Teretane
- Andrej
Re: Teretane
Vratio se u teretanu posle 5 godina jer sam uspeo da sjebem kući šipku za zgibove i šokirao se lošim bekflešom.
Posle se ljudi čude što većina smatra vežbače idiotima, a sami su krivi za većinu predrasuda.
Toliko sujete, debilizma i loše napumpanog ega.....
Ono, dižem tone, mnogo sam jak i završiću kao invalid u 25-oj jer svaku vežbu radim nepravilno a benč dižem rukama, nogama, guzicom i leđima.
A hemija pršti na sve strane ko Černobil jebote.
Klinci od 19 s kožom 70 godišnjaka, aknama ko kokice, ali su mnogo jaki.
A niko ne može dva zgiba pravilno da uradi.
Posle se ljudi čude što većina smatra vežbače idiotima, a sami su krivi za većinu predrasuda.
Toliko sujete, debilizma i loše napumpanog ega.....
Ono, dižem tone, mnogo sam jak i završiću kao invalid u 25-oj jer svaku vežbu radim nepravilno a benč dižem rukama, nogama, guzicom i leđima.
A hemija pršti na sve strane ko Černobil jebote.
Klinci od 19 s kožom 70 godišnjaka, aknama ko kokice, ali su mnogo jaki.
A niko ne može dva zgiba pravilno da uradi.
We're all mad here...
-
GreenHornet
U Dubrovniku također kaos sa steroidima...
Do prije par godina se znalo tko u gradu gura preko 150 kg, sad svako malo po fb clipovi balavaca,koji su do prije godinu dana imali 70 kg kako dizu ogromne kilaze...Sreca pa to ne moram gledati,isao u profi teretanu mjesec dana i dopizdilo mi gledati takve preseratore...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Wendigo
ja više ne mogu ići u teretanu dulje od dva mjeseca.
booooring....
booooring....
-
John_Ryder
ja sam prelijen i trenutno preškrt za teretanu,počeo sam radit doma sklekove i trbušnjake,za godinu dana očekujem rezultate 
- Andrej
E, veruj mi da "za godinu dana očekujem rezultate" stav poštujem mnogo više od onogo što trenutno gledam u teretani.John_Ryder wrote:ja sam prelijen i trenutno preškrt za teretanu,počeo sam radit doma sklekove i trbušnjake,za godinu dana očekujem rezultate
Za razliku od gomile instant mentola, koji žele preko noći da se nabilduju za plažu, tvoj stav je potpuno normalan i pametan.
We're all mad here...
-
filmofil
ja sam isto od nedavno na režimu 'sklekovi i trbušnjaci' i ima nekih sitnih pomaka. fizički si izgledam manje više isto, ali se osjećam puno bolje i imam više energije jer sam uz vježbanje promjenio i prehranu. (ne tolko drastično, samo sam izbacio sokove i fast food)
inače, mišići na rukama iznenađujuće brzo nabreknu od sklekova, ali u torzu očekujem neke konkretne pomake tek za par mjeseci
inače, mišići na rukama iznenađujuće brzo nabreknu od sklekova, ali u torzu očekujem neke konkretne pomake tek za par mjeseci
This is the Zodiac speaking.
- Andrej
To je potpuno normalno jer sklekovi ekstremno rade triceps.filmofil wrote: inače, mišići na rukama iznenađujuće brzo nabreknu od sklekova, ali u torzu očekujem neke konkretne pomake tek za par mjeseci
Većina ljudi misli da se ruka oblikuje i dobija masu bicepsom, a ustvari je triceps taj koji je zaslužan za to jer je mnogo veći mišić.
We're all mad here...
-
filmofil
kolko sklekovi utječu na biceps? i jel istina da su čak i trbušni mišići zahvaćeni sklekovima?
- Decadentor
za biceps mislim da ne, ali zahvacaju trbusne misice jer oni uz ledne misice drze trup nepomicno dok radis sklekove

- Wendigo
ja niš ne treniram trenutno, pošto sam pao i sjebao bicikl
ali sam zato izgubio 6-7kg i dalje mršavim.
hodam što je više moguće i trudim se ne jest sranja.
hodam što je više moguće i trudim se ne jest sranja.
-
GreenHornet
-
filmofil
hm, negdje sam pročitao da leđa uopće ne sudjeluju u sklekovima i zato uz sklekove treba dodat neke vježbe za leđaDecadentor wrote:za biceps mislim da ne, ali zahvacaju trbusne misice jer oni uz ledne misice drze trup nepomicno dok radis sklekove
ja za sada radim samo sklekove i trbušnjake jer smatram da mi je torzo totalno u kurcu
- elrania
ja krenula vježbat doma. prvenstveno zbog vrata da malo ojačam mišiće njega + ruku
imam utege od 1,5kg pa pratim neke ženske vježbe na yt i jao, zbilja iscrpljuju. nadam se da ću za mjesec dana, ak svaki dan to radim moć bez prekida 20 min.
e, i krećem malo i za noge da razjačam bedra i listove. možda se odvažim rolati nakon...pa...10 godina kaj mi role sakupljaju prašinu.
imam utege od 1,5kg pa pratim neke ženske vježbe na yt i jao, zbilja iscrpljuju. nadam se da ću za mjesec dana, ak svaki dan to radim moć bez prekida 20 min.
e, i krećem malo i za noge da razjačam bedra i listove. možda se odvažim rolati nakon...pa...10 godina kaj mi role sakupljaju prašinu.
- Decadentor
elrania wrote:ja krenula vježbat doma. prvenstveno zbog vrata da malo ojačam mišiće njega + ruku
DO IT
hm ja radim trbusnjake (obicne, onda one gdje podizes samo noge i one gje u isto vrijeme podizes i trup i noge)filmofil wrote: radim samo sklekove i trbušnjake jer smatram da mi je torzo total
sklekove - uske, siroke, s podignutim nogama cca pola metra
neznam kako se zove ali

i ako imas sipku ili nesto slicno zgibove obavezno
+cardio neki (trcanje ftw

- Andrej
To je velika greška. Leđa ekstremno rade pri sklekovima.filmofil wrote: hm, negdje sam pročitao da leđa uopće ne sudjeluju u sklekovima i zato uz sklekove treba dodat neke vježbe za leđa
Svaki pokret se sastoji od primarne akcije (u ovom slučају каd vršiš potisak rukama - grudi, triceps i delom rame) i kontrakcije (kad se pri skleku spuštaš prema podu - primarno leđa i delimično grudi).
Kada pravilno radiš sklek kontrolisamnim pokretima leđa poprilično jačaju.
Biceps samo delimično radi pri skleku a trbušnjaci i donji deo leđa su ti koji najviše trpe opterećenja da bi ti telo bilo u pravilnom položaju.
Najbolja vežba za biceps (i nijedna sa tegovima ne može da joj priđe po delotvornosti) je zgib.
Onaj što ameri zovu "chin ups". Najveće i najjače ruke ćeš videti kod likova koji rade zgibove.
Plus, taj zgib najbolje radi lepeze i spoljne delove leđa.

We're all mad here...