Evo i mene! Ovo gdje imam dugu kosu su starije a ove s kratkom novije slike.Što je i za očekivati, naravno.
Ja sam ti nažalost jako lijen pa mi se neda ni potruditi oko nečega, tak da nemam neku filozofiju o sviranju.Ja sam se sve sam naučio i šteta je da rijetko sviram je rznam da bi sa više vježbe bio još puno bolji. Ovo je samo lupanje ali se vidi da znaš relativno dobro svirati.I taj kratki video je dosta da se to primjeti.Po brzini mislim da smo tu negdje.Vjerujem da i blast beatove možeš brže.Ghostface wrote:Ghrall, ako si vidija ovaj moj video imaš li par savjeta za sviranje? Znan ja dosta dobro tehniku, ovo je samo čisto lupanje, al dobro dođu savjeti iskusnijih muzičara.
Ghrall wrote:Ja sam ti nažalost jako lijen pa mi se neda ni potruditi oko nečega, tak da nemam neku filozofiju o sviranju.Ja sam se sve sam naučio i šteta je da rijetko sviram je rznam da bi sa više vježbe bio još puno bolji. Ovo je samo lupanje ali se vidi da znaš relativno dobro svirati.I taj kratki video je dosta da se to primjeti.Po brzini mislim da smo tu negdje.Vjerujem da i blast beatove možeš brže.Ghostface wrote:Ghrall, ako si vidija ovaj moj video imaš li par savjeta za sviranje? Znan ja dosta dobro tehniku, ovo je samo čisto lupanje, al dobro dođu savjeti iskusnijih muzičara.