Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ghrall

Post by Ghrall » 25 Aug 2007, 14:47

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Evo i mene! Ovo gdje imam dugu kosu su starije a ove s kratkom novije slike.Što je i za očekivati, naravno.

A$H

Post by A$H » 25 Aug 2007, 15:11

netko ide na metal campove.. :supz:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Ghrall

Post by Ghrall » 25 Aug 2007, 15:32

Sad sam tek vidio da se narukvica vidi.Još gledam pa po čemu se skuži to. :D

Scarface

Post by Scarface » 25 Aug 2007, 15:50

Ghrall, ako si vidija ovaj moj video imaš li par savjeta za sviranje? Znan ja dosta dobro tehniku, ovo je samo čisto lupanje, al dobro dođu savjeti iskusnijih muzičara.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 25 Aug 2007, 16:15

A$H wrote:netko ide na metal campove.. :supz:
a moja se ne vidi :( :lol:
Image

A$H

Post by A$H » 25 Aug 2007, 16:37

Ghrall wrote:Sad sam tek vidio da se narukvica vidi.Još gledam pa po čemu se skuži to. :D
iskusno oko sve primjeti :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Ghrall

Post by Ghrall » 25 Aug 2007, 17:06

Ghostface wrote:Ghrall, ako si vidija ovaj moj video imaš li par savjeta za sviranje? Znan ja dosta dobro tehniku, ovo je samo čisto lupanje, al dobro dođu savjeti iskusnijih muzičara.
Ja sam ti nažalost jako lijen pa mi se neda ni potruditi oko nečega, tak da nemam neku filozofiju o sviranju.Ja sam se sve sam naučio i šteta je da rijetko sviram je rznam da bi sa više vježbe bio još puno bolji. Ovo je samo lupanje ali se vidi da znaš relativno dobro svirati.I taj kratki video je dosta da se to primjeti.Po brzini mislim da smo tu negdje.Vjerujem da i blast beatove možeš brže.

Scarface

Post by Scarface » 25 Aug 2007, 17:11

Ghrall wrote:
Ghostface wrote:Ghrall, ako si vidija ovaj moj video imaš li par savjeta za sviranje? Znan ja dosta dobro tehniku, ovo je samo čisto lupanje, al dobro dođu savjeti iskusnijih muzičara.
Ja sam ti nažalost jako lijen pa mi se neda ni potruditi oko nečega, tak da nemam neku filozofiju o sviranju.Ja sam se sve sam naučio i šteta je da rijetko sviram je rznam da bi sa više vježbe bio još puno bolji. Ovo je samo lupanje ali se vidi da znaš relativno dobro svirati.I taj kratki video je dosta da se to primjeti.Po brzini mislim da smo tu negdje.Vjerujem da i blast beatove možeš brže.

Da, i ja san sve sam naučija, trenutno bubnjeve ni neman, već dobrih 4-5 miseci, vježba mi je nikakva, i obožavan improvizirat, Buddy Rich ima otprilike taka stil razmišljanja, i Dave Lombardo, ono "jebeš sviranje po notama i muzičku školu, sviraj iz duše". Inače, brzinon nisan zadovoljan, triba to još puno brže, blast beatove mogu brže i stabilnije, tad kad su me snimali bija san malo i umoran, jer je bilo na kraju probi. Uglavnom, fala, a i bubnjevi su ti zakon, nikad nisan svira na više od dva prijelaza.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ghrall

Post by Ghrall » 25 Aug 2007, 17:14

Upravo pičim na probu napokon.Idem potrošiti par litara znoja :D

Scarface

Post by Scarface » 25 Aug 2007, 17:19

Hehe, ja san ima jučer i prekjučer, jer u ponediljak iden na ekskurziju pa da unaprid nadoknadimo. Znoj, znoj i znoj, uf šta mrzin kad se onako uznojin, moran uvik bez majice svirat.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 29 Aug 2007, 21:30

A evo i moje malenkosti - dr_gonzo u Šibeniku gradu

Image

Image
(ležerno i nigdje bez piva...uz PSP) :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Aug 2007, 09:19

dr_gonzo wrote:A evo i moje malenkosti - dr_gonzo u Šibeniku gradu

Image

Image
Šta si vukodlaka vrebao haha :P :twisted: :lol: :lol: :lol: ??

jigsaw

Post by jigsaw » 30 Aug 2007, 14:12

Dragonrage wrote:
dr_gonzo wrote:A evo i moje malenkosti - dr_gonzo u Šibeniku gradu

Image

Image
Šta si vukodlaka vrebao haha :P :twisted: :lol: :lol: :lol: ??
:rotflmao:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Aug 2007, 20:33

Samo spodobe i curice :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Sep 2007, 23:13

All work and no play makes Djuro a dull boy.(nažalost nemam poštene sjekire da se s njom slikam)
Image
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply