to jos od pred par tjedana kad si bio reko da opet prestajes?Wendigo wrote:znam ja šta je meni, ne pušim pa zato..Ghostface wrote:Wendigo wrote:muffin od limuna, milku noisette i zeleni vitao. obuzela me neopisiva želja za slatkim.pao šečer u krvi valjda..
Da, znan i ja imat takvih momenata.
Što ste zadnje kupili??
- elrania
- Wendigo
nisam malo više od mjesec dana zapalio.elrania wrote:to jos od pred par tjedana kad si bio reko da opet prestajes?Wendigo wrote:znam ja šta je meni, ne pušim pa zato..Ghostface wrote:
Da, znan i ja imat takvih momenata.
- elrania
- Wendigo
meni su skoro sve postale bljutave, jedino mi baš paše cigareta kad sam pod alkoholom.elrania wrote:tell me about it![]()
ja sam pocela u stanu opet malo, al nastojim ne... i max dve kutije na tjedan odu. jos malo pa nece bit niti jedna...
a jos sam i presla na plavi walter, jer su mi slim postale bljutave
- A$H
same here..Wendigo wrote:meni su skoro sve postale bljutave,jedino mi baš paše cigareta kad sam pod alkoholom.elrania wrote:tell me about it![]()
ja sam pocela u stanu opet malo, al nastojim ne... i max dve kutije na tjedan odu. jos malo pa nece bit niti jedna...
a jos sam i presla na plavi walter, jer su mi slim postale bljutave
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
tak i moj najbolji frend.. inače mrzi cigarete, al obavezno me žica kad je janpi..A$H wrote:same here..Wendigo wrote:meni su skoro sve postale bljutave,jedino mi baš paše cigareta kad sam pod alkoholom.elrania wrote:tell me about it![]()
a jos sam i presla na plavi walter, jer su mi slim postale bljutavekad se napijem znam frendovima okolo krast pljuge iako nisam pusac..
-
GreenHornet
- elrania
pa sinoc nisi bio pripitA$H wrote:same here..Wendigo wrote:meni su skoro sve postale bljutave,jedino mi baš paše cigareta kad sam pod alkoholom.elrania wrote:tell me about it![]()
a jos sam i presla na plavi walter, jer su mi slim postale bljutavekad se napijem znam frendovima okolo krast pljuge iako nisam pusac..
- A$H
nit sam zapalio pljugu..elrania wrote:pa sinoc nisi bio pripitA$H wrote:same here..Wendigo wrote: meni su skoro sve postale bljutave,jedino mi baš paše cigareta kad sam pod alkoholom.kad se napijem znam frendovima okolo krast pljuge iako nisam pusac..
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
- Asfodel
- Asfodel
- Wendigo
aaa, super. nisam nikad tamo bio al djeluje vrlo zanimljivo po ovome kaj si napisala.. anyway, lijep provod.Asfodel wrote:Slavim u Skwhatu (klubu) puštaju se osamdesete (:D wui!) i naravno neka kultna orror projekcija na zidu. Smijem unosit cuguWendigo wrote:neki tulum spremaš?Asfodel wrote:puno cuge
- elrania