Smak svijeta 2012!!
-
Eat Your Brains
Smak svijeta 2012!!
Citao sam nesto o ovome,majanski kalendari i to! Jel netko zna nesto vise? Ne moze valjda bit nesto u tom..
I like to eat things.
- elrania
-
Eat Your Brains
- elrania
-
Eat Your Brains
- boyko
čital sam knjigu o Nostradamusovim proročanstvima,al se ne sječam baš svega.znam samo da on točno 2012.g. ne spominje kao "sudnji dan" nego razdoblje od negdje 2007. pa do 2012. u kojem če se dogoditi velike promjene.kolko se sjećam ovo su neke od njih:
neki vođa će se domoći nuklearnog oružja i iskoristiti ga
da će SAD bit poharan prirodnim katastrofama,ratovima i bankrotom
mislim da su predviđeni neki nuklearni ratovi,ak se dobro sjećam
kad sam već kod predviđanja znam da sam negde pročital da su Maye predvidjele uragan Katrinu...
kad sam već kod predviđanja znam da sam negde pročital da su Maye predvidjele uragan Katrinu...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
imas o tome u linku o zetvi koji sam poslala ranije. i na stranicama i forumu koji sam preporucila svima koje nesto zanima. toliko o angaziranosti...Eat Your Brains wrote:Al tko im je rekao da to vjeruju?To me zanima..otkud im opce ideja?
pa evo, ako ti se da citati, pogledaj tu
-
Eat Your Brains
http://www.youtube.com/watch?v=Daa_NvMx ... re=related
Bas sam naso sve sto treba znat o smaku svijeta 2012..
Bas sam naso sve sto treba znat o smaku svijeta 2012..
I like to eat things.
-
John_Ryder
-
Hec
pa ja vjerujem da ce biti NESTO, ali sto neznam, zasto im nebismo vjerovali kad su znali da postoji 9 planeta za vrijeme kad su europljani mislili da je zemlja ploca. + u vedama se takodjer spominje 2012, no tamo nije smak svijeta, nego mijenjanje ogromnih doba koji se desavaju svakih 1k i 1k godina recimo, tako da bi otprilike 2012 trebalo biti ZLATNO DOBA, dok je sada CRNO DOBA kada sva zla i agresivnosti iz ljudi ispiru na povrsinu.... to sam pricao tamo, a u zlatnom dobu se pretpostavlja da ce se otvorit kundalini svima, odnosno ljudska rasa ce evoulirat u svijesnom smislu. ali da je tako, nebi to znali kontrolirat i postali bi agresivniji nego ikada i mozda bi bio kaos...
ja vjerujem da ce nes bit, al da ce biti smak svijeta od meteora, Nibiru X planet sudaranje i nes tako...to mi je nekak cudno ali zasto nebi bilo moguce.
mada mi to sudaranje sa nibiruom zvuci jezivo
ja vjerujem da ce nes bit, al da ce biti smak svijeta od meteora, Nibiru X planet sudaranje i nes tako...to mi je nekak cudno ali zasto nebi bilo moguce.
mada mi to sudaranje sa nibiruom zvuci jezivo
"Six strings to cover fear..."
- Boby
Treba uzeti u obzir da je Nostradamus pisao apstraktne tekstove te ih se može protumačiti na razne načine. Bankrot i nuklearni ratovi su termini koji se u njegovo doba baš i nisu koristili ali uvijek ćeju biti zvučni kada je u pitanju proricanje budućnostiboyko wrote:čital sam knjigu o Nostradamusovim proročanstvima,al se ne sječam baš svega.znam samo da on točno 2012.g. ne spominje kao "sudnji dan" nego razdoblje od negdje 2007. pa do 2012. u kojem če se dogoditi velike promjene.kolko se sjećam ovo su neke od njih:
- boyko
istina,mogu se protumačit na razne načine.al opet ima jako puno njegovih proročanstva u kojima točno spominje datum, mjesto i još kojekakve pojedinosti.Boby wrote:Treba uzeti u obzir da je Nostradamus pisao apstraktne tekstove te ih se može protumačiti na razne načine. Bankrot i nuklearni ratovi su termini koji se u njegovo doba baš i nisu koristili ali uvijek ćeju biti zvučni kada je u pitanju proricanje budućnostiboyko wrote:čital sam knjigu o Nostradamusovim proročanstvima,al se ne sječam baš svega.znam samo da on točno 2012.g. ne spominje kao "sudnji dan" nego razdoblje od negdje 2007. pa do 2012. u kojem če se dogoditi velike promjene.kolko se sjećam ovo su neke od njih:
znam da je za nekog kralja koji je neznam kolko godina nakon Nostradamusove smrti vladal,preorekel tj. točno opisal način mjesto i vrjeme smrti.
isto tak i za eksploziju supernove za koju je navel točan datum i vrijeme.zbog toga je skoro obješen ili spaljen na lomači (tak nekaj) jer u ono vrijeme ak si nekaj protiv crkve ili boga rekel nisi baš najbolje prešel.on je imal sreče jer ga je štitila kraljica.
ima još puno takvih točnih i specifičnih predviđanja,tak da sam dost fasciniran njime
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
- boyko
- elrania