Samo čitam, volim strane, ali kvalitetne strane gdje se vidi baš pravi poznavaoci filma kao rasprave o criterion filmovima i tako. Ne volim one popularne kao spomenuti empire jer su im top liste filmove/likova toliki užas. Kao ocjene na imdb-u recimo gdje svako malo neki novi film, popularni blockbuster ima veće ocjene od priznatih klasika. I gdje glasaju dječica i fanovi.
Tako i empire, i svi ti časopisi od guardiana itd. samo idu po popularnosti i to mi se ne sviđa. Poanta je da volim forume gdje se argumentirano razgovara o najboljim filmovima/likovima, a na temelju popularnosti i koliko ko ima fanova.
Od odvratnijih foruma koje volim čitati je svakako forum hr. To mi je za lijepo smijanje, općenito kao forum. Pdf film im je užasan i volim čitati sve te smiješne rasprave (mazohist) i ostale pdf-e kao prirodne znanosti gdje svi glume znanstvenike

i tako.
Uglavnom dvije vrste foruma. Oni za smijanje i oni za kvalitetu. Naravno, to je MOJE OSOBNO mišljenje pa kažem što je krivo po meni.
I na kraju ovo je najbolji forum. Tu sam jedino i tu pišem i to s razlogom. Razlog je naravno što sam veliki fan horora, kao i svi ovdje i jednostavno se osjeća ta atmosfera, pozitiva kao mala obitelj. To volim.
Još sad uskoro zima, a nema boljeg doba za gledanje filmova

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"