Što mi je maknulo smješak danas?
- Salvador
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
a od kud si tu sliku izvukao 
-
olio
Ja preporucam hobije...bilokakve gdje ima ekipe.
Meni je super bilo planinarenje i penjanje. Planinarenje dosta pristupacno i odlican omjer zena i muskaraca. Dobro druzenje, super ekipa, predivan hobi. Ne samo zbog ekipe nego i pridonosi samopouzdanju i stvarno je lijepo.
A ja kad sam krenia gubit nadu...me pogodilo
a ni trazio nisam. I to ja sam samcat, tuzan, na koncertu za valentinovo...reka bi covik glupost i propast najveca, kad ono...
Meni je super bilo planinarenje i penjanje. Planinarenje dosta pristupacno i odlican omjer zena i muskaraca. Dobro druzenje, super ekipa, predivan hobi. Ne samo zbog ekipe nego i pridonosi samopouzdanju i stvarno je lijepo.
A ja kad sam krenia gubit nadu...me pogodilo
- john_constantine
He, he, super post. Ja sam se na kraju okrenuo svojim hobijima. Još sljedeći tjedan i konačno se selim u civilizaciju. U vž ima planinarsko društvo. I agencije za izlete. A volim putovanja.
Michel puši karu.
- hitman_4
- Salvador
R.I.P. Sonny Landham

- john_constantine
Bivša. Ne kontaktiram ju niti ništa. I sad prekjučer me pita da li sam možda za kavu sutra? Nakon one zadnje nisam htio, rekao sam da ću razmisliti i javiti sutra. Imam obaveze, prioritete i nemam volje skakati oko nje više.
Kažem sljedeći dan da može, ali da ne želim slušati o njezinom šogoru, sestri i nećaku kao što sam 4 godine s njom u vezi. Da se želim zabaviti, opustiti i provesti se u gradu. Ako hoće, može tako.
Onda mi objašnjava da nije više ona stara bivša, da me neće gnjaviti njima i da ju interesira to za moju kuću i preseljenje. Jer kod nje nema promjena i da želi razgovarati i da će me slušati. Bez prekidanja i to. Ja ono super, možemo se vidjeti poslije posla.
Onda bi na kraju morao čekati dva sata u gradu jer ide vidjeti nećaka, šogora i sestru. Pa će doći prije mog zadnjeg vlaka. A poznavajući njezino kašnjenje i da se zadržava dugo, odustao sam. Njezin problem što vodi tuđe živote umjesto da se pokrene.
A i ne znam zašto bi joj pričao o kući. Ostavila me radi gluposti i budala oko nje kojima smeta moja kolekcija. I sad ju odjednom interesira sve oko mene. Ne kužim više ništa...
Kažem sljedeći dan da može, ali da ne želim slušati o njezinom šogoru, sestri i nećaku kao što sam 4 godine s njom u vezi. Da se želim zabaviti, opustiti i provesti se u gradu. Ako hoće, može tako.
Onda mi objašnjava da nije više ona stara bivša, da me neće gnjaviti njima i da ju interesira to za moju kuću i preseljenje. Jer kod nje nema promjena i da želi razgovarati i da će me slušati. Bez prekidanja i to. Ja ono super, možemo se vidjeti poslije posla.
Onda bi na kraju morao čekati dva sata u gradu jer ide vidjeti nećaka, šogora i sestru. Pa će doći prije mog zadnjeg vlaka. A poznavajući njezino kašnjenje i da se zadržava dugo, odustao sam. Njezin problem što vodi tuđe živote umjesto da se pokrene.
A i ne znam zašto bi joj pričao o kući. Ostavila me radi gluposti i budala oko nje kojima smeta moja kolekcija. I sad ju odjednom interesira sve oko mene. Ne kužim više ništa...
Michel puši karu.
- hitman_4
nema tu sreće j_c, jednostavno block. Ne znam kako ti se da ili ti paše...

- john_constantine
Ma to ti je ono, kad ti je žao nekoga, pa želiš najbolje. I onda ispadneš budala.
I misliš, nema tu kruha, valjda?
I misliš, nema tu kruha, valjda?
Michel puši karu.
- hitman_4
naravno da nema. Ženska je žderačica energijejohn_constantine wrote: ↑19 Aug 2017, 10:09Ma to ti je ono, kad ti je žao nekoga, pa želiš najbolje. I onda ispadneš budala.
I misliš, nema tu kruha, valjda?![]()

- Michel
Ne kužim ovo ogo šogora, sestre i nećaka? Kažeš da priča o njima i sad na kraju da ih ide vidjeti? Jel bila stalno sa njima, kakvbi su uopće oni? Ma što hitman kaže, emocionalni vampiri. Imao sam frenda takvog pa sam ga odjebo. Što je previše, previše je.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Kako da objasnim... Ona jako puno priča. Ne sluša druge, prekida i čovjek zaboravi kao ja što je rekao ili što sam htio reći. Većinom priča o drugima kao ta njezina mlađa sestra i šogor. Ono, grade si kuću. Odnos. Kakvi su. Ma sve.
Njezine sestre su se osamostalile, svaka svojim putem prije par godina. Ali njoj i danas fale. Previše je vezana za sestre, roditelje i familiju. Čak je i meni u žaru razgovora pred drugim rekla tata, pa se ispravila. Osim njih, prati tuđe živote kao bend i njihov glavni. I tako svaki put kad se vidimo.
To ti je ono. Pratiš tuđe živote da ne gledaš svoj. Ma stvar je da se njezine sestre stalno druže, a nju baš ne pozivaju. Sad kad joj je sestra dala zeleno svjetlo da dolazi, dolazi kad može.
Ima veliku familiju, rođake i to, pa se okupljaju.
Imam i ja, ali nismo u kontaktu radi brata koji je invalid (da ih ne zarazi), zato jer su paraziti, jedni jer su puno dobili od moje tete i pokojnog muža, pa su srali o njima poslije. Ili nisu pomogli kad im je bilo teško. Zato imamo u kontaktu samo par bliskih ljudi.
A ovo za njezinu familiju, isto pakovanje. Dolaze na okupljanja jer imaju jesti i piti, a kad treba pomoć, nemaju vremena.
Njezine sestre su se osamostalile, svaka svojim putem prije par godina. Ali njoj i danas fale. Previše je vezana za sestre, roditelje i familiju. Čak je i meni u žaru razgovora pred drugim rekla tata, pa se ispravila. Osim njih, prati tuđe živote kao bend i njihov glavni. I tako svaki put kad se vidimo.
To ti je ono. Pratiš tuđe živote da ne gledaš svoj. Ma stvar je da se njezine sestre stalno druže, a nju baš ne pozivaju. Sad kad joj je sestra dala zeleno svjetlo da dolazi, dolazi kad može.
Ima veliku familiju, rođake i to, pa se okupljaju.
Imam i ja, ali nismo u kontaktu radi brata koji je invalid (da ih ne zarazi), zato jer su paraziti, jedni jer su puno dobili od moje tete i pokojnog muža, pa su srali o njima poslije. Ili nisu pomogli kad im je bilo teško. Zato imamo u kontaktu samo par bliskih ljudi.
A ovo za njezinu familiju, isto pakovanje. Dolaze na okupljanja jer imaju jesti i piti, a kad treba pomoć, nemaju vremena.
Michel puši karu.
- john_constantine
Upravo sam dobio nekoliko udaraca šakom po ruci od brata. Duga priča.
I na kraju cura nije došla. Kao budala čekam na kolodvoru. Ne odgovori na par sms -a i nazovem. Onda tek pošalje sms da je završila na infuziji, da nije mogla do moba, da se ispričava. Boli me kurac je li laž ili istina, bar sam se malo proveo.
I na kraju cura nije došla. Kao budala čekam na kolodvoru. Ne odgovori na par sms -a i nazovem. Onda tek pošalje sms da je završila na infuziji, da nije mogla do moba, da se ispričava. Boli me kurac je li laž ili istina, bar sam se malo proveo.
Michel puši karu.
- Inferno
naravno da je laž, ali makar joj daj neke bodove za maštovitostjohn_constantine wrote: ↑19 Aug 2017, 17:01Upravo sam dobio nekoliko udaraca šakom po ruci od brata. Duga priča.
Nemoj to shvatiti osobno, vjerojatno se samo usrala ili nešto slično. Takve sam odjebi i amen. Nisi ti kriv, niti moraš biti žrtva emocionalnih ispada istih. Ja ni jednom se tak nisam ponovo našao s nekom kada je otkazala u zadnji tren, ma koliko me zvala opet. Te igre neka igra s nekim pičkicama koje će tolerirati i jesti njena govna.
- hitman_4
dobro da nije na aparatima završilajohn_constantine wrote: ↑19 Aug 2017, 17:01Onda tek pošalje sms da je završila na infuziji, da nije mogla do moba, da se ispričava. Boli me kurac je li laž ili istina, bar sam se malo proveo.

- john_constantine
Lol, a bezveze, jbg. Ali bilo je dobrih stvari tako da nije bilo loše. Još da sam uspio 58 godišnjeg izvući na pivo, ali zauzet je mass effect: andromedom.
Michel puši karu.