pomidorine, mrkvu
u hladnjaku pronašao pljukance, napravljene i odmah smrznute od strane ženine frendice
ostalo i pola paketa purećeg mljevenog od onih okruglica od nekog dana. dodaci: malo tabaska, kadulja, timijan, sol, papar, passata
ručak pripremljen dok je trajala jedna epizoda Top Chefa
Pink Elephant, "drugo vino" Saint Hillsa, tj. malvazija koja im ne ide u flagship Nevinu
iliti kada se žuriš ali ti se neda napraviti paštu sa barilla umakom...
U frižideru pronašao žutu papriku, celer list, celer stabljiku, persin list, pomidorine, mrkvu
u hladnjaku pronašao pljukance, napravljene i odmah smrznute od strane ženine frendice
ostalo i pola paketa purećeg mljevenog od onih okruglica od nekog dana. dodaci: malo tabaska, kadulja, timijan, sol, papar, passata
ručak pripremljen dok je trajala jedna epizoda Top Chefa
Pink Elephant, "drugo vino" Saint Hillsa, tj. malvazija koja im ne ide u flagship Nevinu
- copycat
- Posts: 2033
- Joined: 18 Nov 2010, 14:12
- Location: Never go back to work at the carpet store. - R&M
Re: HorrorHR vs kuhinja
mmm pljukanci moram napraviti grain-free veziju
- HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Re: HorrorHR vs kuhinja
Ugodna večerica u tršćanskoj salumeriji
Neki dan, naporni radni dan, pa opuštanje uz par salama, odlične sireve i lokalna vina. Nije moja hrana, ali ja sam jeo
Neki dan, naporni radni dan, pa opuštanje uz par salama, odlične sireve i lokalna vina. Nije moja hrana, ali ja sam jeo
- copycat
- Posts: 2033
- Joined: 18 Nov 2010, 14:12
- Location: Never go back to work at the carpet store. - R&M
Re: HorrorHR vs kuhinja
evo site koji te možda zanima vezano za vina..
http://www.cheesecupid.com/
http://www.cheesecupid.com/
- HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Re: HorrorHR vs kuhinja
Zapečena pašta sa lignjama
Žena inicijalno napravila pred tjedan dana, pa sam ja ponovio jer je bilo STRAVA.
Totalno jednostavno jelo, pravo autohtono talijansko bez ikakvih kompleksnih unaka a puno okusa.
1) Lignje narezati na kolutiće, crne masline na komadiće, kapare, peršin - sve to u posudu začiniti i promiješati. ako ima pomidorina mogu i oni. politi maslinovim uljem i bijelim vinom (optimalno graševina, koja je zericu slatkastija, da više okusa)
2) paštu skuhati četiri minute u vodi i baciti u ovo iz prvog koraka, sve dobro promiješati i ubaciti u pećnicu. 220c 35-40 minuta
3) prvih 20 min peći sa alu folicijom, poslije je maknuti i par puta svakih pet minuta malo promiješati da se ne zapeče samo jedan dio pri vrhu
4) 5 min ranije dok je jos u pećnici naribati parmazana
Uz talijansko jelo, talijansko vino, ne treba uopće bijelo, ovaj chianti je pasao kao budali šamar.
Žena inicijalno napravila pred tjedan dana, pa sam ja ponovio jer je bilo STRAVA.
Totalno jednostavno jelo, pravo autohtono talijansko bez ikakvih kompleksnih unaka a puno okusa.
1) Lignje narezati na kolutiće, crne masline na komadiće, kapare, peršin - sve to u posudu začiniti i promiješati. ako ima pomidorina mogu i oni. politi maslinovim uljem i bijelim vinom (optimalno graševina, koja je zericu slatkastija, da više okusa)
2) paštu skuhati četiri minute u vodi i baciti u ovo iz prvog koraka, sve dobro promiješati i ubaciti u pećnicu. 220c 35-40 minuta
3) prvih 20 min peći sa alu folicijom, poslije je maknuti i par puta svakih pet minuta malo promiješati da se ne zapeče samo jedan dio pri vrhu
4) 5 min ranije dok je jos u pećnici naribati parmazana
Uz talijansko jelo, talijansko vino, ne treba uopće bijelo, ovaj chianti je pasao kao budali šamar.
- HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Re: HorrorHR vs kuhinja
Pečenje kod staraca, to i roštilji su im specijaliteti
- copycat
- Posts: 2033
- Joined: 18 Nov 2010, 14:12
- Location: Never go back to work at the carpet store. - R&M
Re: HorrorHR vs kuhinja
ajme što se sada (prosta riječ) sa pečenjom i roštiljom
But for real, pećenje izgleda izvrsno!
But for real, pećenje izgleda izvrsno!
- HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Re: HorrorHR vs kuhinja
Stalno stari nešto eksperimentirao, ovo je punio janjeća rebarca...
Mi baš za pola sata krećemo u pripremu meksičkog ručka
Mi baš za pola sata krećemo u pripremu meksičkog ručka
- callac
- Posts: 7008
- Joined: 05 Feb 2009, 23:07
- Location: Rosewood
Re: HorrorHR vs kuhinja
gladna sam!!!! ova rebarca izgledaju prenjami! srećom pa mi se ručak krčka na peći inače bi pop*****
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- copycat
- Posts: 2033
- Joined: 18 Nov 2010, 14:12
- Location: Never go back to work at the carpet store. - R&M
Re: HorrorHR vs kuhinja
mehihanoooo, ole!
onda pogledajte i ovaj film trailer
http://www.youtube.com/watch?v=yOrOPIqAlCk
http://www.youtube.com/watch?v=LJwRSeBs3kg
onda pogledajte i ovaj film trailer
http://www.youtube.com/watch?v=yOrOPIqAlCk
http://www.youtube.com/watch?v=LJwRSeBs3kg
- HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Re: HorrorHR vs kuhinja
Svaki put neko drugo meso peče, najčešće svinju, ali i janjetinu. Punjenje je bar u jednom komadu, kombinacije su razne. Pred par tjedana:
I malo avangarde
I malo avangarde
- copycat
- Posts: 2033
- Joined: 18 Nov 2010, 14:12
- Location: Never go back to work at the carpet store. - R&M
Re: HorrorHR vs kuhinja
Oh, Dios mío! Su padre es un genio!
Creó una bestia! Dios mío!
OLE!
Creó una bestia! Dios mío!
OLE!
- HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Re: HorrorHR vs kuhinja
Meksikana
Tortille recept: http://www.coolinarika.com/recept/torti ... komentari/
Guacamole, salsa, jalapenos, vrhnje, matovilac
The whole shebang
THE trenutak ove nedjelje
Mekisčko treba dobro popratiti sa vinom, Vino Verdhe lagano 9.5% lagano frizzante, savršena kombinacija.
Tortille recept: http://www.coolinarika.com/recept/torti ... komentari/
Guacamole, salsa, jalapenos, vrhnje, matovilac
The whole shebang
THE trenutak ove nedjelje
Mekisčko treba dobro popratiti sa vinom, Vino Verdhe lagano 9.5% lagano frizzante, savršena kombinacija.
- copycat
- Posts: 2033
- Joined: 18 Nov 2010, 14:12
- Location: Never go back to work at the carpet store. - R&M
Re: HorrorHR vs kuhinja
kako to da niste uz meksički jeli svježe rajčice (zimi preporučujem cherry rajčiće), sir naribani (tilzit je izvrsan ili cheddar) i svježa salata, kukuruz, i čak možda grah! Personal opinion, nothing personal!
Ali ljepo izgleda
Trenutno sam u potrazi za zdravom verzijom trotila i sviđa mi se ovaj recept.. testirat ću ga sa heljdinom brašnom i možda kokos ili badem brašno...
Ali ljepo izgleda
Trenutno sam u potrazi za zdravom verzijom trotila i sviđa mi se ovaj recept.. testirat ću ga sa heljdinom brašnom i možda kokos ili badem brašno...
- HorrorHR
- Site Admin
- Posts: 15352
- Joined: 02 Oct 2006, 22:58
- Location: Sci-Fi Channel
Re: HorrorHR vs kuhinja
pomidorini koji su danas bili na ponudi nisu bili nešto, sir preskačemo u zadnje vrijeme u globalu, bilo je svježeg matovilca, kukuruza njet, a fažol iliti grah je bio u igri. onaj crveni veliki, malo ga još skuhah sa chilli papričicom i tabascom da dobije okusacopycat wrote:kako to da niste uz meksički jeli svježe rajčice (zimi preporučujem cherry rajčiće), sir naribani (tilzit je izvrsan ili cheddar) i svježa salata, kukuruz, i čak možda grah! Personal opinion, nothing personal! .