Michel wrote: ↑09 Aug 2023, 17:39
hitman_4 wrote: ↑09 Aug 2023, 16:01
Michel wrote: ↑09 Aug 2023, 15:30
Zato se i rasplakao danas

jer na kompu je velika slika ali kad se stavi na forum profilna smanji se i sad kad je ovako mala slika više mu nije ružan niti smiješan pa sam mu isprintao danas da ima i neka gleda i uživa na A4 papiru.
Zove se Biser
a svašta, pa odakle ti uopće slika klona ryderice koji ima još jedan aktivni trol profil interno i 2 banirana salvador i freddy?
mali biser na tatu
Sliku sam našao na netu i na nekim Facebook stranicama. Nisam dugo čuo za tog trola, ne znam jel uopće živ znam samo da se saznalo za Rydera da je homoseksualac. Brani ih jako po zadnjim šuškanjima.
Isus je rekao 'ne bacaj bisere pod svinju' a ja jesam poljoprivrednik, farmer i Lukrecija i ja smo došli na ideju da ga nazovemo Biser. Stvarno lijepo ime
Olio wrote: ↑Wed Aug 18, 2013 15:46 pm
Michel koliko znam ima više klonova dali su mu ban onaj jedan klon koji je nedavno pisao i govorio da je tetkica a onaj drugi isto dobio progon. Ja ne znam zašto mu se više obraćate kad očito uvijek ima više klonova na forumu.
hitman_4 wrote: ↑Wed Dec 22, 2021 21:48 pm
nikome se ovdje ne može vjerovati , pogotovo M kojemu je ovo 2. ili 3. profil. Previše puta ulovljen u laži
BOLESNOOOOOO, IMA HRPU PROFILA I JOŠ IZMIŠLJAVA DA IMA SINA, KAKAV PAĆENIK BOLESNIIIIIII