Kako, zašto?
Zna netko?
Alueluja, svaki tjedan gledam je li možda back online.
Forum se vratio!
- Michel
- Inferno
Re: Forum se vratio!
Pročitao, zanimljiva situacija, tenks na tipu.
Izgleda mi da nam fali contignency plan.
prijedlozi:
1) Neko na neki način kontaktira Admina i nagovori ga na pomoći ili da bar da podatke? (znam da Michel pokušava, ali neuspješno za sada).
2) Imati facebook grupu ili tako nešto sa core članovima, da može biti ostvarena komunikacija u slučaju armagedona te tamo onda dogovarati što dalje.
3) Napraviti novi horror forum (ja ovo mogu napraviti, samo mi se neda i nemam vremena...ali mogućnost je).
I još nam ostaje gorući problem nemogućnosti registracije novih članova koji se bez opcije 1 ili 3 neće riješiti.
- John_Ryder
- Michel
Re: Forum se vratio!
Da, ovo prvo je bilo neuspješno a stvarno sam na sve moguće načine pokušao. Ovo drugo imamo i tu smo sigurni te se face stranica održava. Ovo treće nije loša ideja, ali bi nam trebala biti zadnja opcija tek ako ikad forum stvarno umre.Inferno wrote: ↑18 Jan 2026, 07:56Pročitao, zanimljiva situacija, tenks na tipu.
Izgleda mi da nam fali contignency plan.
prijedlozi:
1) Neko na neki način kontaktira Admina i nagovori ga na pomoći ili da bar da podatke? (znam da Michel pokušava, ali neuspješno za sada).
2) Imati facebook grupu ili tako nešto sa core članovima, da može biti ostvarena komunikacija u slučaju armagedona te tamo onda dogovarati što dalje.
3) Napraviti novi horror forum (ja ovo mogu napraviti, samo mi se neda i nemam vremena...ali mogućnost je).
I još nam ostaje gorući problem nemogućnosti registracije novih članova koji se bez opcije 1 ili 3 neće riješiti.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"