Eurosong 2023 ŠČ

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
hitman_4

Re: Eurosong 2023 ŠČ

Post by hitman_4 » 12 May 2023, 22:20

Michel wrote:
12 May 2023, 20:53
Nisam znao ovo za Njemačku što samo znači da je lijepo odgojen. I slažem se, definitivno trebamo gajiti antifašistički način života.
slažem se kolega

M jesi skužio da Mrle ne zna baš engleski, al to na inteligentan način sakriva :D
Image

Image

Image

Inferno

Post by Inferno » 12 May 2023, 22:37

Mihaela, kome više želiš popušiti kurac? Mrletu ili Luki Blacku?

hitman_4

Post by hitman_4 » 12 May 2023, 23:02

Image

sutra ću se ustati u 8 ujutro da stignem kupiti 24 sata, vjerovatno će se rasprodati. ideeemooo let 3!!
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 12 May 2023, 23:27

hitman_4 wrote:
12 May 2023, 22:20
Michel wrote:
12 May 2023, 20:53
Nisam znao ovo za Njemačku što samo znači da je lijepo odgojen. I slažem se, definitivno trebamo gajiti antifašistički način života.
slažem se kolega

M jesi skužio da Mrle ne zna baš engleski, al to na inteligentan način sakriva :D
Skužio sam to, gledao sam njegove intervjuje zadnjih dana i često zastane pa opet krene govoriti. Onaj čelavi puno bolje govori.
hitman_4 wrote:
12 May 2023, 23:02
Image

sutra ću se ustati u 8 ujutro da stignem kupiti 24 sata, vjerovatno će se rasprodati. ideeemooo let 3!!
OMG! Ovo izgleda odlično, ja neću ni spavati već biti budan i odmah u kupnju :partyman:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Inferno

Post by Inferno » 12 May 2023, 23:33

koji kreten

Michel

Post by Michel » 13 May 2023, 02:31

Dok čekam 8 sati da si ŠČepam 24 sata, sjetio sam se pjesme koju smo trebali poslati prije dosta godina, ali eto nije prošla a siguran sam da bi bili top 3 s tom pjesmom.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 May 2023, 02:41

Ella je bila gost na podcast inkubatoru jučer :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 13 May 2023, 04:49

Vidio sam, bacio sam pogled na par sekundi i nisam mogao više em je iritantna pojava, em je izgledala drogirana skupa sa Ratkom. Samo sam pročitao komentare ispod :zubifale:

Inferno

Post by Inferno » 13 May 2023, 09:19

Koji to trebaš biti socijalac da imaš vremena i nedostatka pameti trošiti vrijeme na nju

hitman_4

Post by hitman_4 » 13 May 2023, 09:46

jebozovna je ela, to se mora priznati

ovo mi je nadragija pjesma
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 13 May 2023, 12:41

Image

https://www.index.hr/magazin/clanak/u-r ... n_ostalo_d

a jesu ludi, bože lijepo li je hrvat biti
Image

Image

Image

Inferno

Post by Inferno » 13 May 2023, 14:01

hitman_4 wrote:
13 May 2023, 09:46
jebozovna je ela

Jebote kru, jel ti išta radiš osim što drkaš?

Michel

Post by Michel » 13 May 2023, 16:42

Ljudi, ja drhtim cijeli dan jer se bliži najvažniji događaj u godini. Cura mi kaže što drhtim toliko mislila je da sam živčan što joj je bilo sretno jer sam uvijek sretan ali sam joj priznao da drhtim zbog ovog danas što će biti. I zvao sam našu najpoznati vidovnjakinju da je upitam što misli o današnjem finalu pa evo snimio razgovor pa stavljam kako je razgovor išao od riječi do riječi.

EKSKLUZIVA - INTERVJU SA VEROM ČUDINOM ZA HORRORHR TAMNICU
Image
Ja: Dobar dan, Matija je pri telefonu, jesam li dobi gospođu Veru Čudinu?

Čudina: Dobar dan, ovdje Vera recite što trebate?

Ja: pa evo, član sam jednog poznatog underground hrvatskog foruma i svim na tom forumu fanovi Eurosonga pa mi zanimala Vaša predviđanja za današnje finale i koje će mjesto osvojiti naši momci iz Leta 3? Znam da vas svi novinari zovu, ali eto ako imate vremena bili bi veoma zahvalni.

Čudina: mladi gospodine Matija, nije mi nikakav problem prognozirati današnje finale pogotovo jer se radi o jednom forumu bit će mi čast. U prosincu sam rekla da je jako je važno da se te pjesme krenu drugačije odabirati. Ja ne znam zašto se mi ne otkačimo. Mi smo toliko inovativni i idejni narod, ali kao da se ne usudimo otkačiti i poslati drugačije. Mi da tako nešto napravimo i da se otkačimo, mi bismo jako visoko dogurali. Čak bi i prvo mjesto osvojili... Ali, dok do toga dođe, treba konzervu ipak i otvoriti.

Ja: zanimljivo, znači da ste bili u pravu jer eto poslali smo Let 3 koji jesu otkačeni i šanse jako rastu pred finale. Kako vi sve to vidite?

Čudina: Let 3 će se visoko plasirati. Po meni nisu pobjednici i neće biti prvi, ali će taj visoki plasman njih jako iznenaditi. Nastup će biti još luđi nego što je bio u prvoj polufinalnoj večeri. Rezultat će za njih i ostale biti zadovoljavajući i taj plasman će biti neočekivan. Iznenadili su tom pjesmom. Što luđe, to bolje! Oni će zadovoljni otići iz Liverpoola. Čim smo mi krenuli u inovativne vode, eto nas u finalu.

Ja: to je istina, kao da smo napokon našli recept jer ako gledamo moderni Eurosong, dosta je tu otkačenosti o kojoj govorite. Recite mi još što mislite o finalu kao finalu?

Čudina: Ne mogu reći da će biti neki incident, ali nešto mi ne štima u finalu. Ili neće biti dobro organizirani ili će biti svi kao da su pomahnitali. Kao jedna vibracija koja je toliko nabrijana. Nešto mi se ne sviđa. Međutim, namještaljka je...

Ja: namještaljka? Možete nam reći nešto više o tome što ste vidjeli?

Čudina: Nažalost, ne mogu ali ono što vam mogu reći je o Loreen pjevačici koja predstavlja Švedsku. Riječ je o ABBA-i i njihovoj pjesmi 'Winner Takes It All'. Svaka čast Loreen, ali plagijat je. Svugdje je guraju i ima je na tri milijun strana. Međutim, hoće li pobijediti na Euroviziji? Sto posto će doći do namještaljke. Život je lijep dok postoji Eurovizija. Jer tko preživi Euroviziju, taj će jako dugo živjeti.

Ja: Aha, shvaćam. Dajte nam recite o zdravstvenom stanju gospodina Prlje, nešto ga muči glas hoće li biti sve u redu?

Čudina: Njegova bolest bi se mogla jako rasplamsati. Neće se to jako osjetiti u njihovu nastupu, oni će to s nekim injekcijama stopirati, ali nije baš u dobrom stanju. Moglo bi mu biti loše, ali će izdržati. Kasnije bi mogao završiti na hitnoj, možda ne u Liverpoolu, ali kada se vrati doma.

Ja: gospođo Vero, svi smo vam neizmjerno zahvalni na ovom intervjuju, bili ste vrlo ljubazni i želim vam sreću u životu - svako dobro.

Čudina: gospodine Matija, i vi ste bili vrlo ljubazni za sve što trebate samo zovite - ugodan dan vam želim.
Image

Eto, to je bila Vera. Ništa, preostaje nam da vidimo finale :P

Michel

Post by Michel » 13 May 2023, 18:51

Kakva pozitivna energija evo i Žaka sa podrškom ovo stvarno puno znači našim momcima :supz:
https://www.instagram.com/reel/CsLwGvQt ... BkZg%3D%3D

I da se prisjetimo Žakovog ikonskog nastupa.

Michel

Post by Michel » 13 May 2023, 19:17

Da se prisjetimo nekoliko naših klasika s Eurosonga čista nostalgija :( neka teška, ali opet ljepša vremena. Klinac u 90-ima, bez mobitela, na televiziji mala vizija, hit depo, hugo i slične stvari imalo je to šmeka i fale mi ta vremena.

Song that announces love and peace in those turbulent ages of Croatian war for independence, and lyrics that shows hope for next generations... absolutely beautiful :')
Don't ever cry my Croatian sky.. Svaka čast Đorđe Novković.
This was first Croatian ESC entry after we cut from Yugoslavia...and it was during the war. And I'm so proud and happy that this song was to represent Croatia 'cause this is one of the most meaningful and beautiful Croatian songs of all time
Plakali smo i slušali ovu pjesmu i molili Boga da nam sačuva domovinu..Hvala ti, Bože na slobodi!
This simple tune.. seemingly joyful but with something painfully touching if one imagines the horrendous fights that were going on in Yugoslav area at that time.. "Don't ever cry, my Croatian sky..." <3
I vjerojatno naša najbolja stvar koju smo poslali

Post Reply