Stripoljupci...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
SICK FRIK

Stripoljupci...

Post by SICK FRIK » 03 Dec 2008, 20:31

Pretpostavljam da na ovom forumu ima i "ekipe" za www.stripovi.com foruma

Ajde javi te se "svi" koji briju po stripovima.
:D

horus

Post by horus » 03 Dec 2008, 20:38

etoc me, sam sto tam na forum ne idem vec koju godinu, tu i tamo cist ak mi treba neka informacija

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Dec 2008, 20:42

jel se računa lurkanje? :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Dec 2008, 20:56

hm, i ja sam isto tamo kratko bio, a i upoznao jednog sa stripovi.com nakratko uživo :lol:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Dec 2008, 23:11

ja sam tam dosta tog našao i kupio
I may be an idiot, but i am no fool.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Dec 2008, 23:20

ja "brijem" po stripovima ali nisam regan na stripovi.com...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

filmofil

Post by filmofil » 04 Dec 2008, 01:58

ja nisam nikad shvaćao stripove...oće mi netko objasnit šta je tolko dobro u tome? nema emocija, nema zvuka, samo napisana riječ...

pročitao sam puno stripova u životu, ali nijedan me nije držao u napetosti kao bilo koji dobar film...
This is the Zodiac speaking.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Dec 2008, 02:01

filmophil wrote:ja nisam nikad shvaćao stripove...oće mi netko objasnit šta je tolko dobro u tome? nema emocija, nema zvuka, samo napisana riječ...

pročitao sam puno stripova u životu, ali nijedan me nije držao u napetosti kao bilo koji dobar film...
ovisno od stripa do stripa,evo ja već skoro 2 sata citam mangu BESERk, i nemrem stat jer je konstantno zanimljiva.

Aryx

Post by Aryx » 04 Dec 2008, 02:38

maddjuro wrote:
filmophil wrote:ja nisam nikad shvaćao stripove...oće mi netko objasnit šta je tolko dobro u tome? nema emocija, nema zvuka, samo napisana riječ...

ovisno od stripa do stripa,evo ja već skoro 2 sata citam mangu BESERk, i nemrem stat jer je konstantno zanimljiva.
khm khm berserk mislis :)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Dec 2008, 03:23

da, pisem nebuloze.
stigoh do chptera 154.

ond mi sam jos ostaju claymore, trigun, mabraho(kad i ako ga nađem) te ova lgoritam izdanja oštrice besmrtnika+ trebam procitat sve ov stripove horror koje sam nabavio

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Dec 2008, 10:32

ozbiljna preporuka - "metabarons" ako već nisi pročitao (priča od a. jodorowskog :prayer: , crtež juana gimeneza :prayer: , malkice vuče na "dune" po settingu i nekim djelovima radnje (ali nije kopija definitivno).. jako ozbiljna, brutalna, emotivna i kompleksna priča sa jebeno dobro okarakteriziranim likovima...
ako to ne doživiš onda stvarno.. :lol: :wink:
Last edited by Wendigo on 04 Dec 2008, 10:37, edited 2 times in total.

horus

Post by horus » 04 Dec 2008, 10:33

pročitao sam puno stripova u životu, ali nijedan me nije držao u napetosti kao bilo koji dobar film
onda to ocito nije bilo toliko puno kao sto kazes.

a zasto bi te strip uopce morao drzat u napetosti? ko i filmovi imas milijardu zanrova. koliko puta si gledao neki film a da nisi bio raspolozen i da ti nije legao?
osobno cu uvijek prije odvojit vrijeme za strip nego za film (a tu izuzimam crtice :wink: ), jer nema komedije koja me moze nasimjati koliko jedan Calvin i Hobbes, nema tako dobrih vesterna koji mi se mogu mjeriti sa Blueberrijem i Comanchom, nijedna strip ekranizacija ne moze se mjeriti sa svojim predloskom (iz jednostavnog razloga sto ne moze u dva-tri sata obuhvatit sustinu, to ce se lijepo pokazat i sa Watchmenima), nema nijedan film tako dobar i nevjerojatan scenarij kao recimo Mooreova Promethea, a sto se tice gusta nijedan mi film nikad nije pruzio toliki gust kao recimo citanje Hellblazera il Conana (ovog novog od Busieka i Norda), covjece poslije tih stripova ostajem ko klinac - zanesen, pod utjecajem jos danima, a malo koji film tako utjece na mene. a sto se napetosti tice, jesi citao recimo Preachera? to je strip koji sam doslovno procitao u dahu, nisam mogao stati, sam sam citao, iako na kraju i nije ispao bogznasto. mogao bih sad tako danima, al moj savjet prosiri obzore i daj stripu jos jednu sansu

A$H

Post by A$H » 04 Dec 2008, 11:20

heh godinama sam na tom sajtu..ali u zadnje vrijeme sve manje, jer je kvalitetom i diktatorski nastrojenim adminima otisao u kurac..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Freddy

Post by Freddy » 04 Dec 2008, 11:31

nisam reg.,ma da sam velik fan stripova,ali od svega kaj sam čito,jedino još zagora čitam stalno
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

filmofil

Post by filmofil » 04 Dec 2008, 11:58

horus wrote:
pročitao sam puno stripova u životu, ali nijedan me nije držao u napetosti kao bilo koji dobar film
onda to ocito nije bilo toliko puno kao sto kazes.

a zasto bi te strip uopce morao drzat u napetosti? ko i filmovi imas milijardu zanrova. koliko puta si gledao neki film a da nisi bio raspolozen i da ti nije legao?
osobno cu uvijek prije odvojit vrijeme za strip nego za film (a tu izuzimam crtice :wink: ), jer nema komedije koja me moze nasimjati koliko jedan Calvin i Hobbes, nema tako dobrih vesterna koji mi se mogu mjeriti sa Blueberrijem i Comanchom, nijedna strip ekranizacija ne moze se mjeriti sa svojim predloskom (iz jednostavnog razloga sto ne moze u dva-tri sata obuhvatit sustinu, to ce se lijepo pokazat i sa Watchmenima), nema nijedan film tako dobar i nevjerojatan scenarij kao recimo Mooreova Promethea, a sto se tice gusta nijedan mi film nikad nije pruzio toliki gust kao recimo citanje Hellblazera il Conana (ovog novog od Busieka i Norda), covjece poslije tih stripova ostajem ko klinac - zanesen, pod utjecajem jos danima, a malo koji film tako utjece na mene. a sto se napetosti tice, jesi citao recimo Preachera? to je strip koji sam doslovno procitao u dahu, nisam mogao stati, sam sam citao, iako na kraju i nije ispao bogznasto. mogao bih sad tako danima, al moj savjet prosiri obzore i daj stripu jos jednu sansu
pa istina, ja sam uglavnom na marvelovim stripovima...to je jedino šta čitam...

i da, zaboravio sam reći...ustvari postoji strip koji mi je bio kako kažeš da sam bio pod utjecajem danima, watchmen

@wendigo, hvala za preporuku
This is the Zodiac speaking.

Post Reply