ahhahahahahahahaahhahahahaahahhaha
Što mi je izmamilo smješak danas?
-
John_Ryder
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
- Inferno
slike ili se NIJE dogodilo
- Michel
Prekrasno, nek ti je sa srećom.
Ja tako već godinama odrađujem ženske, najjače mi je kad se starije jave, tako ih je lako okrenut sa pričom. Ove mlađe nešto teže ali kad vide di živim, da sam uspješan i kako mi sve dobro ide lako je i njih. Trenutno ih rješavam nekoliko, ove dvije se već žele ugnijezdit ali rekao sam im ništa od toga. Samo poslovno.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
tip koji na horor forumu na kojem piše ukupno 3 ljudi, govori kako obrađuje/jebe/što već žene....e taj ne jebe ništa 
- hitman_4
tnx, ja živim u centru tako da mi je lako. ma samo treba biti normalan i izravan, večina muških na tim aplikacija su ko ryderica junferica koji se boje uživo upoznati ŽENU jer laže te se predstvalja kao predstvanik bbb koji maše zastavom. naša ryderica junfericaMichel wrote: ↑19 Nov 2024, 09:05Prekrasno, nek ti je sa srećom.
Ja tako već godinama odrađujem ženske, najjače mi je kad se starije jave, tako ih je lako okrenut sa pričom. Ove mlađe nešto teže ali kad vide di živim, da sam uspješan i kako mi sve dobro ide lako je i njih. Trenutno ih rješavam nekoliko, ove dvije se već žele ugnijezdit ali rekao sam im ništa od toga. Samo poslovno.

- Michel
Upravo tako, problem kod tih osoba kao što su Pramenko i Cons je taj što se žele uvući djevojkama u gaćice na najljigavije moguće načine a ženske odmah to skuže i stave ih friendzonu. Zato nikad neće jebat.
Direktnost prema ženi je najbolja opcija. Je da ćeš nekad biti i odbijen ali barem te neće zavlačiti kao kad te stave u friendzonu i tamo ćete držati cijelo vrijeme da joj titraš ego. Kod direktnog pristupa zna sve jako dobro. Reci joj ako želiš vezu, želiš vezu. Ako želiš ONS, želiš ONS, ako želiš bez obaveza neka bude bez obaveza.
Mislim, davao sam izvrsne savjete Consu, nije ni problem pomoći Pramenku.
Direktnost prema ženi je najbolja opcija. Je da ćeš nekad biti i odbijen ali barem te neće zavlačiti kao kad te stave u friendzonu i tamo ćete držati cijelo vrijeme da joj titraš ego. Kod direktnog pristupa zna sve jako dobro. Reci joj ako želiš vezu, želiš vezu. Ako želiš ONS, želiš ONS, ako želiš bez obaveza neka bude bez obaveza.
- hitman_4
ma dobro vjerujem da je cons plačao kurve tako da on sigurno nije junfer kao naša ryderica junferica. on je geek od isto 40+ godina kao naša ryderica junferica. to je možda prolazilo prije kod nekih žena, ali sa 40 baš teško. najgore kod njega što je pokvaren. on vrijeđa tebe, a kad mu uzvratiš onda je on invalid i žrtvica samo zato što je nagluh al eto barem je jebo za rezliku od našeg ryderice junferice koji ima godina ko cons i još uvijek je junferMichel wrote: ↑19 Nov 2024, 10:36Upravo tako, problem kod tih osoba kao što su Pramenko i Cons je taj što se žele uvući djevojkama u gaćice na najljigavije moguće načine a ženske odmah to skuže i stave ih friendzonu. Zato nikad neće jebat.

- Michel
Imaš pravo, Cons je toliko lud da je plaćao ove naše kurve i sigurno pokupio neku boleštinu.
Rydera mi je žao, stalo mi je do njegovih osjećaja pa moramo malo stat na loptu. Mala smo ali jaka zajednica koju čita tisuće ljudi. Budimo dobri jedni prema drugima.
Rydera mi je žao, stalo mi je do njegovih osjećaja pa moramo malo stat na loptu. Mala smo ali jaka zajednica koju čita tisuće ljudi. Budimo dobri jedni prema drugima.
- Inferno
hitman_4 wrote: ↑19 Nov 2024, 10:13tnx, ja živim u centru tako da mi je lako. ma samo treba biti normalan i izravan, večina muških na tim aplikacija su ko ryderica junferica koji se boje uživo upoznati ŽENU jer laže te se predstvalja kao predstvanik bbb koji maše zastavom. naša ryderica junfericaMichel wrote: ↑19 Nov 2024, 09:05Prekrasno, nek ti je sa srećom.
Ja tako već godinama odrađujem ženske, najjače mi je kad se starije jave, tako ih je lako okrenut sa pričom. Ove mlađe nešto teže ali kad vide di živim, da sam uspješan i kako mi sve dobro ide lako je i njih. Trenutno ih rješavam nekoliko, ove dvije se već žele ugnijezdit ali rekao sam im ništa od toga. Samo poslovno.![]()
živiš u centru zaostale selendre SB koja je prepuna bosanaca i cigana
- Inferno
mihaela slike ili se NIJE dogodiloMichel wrote: ↑19 Nov 2024, 10:36Upravo tako, problem kod tih osoba kao što su Pramenko i Cons je taj što se žele uvući djevojkama u gaćice na najljigavije moguće načine a ženske odmah to skuže i stave ih friendzonu. Zato nikad neće jebat.
-
John_Ryder
Tip ( sa 2-3 profila) koji na horor forumu na kojem piše ukupno 3 ljudi, govori kako obrađuje/jebe/što već žene....e taj ne jebe ništa 
- hitman_4
nije bolestan ako je junfer. on je več dio algoritma naša ryderica junferica junfer. sve mu se lampice upale ćak aktivira i svoj drugi profil inferno. ima 40+ godina i junfer je naša isprovocirana ryderica junferica

-
John_Ryder
Tip ( sa 2-3 profila) koji na horor forumu na kojem piše ukupno 3 ljudi, govori kako obrađuje/jebe/što već žene....e taj ne jebe ništa
- hitman_4
simpatična mala koju sam danas uživo upoznao. doslovno metar i žilet, vrhunsko guza. donjela nam medovik, oduševila se dolče gustom. sigurno čemo se još družiti 

-
John_Ryder