Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 05 Apr 2019, 16:38

Inferno wrote:
05 Apr 2019, 15:46
drzite se ljudi!!

losa vremena dodju i prodju, nije sve u nasoj kontroli sranja se jednostavno dogadjaju
Baš to.
I dao 50 lipa za poklon onom moberu. Još su mi ga i vratili. :prayer: Uzeo sam godišnji taj dan.

Svi imamo sranja u životu. Teškoće, razočaramo se u ljude, život nas zgazi, problemi, nezadovoljstvo. Ali jednostavno, ovakva govna kakve sam upoznao kojima je rješavanje sranja iživljavati se na drugima, pljunem na njih.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2019, 19:45

lemonzoo wrote:
05 Apr 2019, 13:48
NIsam nikad imao goru godinu. Svi dosadašnji dani u godini su mi maknuli smješak...
Što je bilo?
Michel puši karu.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 05 Apr 2019, 20:42

Napokon sam sreo ženu koju mogu nazvati srodnom dušom i uprskao sam to svojom gluposti prije nego se išta dogodilo, jer sam ispao emotivno nezreo. I sad više nema šanse za išta, iako se ja budala i dalje trudim. Mislim da više neću sresti nekog s kim ću se tako povezati jer sam zadnju takvu sreo prije dugo godina. Tako da sam upao u najdublju depresiju u životu i, iskreno, jedino što me sprječava da se bacim s neke zgrade je to što se bojim smrti. Trenutno osjećam samo beznađe i ogorčenost.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2019, 07:56

lemonzoo wrote:
05 Apr 2019, 20:42
Napokon sam sreo ženu koju mogu nazvati srodnom dušom i uprskao sam to svojom gluposti prije nego se išta dogodilo, jer sam ispao emotivno nezreo. I sad više nema šanse za išta, iako se ja budala i dalje trudim. Mislim da više neću sresti nekog s kim ću se tako povezati jer sam zadnju takvu sreo prije dugo godina. Tako da sam upao u najdublju depresiju u životu i, iskreno, jedino što me sprječava da se bacim s neke zgrade je to što se bojim smrti. Trenutno osjećam samo beznađe i ogorčenost.
Gle, nisi niti prvi niti zadnji koji je napravio glupost. I ja sam bio među njima. Možeš li objasniti kakvu si glupost napravio?
Michel puši karu.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 06 Apr 2019, 08:14

Znam da nisam jedini na svijetu koji je nešto zasrao. Nisam napravio ništa toliko strašno, ali, uglavnom, pokvario sam zbog toga trajno odnos s njom i ne vjerujem da ću ga popraviti. Čuo sam pogrešnu vijest da je našla nekog pa sam joj napisao u poruci svašta, i neke neugodne stvari (baš me to bilo sjebalo). Nisam je konkretno uvrijedio, samo sam ispao glup.
A za ozbiljno sam je zavolio...

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2019, 16:38

lemonzoo wrote:
06 Apr 2019, 08:14
Znam da nisam jedini na svijetu koji je nešto zasrao. Nisam napravio ništa toliko strašno, ali, uglavnom, pokvario sam zbog toga trajno odnos s njom i ne vjerujem da ću ga popraviti. Čuo sam pogrešnu vijest da je našla nekog pa sam joj napisao u poruci svašta, i neke neugodne stvari (baš me to bilo sjebalo). Nisam je konkretno uvrijedio, samo sam ispao glup.
A za ozbiljno sam je zavolio...
Kužim. :( Idući put pamet u glavu jer bez obzira na situaciju ti to nije trebalo. A i gle, ako ju stvarno nisi uvrijedio ili da je bilo vrijeđanja, da se popraviti. To ovisi o njoj. Ispao si emocionalno nezreo i svjestan si toga. Morati ćeš živjeti s time.

A ostalo, vidjeti ćeš. I prestani se truditi. Pusti. Znam iz svog iskustva, svojeg i tuđeg. Ne znam što si takvoga napisao. Sve ovisi o drugoj strani. Ali računaj da u tom slučaju neće više biti isto. Ali se da ispraviti. Bitno da si naučio nešto iz toga. Samo treba vremena i razmišljanje o sebi.
Michel puši karu.

Inferno

Post by Inferno » 06 Apr 2019, 17:12

lemonzoo wrote:
05 Apr 2019, 20:42
Brate ista stvar se meni desila prije jedno 3 godine, stvarno sam se slicno osjecao i svakakve crne misli su mi padale na pamet. To nije rjesenje. Sranja se desavaju i jebiga nekad i ti zajebes. Takav je zivot. I srest ces kada tad slicnu osobu, ako ne i bolju, nemoguce da je ta cura bila jedina takva na svijetu.... Prosao vlak, nema smisla plakat na tracnicama nego odi radi stvari koje te usrecavaju dok ne dodje drugi vlak. Znam da je jako tesko ali vjeruj da ce biti bolje s vremenom.... Ja sam se okupirao s puno posla i upoznavanjem novih ljudi i malo po malo je je moja tuga pala u zaborav (ispocetka sam se jako protivio toj ideji jer jedno skoro godinu dana nisam s drustvom nigdje ni izasao) i mogu reci da mi je jako zao sto se nisam trgnio ranije jer je to moje ocajavanje toliko dugo bilo upravo ono sto me sjebavalo...kao neki vrtlog koji te sve dublje vuce....jednostavno moras prestati tonuti ako zelis doci na povrsinu i vidjeti sunce opet.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 06 Apr 2019, 18:30

Mislim da neće biti idućeg puta, ovo mi je malo ogadilo žene. A i ovu još uvijek toliko volim da bih možda odbio Lidiju Bačić da me čeka gola. Tako da sad ne mogu razmišljati o drugim ženama.
Što se tiče njene strane, mislim da je to definitivno gotovo. Nisam ja njoj tada napisao ništa previše užasno, ali bilo je dovoljno da je otjeram od sebe. I kad bi ona pristala da se pomirimo, moglo bi nam biti lijepo. Ali, kako si rekao, to ovisi o njoj.
Nedavno sam joj poslao poruku kako je volim, nedostaje mi i slično, a u petak sam joj poslao jedno pismo, nisam dobio nikakvu reakciju. Možda bi se situacija dala nekako ispraviti da se sretnemo tu i tamo, ali ne krećemo se u istim krugovima. Jedino da je stalkam.
Da nisam ispao kreten, možda bih dobio priliku s njom, ovako mogu samo kukati.
@inferno. Nije mi suicid opcija, samo mi se trenutno ne živi, ali nikad ne bih mogao dići ruku na sebe. Ja depresiju ispoljavam drukčije od tebe. Ne zatvaram se u stan, većinom pokušavam biti među ljudima, jer mi je potrebno društvo.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2019, 18:59

Razumijem. Bez stalkanja i takvih patetičnih gluposti. To samo u filmovima. U realnom životu, osoba razbija staklo na vanjskom staklu zgrade tuleći za njom i umre od iskrvarenja kao teška budala.

Ako vam je suđeno, biti ćete zajedno. Ako nije, nećete biti.
Ovako, bez uvrede, ispadaš patetičan, a to nitko ne voli. I nije samo to, nego uništavaš sebe time i ništa ne postizeš. Pusti. Ako bude, bude. Ako ne bude, možeš i naučiti ćeš živjeti s time.
Ne treba se zatvoriti u sebe, budi u društvu. Obriši sve u vezi nje ili stavi u kutiju i otvori kad budeš spreman.

I brutalno rečeno. Vjeruj mi, da želi i da može preći preko toga, razumjela bi tvoje ponašanje i ispravili biste to, što god bilo. Svi napravimo greške. I ne znam što je uzrok, ali svi imamo ispade. Da nisi sad, bilo bi prije ili poslije. Ti si ipak samo čovjek i svi radimo greške.

I inferno dobro kaže. Istina je da svatko drugačije prolazi depresiju. I razumijem kroz što prolaziš. Ja sam već to prolazio previše puta. Treba ti samo vremena. Ako ti bude jako loše, potraži podršku.
I tu na forumu ćemo pomoći ako treba.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Apr 2019, 21:55

YOU CAN BEAT THIS
Image
I may be an idiot, but i am no fool.

hitman_4

Post by hitman_4 » 22 May 2019, 10:20

Nikako se ne mogu ohladiti od kolegice s posla. Ispadam budala, a ženska me ne doživljava ni 5% :rolleyes:

I da ljudi su smeće :D
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 22 May 2019, 16:39

hitman_4 wrote:
22 May 2019, 10:20
Nikako se ne mogu ohladiti od kolegice s posla. Ispadam budala, a ženska me ne doživljava ni 5% :rolleyes:

I da ljudi su smeće :D
Reci joj: tvoj gubitak. :rock:
Michel puši karu.

Annabel_Lee

Post by Annabel_Lee » 22 May 2019, 21:56

Momci, nemojte odmah tako crno. :)

@Hitman, nikad ne znaš, možda postoji neka cura koja se od tebe ne može ohladiti pa prolazi isto što i ti, a ti ju ne doživljavaš jer si zapeo za kolegicu s posla. :lol:
S druge strane, možda kolegica kasnije shvati što je izgubila, kao što Cons kaže... Znam da nije utjeha sada.
Možda se u međuvremenu nešto i promijeni pa nas iznenadiš u temi "Što mi je izmamilo smiješak"...
U svakom slučaju - sretno! Voljela bih ti dati neki savjet iz ženskog kuta, ali ni ja ne kužim žene. :-?

john_constantine

Post by john_constantine » 23 May 2019, 10:50

Ma ja ne kužim niti žene niti muškarce.

Upoznam jednu preko oglasa. Prvo ispada da je slobodna, onda poslije da nije. Ali da je dečku s kojim je 7 godina u neobaveznoj vezi rekla da joj je dosta i da će izlaziti s drugima. Onda se nađemo na kavi. Iskreno, 90 % nisam ništa razumio koliko brzo i puno priča, nije mi dala da dovršim rečenicu. Pa niti da što kažem.
Jedino što sam pohvatao je da joj se dečko ne želi preseliti kod nje i započeti zajednički život. A ona (to je moja pretpostavka iz iskustva) čeka i čeka pušeći njegove fore. Nezadovoljna poslom.

Onda na kraju samo kažem: ako se tvoj dečko neće preseliti kod tebe, možeš živjeti kod mene. Imaš tri mjeseca, pa ako ti se dopadne, super. Ona ono šokirano: pa ti to misliš ozbiljno?

Nakon tjedan dana, njezina zloća je popustila i odlučila ići s njom na putovanje. Nakon mjesec dana dopisivanja ju pitam da li se preselio kod nje?
Ona: nije, ali je rekao da se potrudio naći stan za zajednički život.
Ja: ok? I živite li zajedno?
Ona: još ne...
A meni vrag ne da mira, pa pitam: koliko se već dugo trudi?
Ona: već pet godina...

Tjedan dana poslije sam ju otkantao jer mi je dosadilo slušati o njezinoj zloći... Ali tek kad sam joj opširno napisao cijeli proces oko toga. I pitao što ti je on rekao, ona da se trudi i to je sve.
Michel puši karu.

Annabel_Lee

Post by Annabel_Lee » 23 May 2019, 19:52

Ma to ni muškarci ni žene više ne znaju što žele. Dvoje poznanika u vezi su već desetak godina, zadnje 2 godine žive zajedno, trebali se vjenčani krajem ljeta - prije nekoliko dana prekinuli. Razlog: ona ne želi imati djecu. On je to znao i prije, naravno, ali valjda je očekivao da će se ona predomisliti. I ode 10 godina u nepovrat. Jest da su imali lijepih trenutaka za to vrijeme, ali svejedno mi bude nekako žao, nije to malo.

Cons, jesi imao još neka iskustva tako preko oglasa? Nešto na duže staze? Ja nikada nisam imala hrabrosti javiti se na oglas, uvijek zamišljam neki horor scenarij. :chainsaw: :lol: Ljudi slabo i govore o tome, znam samo jedan par koji se tako upoznao, brzo su kliknuli, živjeli zajedno, vjenčali se... i još uvijek su zajedno.

Općenito, nakon svih razočarenja, polako odustajem od veza i vezica. Kako godine idu, sve teže mogu zamisliti sebe s nekim, ako ne "do kraja života", onda u dugogodišnjoj vezi. Dok sam bila mlađa, lakše sam prelazila preko nekih stvari, sad mi hrpa toga smeta. Znam da ne mogu promijeniti drugu osobu, kao ni ona mene, i radije odustanem, nego da se živciram. E onda dođe faza kad mi jako nedostaje da imam nekoga uz sebe pa se ohrabrim, uvjerim sebe da će biti drugačije, ali završi isto. I tako u krug. Umorila sam se već.
Prijateljice se udaju, rađaju, neke već troje klinaca imaju, a ja solo - i evo super mi je. :) Ne znam dokle...

Post Reply