Val samoubojstava po Hrvatskoj...
- dr_gonzo
Val samoubojstava po Hrvatskoj...
Ne znam što bih rekao, ali izgleda mi kao da sam se našao u Zoni Sumraka...
A nigdje da neki komet prolazi kraj zemlje ili da je puni mjesec...
Kao da gledam nastavak epizode Dylan Doga "Ubojice"...
Po meni je za sve krivo društvo i ovaj truli kapitalizam
A nigdje da neki komet prolazi kraj zemlje ili da je puni mjesec...
Kao da gledam nastavak epizode Dylan Doga "Ubojice"...
Po meni je za sve krivo društvo i ovaj truli kapitalizam
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Evil Xander
- dr_gonzo
Da su to odlučili ljudi koju si jako bolesni ili neki prdonje od 80 godina pa bih shvatio, ali mladi ljudi WTF?Evil Xander wrote:Good riddance. Ionako nas je previse, a Darwin ih sve voli.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- Evil Xander
Kao sto rekoh, Darwin ih sve voli.dr_gonzo wrote:Da su to odlučili ljudi koju si jako bolesni ili neki prdonje od 80 godina pa bih shvatio, ali mladi ljudi WTF?Evil Xander wrote:Good riddance. Ionako nas je previse, a Darwin ih sve voli.
Nemam razumijevanja za samoubojstvo, cast iznimkama gdje stvarno nema drugog izbora. Ovi sada, they chickened out a da prave probleme i zivotne izazove nisu ni omirisali.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- elrania
mene je iznenadio onaj slucaj samozapaljivanja 14ogodisnjaka. brutalno
a i originalno bome
no svejedno tuzno
a jbga... ne znam... posvetih se dosta jednom prijatelju koji je imao tih nekih suicidnih ideja i na kraju, nakon sto nije mjesecima pokazivao bilo kakav pomak nego samo mene sve vise iscrpljivao s tim vapajima za paznjom, ogorceno odustah od svega i doslo mi je u jednom trenutku da mu kazem da nek napravi to onda kad vec misli da je najbolje
nije humano zanemarivati ovakve stvari i osjecam potrebu pomoci, no kad vidim sama kakvi su to ljudi kojima se takve stvari motaju po glavi i koliko duboko padaju zbog vlastitog poremecaja licnosti zasnovanom na tome sto osjecaju da nisu dovoljno u centru pozornosti i da im nije pruzena ljubav, postane mi svejedno. nisam ni sama prozivjela bas neko veselo odrastanje i dijelom znam kako je to ne imati bajnu situaciju u obitelji i s vrsnjacima, ali ako se netko ne moze snac u svijetu sam sa sobom, nego zeli da ga netko drugi gura i emotivno uzdrzava i ako se ne zna, tj ne zeli sam postaviti na noge, onda ni ne vidim drugu soluciju. bezobrazno od mene za rec, ali ipak to ovisi o njima. svatko voli biti pametan i u pravu i ocito onda ova odluka njima nesto znaci.
pomoc treba svakako biti pruzena onima koji je traze i koju su volji napraviti nesto za sebe, no za slabe bas nema mjesta. suicid je bjezanje od realnosti i puki dokaz lijenosti pred zivotom, a zalosno je sto je imao svoje faze tokom povijesti koje su ga ucinile trendom i taj se koncept jos uvijek nastavlja
a i originalno bome
no svejedno tuzno
a jbga... ne znam... posvetih se dosta jednom prijatelju koji je imao tih nekih suicidnih ideja i na kraju, nakon sto nije mjesecima pokazivao bilo kakav pomak nego samo mene sve vise iscrpljivao s tim vapajima za paznjom, ogorceno odustah od svega i doslo mi je u jednom trenutku da mu kazem da nek napravi to onda kad vec misli da je najbolje
nije humano zanemarivati ovakve stvari i osjecam potrebu pomoci, no kad vidim sama kakvi su to ljudi kojima se takve stvari motaju po glavi i koliko duboko padaju zbog vlastitog poremecaja licnosti zasnovanom na tome sto osjecaju da nisu dovoljno u centru pozornosti i da im nije pruzena ljubav, postane mi svejedno. nisam ni sama prozivjela bas neko veselo odrastanje i dijelom znam kako je to ne imati bajnu situaciju u obitelji i s vrsnjacima, ali ako se netko ne moze snac u svijetu sam sa sobom, nego zeli da ga netko drugi gura i emotivno uzdrzava i ako se ne zna, tj ne zeli sam postaviti na noge, onda ni ne vidim drugu soluciju. bezobrazno od mene za rec, ali ipak to ovisi o njima. svatko voli biti pametan i u pravu i ocito onda ova odluka njima nesto znaci.
pomoc treba svakako biti pruzena onima koji je traze i koju su volji napraviti nesto za sebe, no za slabe bas nema mjesta. suicid je bjezanje od realnosti i puki dokaz lijenosti pred zivotom, a zalosno je sto je imao svoje faze tokom povijesti koje su ga ucinile trendom i taj se koncept jos uvijek nastavlja
-
John_Ryder
- dr_gonzo
A šta će tek biti ako se tko sjeti da uzme AK-47 i izađe na ulicu i počne kokati ljude onako tko god mu naiđe na nišan... 
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Evil Xander
elrania wrote:mene je iznenadio onaj slucaj samozapaljivanja 14ogodisnjaka. brutalno
a i originalno bome
no svejedno tuzno
Bingo.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- maddjuro
- maddjuro
[quote="HorrorHR"]najebali smo sada kad google indexira ovaj topic pa će biti da horror filmovi i forumi utječu na mladež.
a index je već dignuo hajku na emoe[/quote
ako kažu to , porast ce posjećenost foruma, možda čak dobiješ i koju ponudu za oglašavanje na ovom forumu

a index je već dignuo hajku na emoe[/quote
ako kažu to , porast ce posjećenost foruma, možda čak dobiješ i koju ponudu za oglašavanje na ovom forumu
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
- Knatchbull
Za sve je krivo ovo naše društvo. Postavljaju se novi standardi i krive vrijednosti kod mladih. Mladi danas nemaju šanse ako nisu "in", društvo ih odbacuje, škartira. To neizbježno vodi u samoću i depresiju iz koje se neki nikad ne izvuku a kad postane prekasno, onda to postane novinarska senzacija
u americi je popularno otići s stilom i uzeti što je više života moguće s sobom. samo je pitanje vremena kada će se to kod nas početi događati
u americi je popularno otići s stilom i uzeti što je više života moguće s sobom. samo je pitanje vremena kada će se to kod nas početi događati
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Boby
Ma mislim da društvo nikada u povijesti nije bilo sasvim zdravo i da je u svakom razdoblju bilo povoda da se netko ubije. Tužno je to što su ova djeca od sebe sve odbacila; ne znam dali u trenucima kada se odlučuju na najgore uopće pomisle što im je sve lijepog život ponudio i što im još ima za ponuditi; od onih najbitnijih stvari do najmanjih sitnica koje ulijepšavaju svakodnevnicu.
Inače, čitao sam o tim emaćima u Jutarnjem i skužio po njihovom stilu odjevanja da sam viđao glazbenike iz Amerike koji su taj stil furali na početku desetljeća. A kaj da velim, prolazna faza koja takvima pruža utjehu znajući da nisu sami makar se i ne družili međusobno
Inače, čitao sam o tim emaćima u Jutarnjem i skužio po njihovom stilu odjevanja da sam viđao glazbenike iz Amerike koji su taj stil furali na početku desetljeća. A kaj da velim, prolazna faza koja takvima pruža utjehu znajući da nisu sami makar se i ne družili međusobno