Genijalno...elrania wrote:ok
evo, obecah jos ranije ... naskrabah ovo pred negdje mj dana, a prije toga se nisam uhvatila crtanja namjanje god, 2
nije dovrseno, fali vrat i onaj sasvim gornji dio ramena...usta mi se ne svidaju bas tu kako je ispalo na fotografiji, al ajd
crtez
Slike, crteži i sl.
- jigsaw
-
John_Ryder
elrania wrote:ok
evo, obecah jos ranije ... naskrabah ovo pred negdje mj dana, a prije toga se nisam uhvatila crtanja namjanje god, 2
nije dovrseno, fali vrat i onaj sasvim gornji dio ramena...usta mi se ne svidaju bas tu kako je ispalo na fotografiji, al ajd
crtez
isse, kak lijepo crtaš
- metallicat
nikad nisam probala nacrtat osobu jer mislim da nikako to ne bi uspjela..jednom u 8. raz sam crtala profil i ok je ispalo ali odonda ništa..više ovako neke stvari. probala sam neko vrijeme iz knjige učit zasebno crtat nos, oči, uši..najbolje su mi uši i nos ispale al oči komaelrania wrote:meni je kosa najlaksa...
oci su najveci izazov... tj pokusavam ih nacrtati tako da izgledaju ko da imaju karaktera, al jos se tek ucim

- elrania
meni su pred negdje 2-3 god kupili neku knjigu da si pogledam ovak neke upute, ali nisam ju bas previse otvarala...
ne volim te pokusaje da se nauci odredeni potez jer je tako pravilno i lakse, nego sam za samostalnu improvizaciju
sjecam se crteza od pred negdje 10ak god kad su mi svi likovi imali oci ko mali zeleni
, al crtah bas intenzivno ljude i bica slicnih konstrukcija tako da se nesto nauci s vremenom
@jigsaw&john ryder: hvala
ne volim te pokusaje da se nauci odredeni potez jer je tako pravilno i lakse, nego sam za samostalnu improvizaciju
sjecam se crteza od pred negdje 10ak god kad su mi svi likovi imali oci ko mali zeleni
@jigsaw&john ryder: hvala
- metallicat
da da, podržavam to, naravno samostalno je najbolje..al eto kako mi taj dio ne ide sam htjela "naučit", koliko god to zvučalo bezveze, jer se to ne uči, ili znaš ili ne, samo vježbanje tj crtanje..možda jednom upišem tečaj kad budem imala vremena.elrania wrote:meni su pred negdje 2-3 god kupili neku knjigu da si pogledam ovak neke upute, ali nisam ju bas previse otvarala...
sjecam se crteza od pred negdje 10ak god kad su mi svi likovi imali oci ko mali zeleni, al crtah bas intenzivno ljude i bica slicnih konstrukcija tako da se nesto nauci s vremenom

- elrania
- jigsaw
- elrania
- elrania
- Dragonrage
- Asfodel
@elrania - prekrasno
teško je crtat ljude, ja sam uvijek nešto crtkala za sebe (nisam nadarena). Već godinama nisam, ali sam znala nekad popizdit na simetriju, tipa kod crteža ženskog lica nije mi se dalo nekad crtat drugo oko pa bi samo pobacala kosu na to mjesto.... (isto mi se događalo kod šivanja tipa rukava) Uvijek odustajem kad naiđem da moram naprvit 2 stvari identične
pa se zato divim vama posebno nadarenima jer to radite s lakoćom
teško je crtat ljude, ja sam uvijek nešto crtkala za sebe (nisam nadarena). Već godinama nisam, ali sam znala nekad popizdit na simetriju, tipa kod crteža ženskog lica nije mi se dalo nekad crtat drugo oko pa bi samo pobacala kosu na to mjesto.... (isto mi se događalo kod šivanja tipa rukava) Uvijek odustajem kad naiđem da moram naprvit 2 stvari identične
pa se zato divim vama posebno nadarenima jer to radite s lakoćom
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
- Evil Xander
Crtezi su ti lijepi, ali nista posebno sto bi ih izdiglo od stvari kakve mozes kupiti u Opatiji uz more ili bilo kojem drugom primorskom mjestu ljeti, te gledati kako nastaju uzivo. Dovrsiti cu ovaj reality check i reci - pametno.elrania wrote:uhvatila me neka faza u 2./3. srednje, ali sam odustala jer sam bila uvjerena da ljudi koji se prijavljuju na akademiju daleko bolje crtaju od mene i smatrala sam da ne bih upala... i tak
samom slikanju se nisam nikada bas posvetila kak se spada...
Imao sam slicne sklonosti i nekakav, nazovimo ga, talent u osnovnoj i srednjoj, no vec tada sam znao da volim lijepe stvari, a lijepe stvari kostaju, dok su svi filmovi o umjetnicima prikazivali iste na rubu siromastine. Jebes slavu i novac in the afterlife.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.