ma najgore je biti žedan u snu... Koliko god piješ, samo si bolje žedan, dok voda ima nekakav tupi okus. E zanimljiva stvar kako je u snu "strah" od nečega puno bolje izraženiji nego u stvarnosti. Mislim, stvari u snu su puno strašnije, od horor filmova koje gledaš na televiziji u snu nego da gledaš horor navečer...
he, kako je bilo zbilja bizarnih horor programa u mom snu.

Najviše pamtim onu varijaciju Swamp thinga, gdje isti s motorkom naganja glavnu glumicu iz Return of swamp thing, he.
Ali najstrašniji san koji ikad pamtim, a opisao sam ga u kraćem romanu... Bio sam ono u stanu navečer, sam. Nisam bio svjestan da sanjam. I nema svijetla u sobi. Ma nema veze, uđem unutra u sobu da potražim svijetlo. I hodam i naletim na zid. Neki čudan mesnati zid s rupom u sredini. I iz te rupe počne izlaziti ljigava tekućina. Okrenem se i odjednom nekakva prepreka u obliku oštrih zubiju. Shvatim kako me čudovište u mraku progutalo i još onda rollecoaster u njegovim crijevima.
Ma najbolji snovi su ipak u djetinstvu, he.

A pamtim da sam nekoć imao čak i "nasilnika" u snu, u obliku lampe. Ma smiješno zvuči, ali u sobi sam imao lampu koja je imala neki jezoviti oblik. Sreća da smo ju davno bacili u smeće koliko je užasna. A u snu je samo širila teror, mučila, proganjala, i što sve.

Michel puši karu.