Što mi je izmamilo smješak danas?
-
John_Ryder
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
hahahaaha ovaj stvarno prolupao sirotan
- hitman_4
sa foruma hr. širi se moja teorija po internetuZanimljiva teorija zavjere s YT-a
''Kako si naivan. Sve je dobro odigrana igra. Dečko je projekt. Lijepa priča o pobjedniku koji je upao slučajno kao rezerva? Daj nemoj me nasmijavati. Lik je imao ubjedljivo najbolji scensaki nastup koji je doduše kopija ukrajinaca ali nema veze. Dobro posloženu pjesmu i priču oko svega. HRT je odradio dobar posao. Imamo pobjednika o kojemmm se priča a to je i bio cilj.''
uf, uf

- Inferno
jebali vas više ti propali "pjevači", odrastite, dora i slična sranja su za curice od max 13 godina
- Michel
Joj kakav dan danas
od jutra sa Lukrecijom za Beč na bečku šniclu i njihove poznate deserte. Ucijenila me hahah jer sam imao vrući seks s Astrid a Lukrecija mi je to dopustila (kakva žena) ali pod jednim razlogom. Ja joj kažem koji je to ljepoto moja razlog, a ona će "bečke šnicle". Okej, pomislio otići ćemo tu negdje kod nas kad mi kaže "želim da me vodiš u Beč na bečku šniclu" i odveo ju je. Stvarno sam blagoslovljen. Beč je skup, ali novci nisu problem. No, prelijep je grad, bečka šnicla je vrhunska, njoj se isto svidjelo. Evo, sad se vratili. Uzbuđen sam zbog ovog divnog dana.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
daj terapiju više popijMichel wrote: ↑27 Feb 2024, 18:33Joj kakav dan danasod jutra sa Lukrecijom za Beč na bečku šniclu i njihove poznate deserte. Ucijenila me hahah jer sam imao vrući seks s Astrid a Lukrecija mi je to dopustila (kakva žena) ali pod jednim razlogom. Ja joj kažem koji je to ljepoto moja razlog, a ona će "bečke šnicle". Okej, pomislio otići ćemo tu negdje kod nas kad mi kaže "želim da me vodiš u Beč na bečku šniclu" i odveo ju je. Stvarno sam blagoslovljen. Beč je skup, ali novci nisu problem. No, prelijep je grad, bečka šnicla je vrhunska, njoj se isto svidjelo. Evo, sad se vratili. Uzbuđen sam zbog ovog divnog dana.
- Inferno
koje bolesne fantazije, a u realnosti u podrumu drka na slike muškaracaMichel wrote: ↑27 Feb 2024, 18:33Joj kakav dan danasod jutra sa Lukrecijom za Beč na bečku šniclu i njihove poznate deserte. Ucijenila me hahah jer sam imao vrući seks s Astrid a Lukrecija mi je to dopustila (kakva žena) ali pod jednim razlogom. Ja joj kažem koji je to ljepoto moja razlog, a ona će "bečke šnicle". Okej, pomislio otići ćemo tu negdje kod nas kad mi kaže "želim da me vodiš u Beč na bečku šniclu" i odveo ju je. Stvarno sam blagoslovljen. Beč je skup, ali novci nisu problem. No, prelijep je grad, bečka šnicla je vrhunska, njoj se isto svidjelo. Evo, sad se vratili. Uzbuđen sam zbog ovog divnog dana.
- hitman_4
- hitman_4
nakon vručeg spavanja pije se vruča skupa kava sa skupim mlijekom iz skupe šalice prije toga podgrijane kako bi rubovi bili vruči, skupi i ugodni!!

-
John_Ryder
jeboteeee kako si bogat ajaaaaa
- hitman_4
- hitman_4
nakon vručeg putovanja u grćku volim upražnjati vruči seks, vikendom se redovito ide u skupocijenom automobilu u beč na vruče bečke odreske. sve se to zalijem skupim vručim šampanjcem 

-
John_Ryder
jesi to sa bratom blizancem mišelom bio ?da nisi ti astrid ili lukrecija?
- Inferno
piše se vruće btw, ali jebiga u Zaprešiću u osnovnoj školi sama ciganija pa ih učitelji ni ne uče
- Michel
Danas sa dva prijatelja išao na plac da im pokažem gdje mogu kupiti baš domaće pošto ja to jedno povrće ne sadim. I idemo mi tako kad vidimo u prolazu najljepšu ženu koju smo ikad vidjeli odmah smo znali da je najljepša kao neka ljepotica iz klasičnog Hollywooda. Mislim, Lukrecija je stvarno lijepa ali nije ta razina. Astrid je solidna i ima IT factor ali nije ta razina.
No, ova ženska nas je oborila s nogu. Ukrstili smo mačeve i samo se svo troje pogledali i odmah smo znali to je to. Nikad više nećemo vidjeti tako lijepu ženu. Ja sam čak dobio i piliće u trbuhu
No, ova ženska nas je oborila s nogu. Ukrstili smo mačeve i samo se svo troje pogledali i odmah smo znali to je to. Nikad više nećemo vidjeti tako lijepu ženu. Ja sam čak dobio i piliće u trbuhu
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4