Val samoubojstava po Hrvatskoj...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
dr_gonzo

Val samoubojstava po Hrvatskoj...

Post by dr_gonzo » 04 Mar 2008, 23:33

Ne znam što bih rekao, ali izgleda mi kao da sam se našao u Zoni Sumraka...
A nigdje da neki komet prolazi kraj zemlje ili da je puni mjesec...
Kao da gledam nastavak epizode Dylan Doga "Ubojice"...

Po meni je za sve krivo društvo i ovaj truli kapitalizam
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Evil Xander

Post by Evil Xander » 04 Mar 2008, 23:34

Good riddance. Ionako nas je previse, a Darwin ih sve voli.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Mar 2008, 23:35

Evil Xander wrote:Good riddance. Ionako nas je previse, a Darwin ih sve voli.
Da su to odlučili ljudi koju si jako bolesni ili neki prdonje od 80 godina pa bih shvatio, ali mladi ljudi WTF?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 04 Mar 2008, 23:37

baš sam sad slušala to na tv. neka mala se ubila a onaj dečkić u bolnici sa 80% opeklina po tijelu :? :?
Image

Evil Xander

Post by Evil Xander » 04 Mar 2008, 23:43

dr_gonzo wrote:
Evil Xander wrote:Good riddance. Ionako nas je previse, a Darwin ih sve voli.
Da su to odlučili ljudi koju si jako bolesni ili neki prdonje od 80 godina pa bih shvatio, ali mladi ljudi WTF?
Kao sto rekoh, Darwin ih sve voli.

Nemam razumijevanja za samoubojstvo, cast iznimkama gdje stvarno nema drugog izbora. Ovi sada, they chickened out a da prave probleme i zivotne izazove nisu ni omirisali.

elrania

Post by elrania » 04 Mar 2008, 23:52

mene je iznenadio onaj slucaj samozapaljivanja 14ogodisnjaka. brutalno
a i originalno bome
no svejedno tuzno
a jbga... ne znam... posvetih se dosta jednom prijatelju koji je imao tih nekih suicidnih ideja i na kraju, nakon sto nije mjesecima pokazivao bilo kakav pomak nego samo mene sve vise iscrpljivao s tim vapajima za paznjom, ogorceno odustah od svega i doslo mi je u jednom trenutku da mu kazem da nek napravi to onda kad vec misli da je najbolje

nije humano zanemarivati ovakve stvari i osjecam potrebu pomoci, no kad vidim sama kakvi su to ljudi kojima se takve stvari motaju po glavi i koliko duboko padaju zbog vlastitog poremecaja licnosti zasnovanom na tome sto osjecaju da nisu dovoljno u centru pozornosti i da im nije pruzena ljubav, postane mi svejedno. nisam ni sama prozivjela bas neko veselo odrastanje i dijelom znam kako je to ne imati bajnu situaciju u obitelji i s vrsnjacima, ali ako se netko ne moze snac u svijetu sam sa sobom, nego zeli da ga netko drugi gura i emotivno uzdrzava i ako se ne zna, tj ne zeli sam postaviti na noge, onda ni ne vidim drugu soluciju. bezobrazno od mene za rec, ali ipak to ovisi o njima. svatko voli biti pametan i u pravu i ocito onda ova odluka njima nesto znaci.

pomoc treba svakako biti pruzena onima koji je traze i koju su volji napraviti nesto za sebe, no za slabe bas nema mjesta. suicid je bjezanje od realnosti i puki dokaz lijenosti pred zivotom, a zalosno je sto je imao svoje faze tokom povijesti koje su ga ucinile trendom i taj se koncept jos uvijek nastavlja

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Mar 2008, 23:53

eo sad baš pročitao na stranicama od 24 sata da se neka cura od 14 godina objesila u našicama , stvarno užasno...
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Mar 2008, 23:55

A šta će tek biti ako se tko sjeti da uzme AK-47 i izađe na ulicu i počne kokati ljude onako tko god mu naiđe na nišan... :?

- Charles Bukowski -

Evil Xander

Post by Evil Xander » 04 Mar 2008, 23:58

elrania wrote:mene je iznenadio onaj slucaj samozapaljivanja 14ogodisnjaka. brutalno
a i originalno bome
no svejedno tuzno
a jbga... ne znam... posvetih se dosta jednom prijatelju koji je imao tih nekih suicidnih ideja i na kraju, nakon sto nije mjesecima pokazivao bilo kakav pomak nego samo mene sve vise iscrpljivao s tim vapajima za paznjom, ogorceno odustah od svega i doslo mi je u jednom trenutku da mu kazem da nek napravi to onda kad vec misli da je najbolje

nije humano zanemarivati ovakve stvari i osjecam potrebu pomoci, no kad vidim sama kakvi su to ljudi kojima se takve stvari motaju po glavi i koliko duboko padaju zbog vlastitog poremecaja licnosti zasnovanom na tome sto osjecaju da nisu dovoljno u centru pozornosti i da im nije pruzena ljubav, postane mi svejedno. nisam ni sama prozivjela bas neko veselo odrastanje i dijelom znam kako je to ne imati bajnu situaciju u obitelji i s vrsnjacima, ali ako se netko ne moze snac u svijetu sam sa sobom, nego zeli da ga netko drugi gura i emotivno uzdrzava i ako se ne zna, tj ne zeli sam postaviti na noge, onda ni ne vidim drugu soluciju. bezobrazno od mene za rec, ali ipak to ovisi o njima. svatko voli biti pametan i u pravu i ocito onda ova odluka njima nesto znaci.

pomoc treba svakako biti pruzena onima koji je traze i koju su volji napraviti nesto za sebe, no za slabe bas nema mjesta. suicid je bjezanje od realnosti i puki dokaz lijenosti pred zivotom, a zalosno je sto je imao svoje faze tokom povijesti koje su ga ucinile trendom i taj se koncept jos uvijek nastavlja

Bingo.

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Mar 2008, 00:24

i agree. I sin od moje profe iz njemačkog se pokušao ubiti, ali je uže nasreću puklo, sad se oženio i ima sina. ALi ipak on je bio u ratu i ima zato traume. A ne ovi balavci imaju 14 godina i prave se da znaju nešto o ljubavi...
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 05 Mar 2008, 00:50

najebali smo sada kad google indexira ovaj topic pa će biti da horror filmovi i forumi utječu na mladež.

a index je već dignuo hajku na emoe

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Mar 2008, 00:56

[quote="HorrorHR"]najebali smo sada kad google indexira ovaj topic pa će biti da horror filmovi i forumi utječu na mladež.

a index je već dignuo hajku na emoe[/quote

ako kažu to , porast ce posjećenost foruma, možda čak dobiješ i koju ponudu za oglašavanje na ovom forumu :lol: :lol:
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 05 Mar 2008, 01:00

ovi emosi koje ja znam u biti ni ne gledaju horrore bas. ni filmove opcenito
uglavnom se vezu za glazbu, mada moram rec da su odusevljeni filmom "kairo", ali tu je vec razumljivo zasto.

ne zelim pokazivati agresivu prema nikome, ali naprosto mi se gadi ta subkultura :?

Knatchbull

Post by Knatchbull » 05 Mar 2008, 01:26

Za sve je krivo ovo naše društvo. Postavljaju se novi standardi i krive vrijednosti kod mladih. Mladi danas nemaju šanse ako nisu "in", društvo ih odbacuje, škartira. To neizbježno vodi u samoću i depresiju iz koje se neki nikad ne izvuku a kad postane prekasno, onda to postane novinarska senzacija :roll:
u americi je popularno otići s stilom i uzeti što je više života moguće s sobom. samo je pitanje vremena kada će se to kod nas početi događati :cry:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Boby

Post by Boby » 05 Mar 2008, 12:12

Ma mislim da društvo nikada u povijesti nije bilo sasvim zdravo i da je u svakom razdoblju bilo povoda da se netko ubije. Tužno je to što su ova djeca od sebe sve odbacila; ne znam dali u trenucima kada se odlučuju na najgore uopće pomisle što im je sve lijepog život ponudio i što im još ima za ponuditi; od onih najbitnijih stvari do najmanjih sitnica koje ulijepšavaju svakodnevnicu.
Inače, čitao sam o tim emaćima u Jutarnjem i skužio po njihovom stilu odjevanja da sam viđao glazbenike iz Amerike koji su taj stil furali na početku desetljeća. A kaj da velim, prolazna faza koja takvima pruža utjehu znajući da nisu sami makar se i ne družili međusobno

Post Reply