Ženski kutak
- metallicat
Re: Ženski kutak
ovo drugo šalju samo na područje sad-a. prvi link bi i mogla uzet, nije skupo i ima baš za crvenu.

- callac
ja mislim da sam proizvode od Frieda vidjela u Mulleru za kupiti, ak imaš taj dućan u Rijeci, baci okometallicat wrote:ovo drugo šalju samo na područje sad-a. prvi link bi i mogla uzet, nije skupo i ima baš za crvenu.![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
naravno da nemam, kao i pol toga
jedva da je kozmo ''došao''
još ću malo pogledat pa možda drugdje nađem neš slično.

-
John_Ryder
ajmee cureee puno vaam hvala za ove savjete 
- metallicat
- Asfodel
Aj cure pišite nešto
Znam da sam ja odmah prvi dan imala još nešto, al me offtopičarenje zbunilo pa sam zaboravila
Znam da sam ja odmah prvi dan imala još nešto, al me offtopičarenje zbunilo pa sam zaboravila
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Evo, ja se jučer ošišala, a danas sam kupila novi profi fen za kosu, Remingtonov 2200w sa 90% više iona, dva nastavka. 300 kunića. Kako dobro puše iz njega...i ima podesive tri brzine, tri temperature puhanja i hladni zrak..
http://www.en.remington-europe.com/cont ... europe.com (ja sam kupila samo fen i nastavke, ne cijeli kit sa četkama, njih sam posebno uzela jer je taj kit koštao oko 500kn..)
već dugo koristim njihovu četku koja je ujedno i fen http://www.en.remington-europe.com/cont ... europe.com , a od pegli imam ist Remington(samo sam malo opsjednuta
) http://www.en.remington-europe.com/cont ... europe.com
http://www.en.remington-europe.com/cont ... europe.com (ja sam kupila samo fen i nastavke, ne cijeli kit sa četkama, njih sam posebno uzela jer je taj kit koštao oko 500kn..)
već dugo koristim njihovu četku koja je ujedno i fen http://www.en.remington-europe.com/cont ... europe.com , a od pegli imam ist Remington(samo sam malo opsjednuta
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Hoo lijepo
kod tebe sve profi ovo ono
Dobro si me sjetila, morat ću i ja uskoro malo peglu opet upotrijebit, a ne samo ove valovite pizdarije
Pegla
Dobro si me sjetila, morat ću i ja uskoro malo peglu opet upotrijebit, a ne samo ove valovite pizdarije
Pegla
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
A gle, rađe ću kupit nešto što valja i dati malo više novaca nego da uzmem nešto što će se pokvariti za pola godine, ne valja qurcu i uništava kosu.. i uvijek se posavjetujem sa frizekama i pitam šta one koriste od proizvoda i aparature tako da se kod njih samo šišam, a friziram se uvijek sama. Pegla me spašavala godinu dana kad sam imala onaj bob, bez nje se nikad ne bih ni usudila tako ošišati jer bi izgledalo kao da imam ogromnu gljivetinu na glaviAsfodel wrote:Hoo lijepokod tebe sve profi ovo ono
Pegla
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
e super si me sjetila, moram i ja kupit fen, neki malo skuplji. taj izgleda super, si preko neta ili u zg koji naravno ima sve
?

- callac
U Zagrebu u Mercatoru. Peglu sam u HG spotu, a fen sa četkom u Maxi Konzumumetallicat wrote:e super si me sjetila, moram i ja kupit fen, neki malo skuplji. taj izgleda super, si preko neta ili u zg koji naravno ima sve?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ionako još dugo vremena neću imati love za takvo što..pošto sam ja samo žensko po spolu, još me zanima čemu služe ti svi silni nastavci za fen
?

- callac
Pa nisu baš "silni" al, ajd.. četka koja je montirana na fen služi da ju vrtiš po kosi (ravnaš ili kovrčaš) dok iz nje puše zrak. Ostala dva nastavka su za onaj novi fen - uski koji se stavi na fen da se zrak ne raspuhuje uokoloveć ciljano na onaj pramen kose koji feniraš(tako se postiže ravnanje kao sa peglom), a onaj veliki okrugli nastavak sa šiljcima je za kovrčavu kosu, prisloniš nastavak uz tjeme i polagano sušiš od tjemena prema vrhovima.. To još nikad nisam radila jer nikad nisam imala taj fen kad mi je kosa bila duga a kovrče imam pa aparatura služi da ih nemammetallicat wrote:ionako još dugo vremena neću imati love za takvo što..pošto sam ja samo žensko po spolu, još me zanima čemu služe ti svi silni nastavci za fen?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
-
John_Ryder
čudno da nema greena da vas ispituje...