Sto vam se gadi?
-
Eat Your Brains
Sto vam se gadi?
Meni se vise od sveg gade danasnje mlade generacije u hrvatskoj koje su potpuno izgubile kompas.
Cemu aspiriraju? Da budu opasni, hvale se da im je neki frend bio u zatvoru. Zele bit kriminalci, to im je super. O tom se pjeva o tom se prica.
Uzdizu se kriminalci u koznjacima, sverceri, dileri..jer "oni imaju pare i picke i niko im nis ne moze"..
To sve treba pokokat na mjestu i roditeljima poslat racun za metak i uvredljivo pisamce.
Cemu aspiriraju? Da budu opasni, hvale se da im je neki frend bio u zatvoru. Zele bit kriminalci, to im je super. O tom se pjeva o tom se prica.
Uzdizu se kriminalci u koznjacima, sverceri, dileri..jer "oni imaju pare i picke i niko im nis ne moze"..
To sve treba pokokat na mjestu i roditeljima poslat racun za metak i uvredljivo pisamce.
I like to eat things.
-
GreenHornet
.Kad vidim da obozavatelji metal glazbe u 30im jos uvijek nose majice omiljenih bandova,govore da nikad nebi osisali kosu,da jos uvijek piju po parkovima i govore lokalnim grupama da su super ali da zauvijek moraju ostat "underground"...Te bi odmah poslao u kamenolom na par godina da im to izbijem iz glave...Nisam skroz opisao ali predpostavljam da kontate na kakav đir mislim.
Brate mili ako budem imao dijete jednog dana radije diler ili kriminalac nego takav zgubidan...Ali nedaj Boze ni jedno ni drugo.
2.Neonacisti aka skinjare-uveo bi zakon da uopce ne izlazi pred sud onaj tko ih ubije na smrt kad ga napadnu...Zasto bi?Par olosa manje.
Brate mili ako budem imao dijete jednog dana radije diler ili kriminalac nego takav zgubidan...Ali nedaj Boze ni jedno ni drugo.
2.Neonacisti aka skinjare-uveo bi zakon da uopce ne izlazi pred sud onaj tko ih ubije na smrt kad ga napadnu...Zasto bi?Par olosa manje.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Eat Your Brains
-
Eat Your Brains
Pa o tome ti pricam! Ne samo neonacisti! Nije nuzno bit skinjara da radis ogavne stvari..i to ne zato sto si bolestan i ne mozes si pomoc.
Nego zato sto zelis! Zato sto te zabavlja!
Ja bih ubio svo to smece i kad bi me trpali u zatvor vristao bih da su kurvini sinovi i zasto mi nisu medalju dali!
Nego zato sto zelis! Zato sto te zabavlja!
Ja bih ubio svo to smece i kad bi me trpali u zatvor vristao bih da su kurvini sinovi i zasto mi nisu medalju dali!
I like to eat things.
-
GreenHornet
-
Eat Your Brains
- elrania
nedostatak morala i pravednosti, neposjedovanje samokontrole kad su u pitanju stvari koje mogu narusiti dobrobit sebe i drugoga. osude, snobizam, diskriminacija, verbalno ili fizicko nasilje nad slabijim, bahatost i potreba za dokazivanjem.
i uzasno mi je odbojno vidjeti nekoga tko se savrseno uklapa u kalup attention whore ili je bezrazlozno agresivan i neuljudan prema drugima.
a ne mogu rec da mi se ovo sve gadi, vec je blize nekom osjecaju nezadovoljstva okolinom.
jedino mi se mozda istinski gade laganje i prijevara i dosta sam rigorozna kad je u pitanju oprastanje istoga.
i uzasno mi je odbojno vidjeti nekoga tko se savrseno uklapa u kalup attention whore ili je bezrazlozno agresivan i neuljudan prema drugima.
a ne mogu rec da mi se ovo sve gadi, vec je blize nekom osjecaju nezadovoljstva okolinom.
jedino mi se mozda istinski gade laganje i prijevara i dosta sam rigorozna kad je u pitanju oprastanje istoga.
-
GreenHornet
...kad hercegovci prosipaju price da ce bosna kad tad ponovo biti hrvatska zemlja...
...sto potomci ustasa po j.americi imaju pravo glasa a ne znaju beknuti hrvatski...
...sto je veci domoljub onaj koji pjeva "oj hrvatska mati srbe cemo klati" nego onaj tko zna himnu na pamet...
...ratni profiteri...
...simpatizeri franja tuđmana,najveceg zla koje se dogodilo ovom narodu...
...sto se vise pozornosti dava eduardovoj i modricevoj ozljedi nego smrti hrvoja custica...NAJVECA SRAMOTA HRVATSKOG NOVINARSTVA I MEDIJA KOJU GOTOVO NITKO NIJE PRIMJETIO!
...sto potomci ustasa po j.americi imaju pravo glasa a ne znaju beknuti hrvatski...
...sto je veci domoljub onaj koji pjeva "oj hrvatska mati srbe cemo klati" nego onaj tko zna himnu na pamet...
...ratni profiteri...
...simpatizeri franja tuđmana,najveceg zla koje se dogodilo ovom narodu...
...sto se vise pozornosti dava eduardovoj i modricevoj ozljedi nego smrti hrvoja custica...NAJVECA SRAMOTA HRVATSKOG NOVINARSTVA I MEDIJA KOJU GOTOVO NITKO NIJE PRIMJETIO!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Boby
Si čuo Ash?elrania wrote:nedostatak morala i pravednosti, neposjedovanje samokontrole kad su u pitanju stvari koje mogu narusiti dobrobit sebe i drugoga. osude, snobizam, diskriminacija, verbalno ili fizicko nasilje nad slabijim, bahatost i potreba za dokazivanjem.
Ma meni je to sve skupa smiješno; još kada imaš prilike pričati s takvim pojedincima u četiri oka.
Mene ovdje istinski jedino smetaju pravni mehanizmi. Idiota ima svaka zemlja ali ne znam dal se baš svaka s njima odnosi na način kako se naš ljudi odnose. Kada se sjetim onog incidenta od nedavno kada su se potukli na autocesti. Pa zaboga, time su doveli u životnu opasnost svakog sudionika u prometu; moglo ih se je prijaviti za nekoliko kaznenih djela ali ne, lijepo zarade prekršajnu prijavu, neki odgule par dana neki ne uopće. Da se mene pita, je bi im odredio mjere za društveno-korisni rad na godinu dana. Em bi time usmjerili energiju na pametnie stvari, em bi društvo imalo od njih više koristi.
-
Eat Your Brains
-
Eat Your Brains
- elrania
- elrania
- john_constantine