Teretane

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 07 Apr 2009, 13:37

Eat Your Brains wrote:Da,ja nisam bas lud za tim sirokim bokovima i bucmastim curama..daj mi stapic anyday.
ko kaze da su uopce u pitanju bucmaste cure? :lol:

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 Apr 2009, 13:53

Dobro,ja te ful siroke bokove dozivljavam ko bucmasto..da se ispravim.
I like to eat things.

elrania

Post by elrania » 07 Apr 2009, 14:05

jao, pa glavnina cura koja uopce ide na trbusni ima bokove ko svaka prosjecna vitka zena. (do 100, npr :D )
sad kak sam bila prosli tj nisam vidjela niti jednu da je bucmasta, deblja, sira ovo ono...
jos je vecina ravnija i uza od mene :lol:

sad malo offtopic, al bas mi je tesko zamisliti zenu bez bokova ko nesto sto bih smatrala privlacnim. dakle, figura koja kontrira onoj pjescanog sata...bila ona sitna, veca itd, nekako mi uopce nije zenstveno.
aah, i jos kad se ti 'prirodni' bokovi spoje s uskim strukom (npr, asfodel :lol:), ma milina :D

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 Apr 2009, 14:15

Eeee,uski strukic,tanke noge...mnjam..cure ajd brzo u teretanu.. :)
I like to eat things.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Apr 2009, 14:32

Eat Your Brains wrote:Eeee,uski strukic,tanke noge...mnjam..cure ajd brzo u teretanu.. :)
lol, imamo totalno suprotne ukuse u žene, hehe.. :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Apr 2009, 14:52

A jesmo im sad zasrali topic :lol:
Trebao bi se preimenovati u Teretana i ostali sportovi (pa da pristaju ovakve rasprave o kulturi tijela i učinku sporta na sve to)

Samo mala opaska - ne postoji prirodno uzak struk :!: Postoje samo široki kukovi (i bokovi) koji ga takvim čine.
Dokaz, imam najnormalnijih 60 cm u struku...ali izgleda minijaturno zbog toga što je sve ostalo oko njega malo šire i veće :wink:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 07 Apr 2009, 15:38

Ja iman doma improviziranu teretanu, jer ne stignen još do teretane ić, pomalo razvijan konturu, ovo lito ću baš zapet i izgradit jednu lipu atletsku figuru, nabijanju mase ne težin jer bi mi totalno figuru izmijenilo, a i ne triba bi mi više. Kako san već dogovorija neki posal na baušteli ovo lito, uz to ću još malo vježbat i neće bit problema, samo da sad riješin ovo malo faksa šta mi je ostalo.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 Apr 2009, 16:00

Wen,tim bolje! Ti uzmi sve po tvom ukusu,ja cu svoju polovicu.. :D

Asf,mozda imas pravo..al siguran sam da postoje prirodno sitnije cure. 8)

Teretana, izgradivanje dodatne misicne mase i snage..to nikom bas nije nuzno. Potpuo je subjektivno. Meni cesto u gymu kazu "daj sto ce ti vise,zivotinja si" i takve stvari..al to se moze primjeniti na ama bas bilo sto. "Vec super sviras,cemu vise vjezbas tu gitaru", npr..
I like to eat things.

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Apr 2009, 16:16

Eat Your Brains wrote:Wen,tim bolje! Ti uzmi sve po tvom ukusu,ja cu svoju polovicu.. :D

Asf,mozda imas pravo..al siguran sam da postoje prirodno sitnije cure. 8)

Teretana, izgradivanje dodatne misicne mase i snage..to nikom bas nije nuzno. Potpuo je subjektivno. Meni cesto u gymu kazu "daj sto ce ti vise,zivotinja si" i takve stvari..al to se moze primjeniti na ama bas bilo sto. "Vec super sviras,cemu vise vjezbas tu gitaru", npr..
Naravno da da, sve ovisi o kostima....ali ovo za struk vrijedi što sam rekla. Sve su to cake u građi, isto tako kad staviš istu veličinu grudi na dvije različito građene žene, na jednoj izgledaju veće, a na drugoj manje...itd.
Inače kad se kaže sitna građa misli se na sitne kosti, tj. uska ramena i sve dolje usko...

I baš lijepo što mnogi od vas idu u teretanu, zdrav život i te spike, pohvalno za onog tko to može/voli :wink:

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 Apr 2009, 16:20

Ja sam gledao puno WWF-a kao mali..Ultimate Warrior mi je bio idol,medu mnogim drugim idolima. Nije bilo druge za mene! :D
I like to eat things.

callac

Post by callac » 07 Apr 2009, 16:57

To što si ti shvatio kao uvredu za mene je bila samo konstatacija. Isto kao što komentiram neki film da mi se sviđa ili ne. Mogu se sad ja do besvjesti uvrijediti jer ne spadam u stereotip "žene pješčanog sata" sa velikim sisama i bokovima. Oduvijek sam sitnija i mršavije građe, ali se nikad nisam zbog toga osjećala manje ženstveno. I moram reći da ti je usporedba sa sviranjem gitare i bildanjem apsolutno debilna. Jer od gitare nećeš dobiti vrat kao bik i ruke koje ne možeš spustiti uz trup nego možeš proizvesti divnu glazbu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 07 Apr 2009, 18:20

Asfodel wrote:
Samo mala opaska - ne postoji prirodno uzak struk :!: Postoje samo široki kukovi (i bokovi) koji ga takvim čine.
Dokaz, imam najnormalnijih 60 cm u struku...ali izgleda minijaturno zbog toga što je sve ostalo oko njega malo šire i veće :wink:
moj je 5cm vise, al koliko shvatih, ja sam jos i nesto visa od tebe pa to sve dolazi na svoje. a i druge proporcije hvala bogu idu u prilog tome da si budem ok. :lol:

ali ovo oko struka nije bas da stoji, jer neovisno o sirini bokova postoji masa raznih oblika s uvucenijim ili ravnijim linijama.
jolie npr. ima ravnu crtu od pazuha prema dolje i taj ce dio svejedno bit kockastog oblika, dobila ona na bokovima il ne (ima sise, al svejedno nosi figuru djecarca), dok postoje zene poput ove ciji su bas uvuceni (a nije samo takav dojam, jer su bokovi jaci). na to i ciljam kad sam isticala ono sto mi je zenstveno, a sto ne.
ista stvar sa strukom vrijedi kod muskaraca... imam frenda koji ima hourglass shape :lol:, a jednako je sirok u bokovima s nekim drugim koji je muski ravan :lol:

a usput, 60 u struku nije bas precesta pojava na zeni neke tipicne visine oko 170. uzimajuci svoj ko primjer, prakticki sve imaju siri i ravniji, a ostale mjere su ili premale ili prevelike.
tak da jesi jedan od izrazajnijih slucajeva bolje oblikovanih proporcija :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Apr 2009, 18:43

Ja sam govorila o kukovima (bokove stavim u zagradu jer njih svi stalno spominju iako ne znam zašto)
Kuk.
Dakle Anđi bokovi ne bi pomogli, ali kukovi bi joj stvorili struk.

Mačka na drugoj slici ima izuzetno sitnu građu tog gore (rebra? :lol: ) ai vjerojatno malo masnoće na struku i trbuhu (time i manju centimetražu). Super izgleda. Vjerojatno je uvučeniji struk od ostalih, priznajem. A takav se može činiti i zbog ramena. Iako na temelju jedne malo udaljene slike teško da možeš vjernije reći.
Takva Eatu vjerojatno ne bi pasala jer ipak ima obline :lol:

Bokovi su nebitni za struk, možda samo kad se gleda iz daljine
Da se mene pita, ja svoje ne volim jer su malo naglašeni. Briga me što to dobro izgleda sada, kad znam da ću se s godinama samo u njima debljati...a to mi je bljak. Fuj bokovi.
Kukovi 8)

I nećemo sad to pretvoriti u raspravu o toj građi...bla bla :lol: Već je postalo smješno

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Apr 2009, 18:50

ajme kolko offtopica :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 Apr 2009, 19:41

Ne komentiraš bilo koji film, nego "moj film". I komentiraš ga tak da sereš po meni indirektno. Pardon my french, al boli me k što se tebi ne sviđa bikovski vrat i "ruke koje ne možeš spustit", nitko te ne sili da se udaješ za mene. Indirektno vrijeđaš,jer imaš taj attittude problem možda. Ni o gitari ni o bildanju nemaš pojma po svoj prilici al kažeš kako mi je konstatacija debilna,umjesto da razmisliš i shvatiš kako za tu usporedbu nije bitna srodnost stvari nego činjenica da kad ljudi nešto vole, žele napredovati u tome.Bilo da je to odvratno i ružno nabildavanje il predivni zvuci romantične pjesme odsvirane na gitari. Go figure. Od gitare ces dobiti vjestinu sviranja gitare,a od vjezbe u teretani ces dobit misice, a to je cilj bio. I to sto je jedno tebi odvratno a drugo lijepo, ne znaci da ono sto sam prije rekao ne stoji. A ja sviram vec 15 a vjezbam vec 10 godina,znam sto pricam. I nije bilo nista omalovazavajuce.
I like to eat things.

Post Reply