Opet ja s prženjem...
- Scarface
Opet ja s prženjem...
... ali ovi puta rar fajlova. Pregledava san torrente za igrice i skoro sve su u rar fajlovima (baš kad san skužija mdf i mds, sad su nestali, hehe), bilo u cjelini ili u dijelovima. Mogu li njih pržit priko Nera, i ima li veze ako su podijeljeni u te volume, znači rar00, rar01 itd.?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
Re: Opet ja s prženjem...
pa najjednostavnije je da sve to raspakiras i onda sprzis taj folder..Ghostface wrote:... ali ovi puta rar fajlova. Pregledava san torrente za igrice i skoro sve su u rar fajlovima (baš kad san skužija mdf i mds, sad su nestali, hehe), bilo u cjelini ili u dijelovima. Mogu li njih pržit priko Nera, i ima li veze ako su podijeljeni u te volume, znači rar00, rar01 itd.?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
pa odes na rar00 i njega lupis desni klik pa onda extract here i onda ce ti se tu raspakirat svi rarovi po redu..tak su meni bile serije samo raspakiras prvu ostale se automatski raspakiraju i spoje sa prvim rarom..Ghostface wrote:Kako da ih raspakiran?
- la terza madre
ja koristim nero a za snimanje dvda koristim clonedvd2.
nikad nisi naisao na ovakve rar fileove?
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]
- A$H
da i ja kad se radi o filmovima,ali ako radim data DVD onda se mora nero koristit..a ako kopiram u letu DVD onda najbrze ide sa CloneCD svi kome kazem se cude ali da DVD se brze kopira sa CloneCD nego sa drugim programima..la terza madre wrote:ja koristim nero a za snimanje dvda koristim clonedvd2.
- AlabamaSmokeOne
ovisi kojeg je oblika igra...ako je iso file, onda nerom sprzis-> burn image to disc, ak hoces da imas instalacijski cd te igre...a opet mozes prziti kao data dvd taj iso file, onda ga samo preko daemon toolsa pokrenes (mount image), no onda ces morat posebno naci crack..inace, u iso fileovima za igre obicno i bude crack (kad ga spalis kao "burn image to disc")
- Studeni
meni dvdfab odlično radi za dvd-ove.....clone nisam probao....A$H wrote:da i ja kad se radi o filmovima,ali ako radim data DVD onda se mora nero koristit..a ako kopiram u letu DVD onda najbrze ide sa CloneCD svi kome kazem se cude ali da DVD se brze kopira sa CloneCD nego sa drugim programima..la terza madre wrote:ja koristim nero a za snimanje dvda koristim clonedvd2.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
John_Ryder
- A$H
fab koristim samo za prebacivanje na hardStudeni wrote:meni dvdfab odlično radi za dvd-ove.....clone nisam probao....A$H wrote:da i ja kad se radi o filmovima,ali ako radim data DVD onda se mora nero koristit..a ako kopiram u letu DVD onda najbrze ide sa CloneCD svi kome kazem se cude ali da DVD se brze kopira sa CloneCD nego sa drugim programima..la terza madre wrote:ja koristim nero a za snimanje dvda koristim clonedvd2.