HELPING HELPS

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
maddjuro

Re: HELPING HELPS

Post by maddjuro » 09 Oct 2016, 17:47

ima li ideju netko kako bi mogo spojit neki jeftini uređaj na svoju staru Crt televiziju; koja ima onaj compound video imput i scarrt ; da mogu gledat stvari na njmu ako imam nesto na usb sticku. Vidim da ima raznih andorid uređaja, pa me zanima vriejdi li to išta za tako jednu staru TV. znam da mogu spojit pc na tv, ali treba mi nesto manje i praktičnije
I may be an idiot, but i am no fool.

olio

Post by olio » 09 Oct 2016, 22:25

maddjuro wrote:ima li ideju netko kako bi mogo spojit neki jeftini uređaj na svoju staru Crt televiziju; koja ima onaj compound video imput i scarrt ; da mogu gledat stvari na njmu ako imam nesto na usb sticku. Vidim da ima raznih andorid uređaja, pa me zanima vriejdi li to išta za tako jednu staru TV. znam da mogu spojit pc na tv, ali treba mi nesto manje i praktičnije
skoro pa svi android tv box uređaji imaju i stari AV izlaz, koji ti može na SCART ili na ona tri u boji :D

Evo primjer, ovaj koji ja imam http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX ... 69446.html
Pogledaj slike proizvoda sa izlazima iza...vidi se AV izlaz, to ti je to :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Oct 2016, 22:45

olio wrote:
maddjuro wrote:ima li ideju netko kako bi mogo spojit neki jeftini uređaj na svoju staru Crt televiziju; koja ima onaj compound video imput i scarrt ; da mogu gledat stvari na njmu ako imam nesto na usb sticku. Vidim da ima raznih andorid uređaja, pa me zanima vriejdi li to išta za tako jednu staru TV. znam da mogu spojit pc na tv, ali treba mi nesto manje i praktičnije
skoro pa svi android tv box uređaji imaju i stari AV izlaz, koji ti može na SCART ili na ona tri u boji :D

Evo primjer, ovaj koji ja imam http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX ... 69446.html
Pogledaj slike proizvoda sa izlazima iza...vidi se AV izlaz, to ti je to :wink:

znači u to mogu samo uštekati neki USB sa avi ili mvk format filmovima/serijama i to je to? Ima li ovo ugrađen wireless? te može li se ovaj koji ti imas samo plug and play u ove starije relevizije koje imaju samo scart i kompozitni ulaz

HVala

Naletih i na ovo za ispod 200kn; pa jeli mozda ovo bolja alternativa?

http://www.trustedreviews.com/Western-D ... yer-review

olio

Post by olio » 09 Oct 2016, 23:07

maddjuro wrote:znači u to mogu samo uštekati neki USB sa avi ili mvk format filmovima/serijama i to je to? Ima li ovo ugrađen wireless? te može li se ovaj koji ti imas samo plug and play u ove starije relevizije koje imaju samo scart i kompozitni ulaz
Yep, u njemu je player za sve što ti treba, ima i wireless, a mozes ga i kabelom spojiti.
Isto tako ima u sebi program KODI, preko kojeg mozes direktno gledati bez skidanja filmova i serije... primjer: https://www.youtube.com/watch?v=kid3KTm0fwU

Isto tako može i tv programe i što ti srce zaželi. I naravno bilokoji program za android za bilošto.

Ja sam spojio malu tipkovnicu bluetooth sa touchpadom i moji doma na njemu sve gledaju i rade. Surfaju, gledaju youtube, filmove, serije. On automatski skida titlove...domaće, strane.

Čudo
maddjuro wrote:Naletih i na ovo za ispod 200kn; pa jeli mozda ovo bolja alternativa?

http://www.trustedreviews.com/Western-D ... yer-review
To je stariji brat ovih android tv boxeva :zubifale:
Ima tih jeftinih, ja sam prije imao jedan. Super stvar, vrti sve.
Ako ti treba samo za puštati filmove sa sticka/kartice, ovo je najjeftiniji izbor, a radi stvarno dobro.
Jednostavno, jeftino, a radi tip top.

Isto imaju AV izlaz tako da nema problema sa CRT-om. Ja sam gledao tada na crt-u :wink:

Ovako nešto sam ja imao: https://www.aliexpress.com/item/Hot-New ... 1ee5ae480c

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Oct 2016, 23:34

treba mi iskljucivo za ustekat stick i gledat; budem onda uzeo, eventualno, jedan takav stariji model

Michel

Post by Michel » 22 Oct 2016, 15:58

hitna pomoć. ne znam koji je kurac sa chromeom, ali mi stalno na svakoj jebenoj stranici prvo izbaci ovo Image

i ajd to riješim i onda želim opet na net.hr ili BILO KOJU drugu stranicu i opet mi to stalno izlazi ili nekad nešto drugo kako postati bogat i ne mogui normalno na stranice. Uđem na horrorhr i odmah mi se to pojavi. Pa kako to da maknem? Sad sam preko firefoxa, ali chrome mi je bolji pa dajte neko rješenje.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Post by hitman_4 » 22 Oct 2016, 16:40

nemoj sudjelovati u "anketi"
Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Oct 2016, 16:54

i počisti komp programima tipa hitmanpro, Malwarebytes Anti-Malware isl

Michel

Post by Michel » 22 Oct 2016, 17:01

al ne mogu maknuti to. bilo koju stranicu otvorim, odmah nakon nekih 5 sekundi mi dođe ovdje i ako ne sudjelujem, opet mi se pojavi. ne znam kak da to maknem. I ovo mi se pojavljuje Image

Kako imam adblock plus i na firefoxu i na chromeu. na firexofu mi je samo u kutu dok u chromkeu mi je isto samo u kutu ali piše neka brojka Image

Znači, kad god otvorim neku stranicu u chromeu, ne mogu ostati na toj stranici već mi dođu te reklame ili što je to već. ne mogu normalno surfati, a firefox je ok samo mio je bolji chrome.

Michel

Post by Michel » 22 Oct 2016, 17:03

maddjuro wrote:i počisti komp programima tipa hitmanpro, Malwarebytes Anti-Malware isl
budem iako ne znam kak se to radi i što točno trebam, ali ne shvaćam zašto mi onda nije tako na firefoxu kao na chromeu.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Oct 2016, 17:46

samo pusti program i obriši sve sto nađe

Michel

Post by Michel » 22 Oct 2016, 17:47

skenirao sa Malwarebytesom i piše mi da je našlo 349 total threads detected i non malware detected. na chromeu i dalje ne mogu otvoriti niti jednu stranicu a da mi ne iskoči ono.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Oct 2016, 18:35

reinstaliraj chrome, obriši u extensions sve sto nisi sam stavio, a najjednostavnije googlaj/youtube.aj kako maknuti to sto ti iskace. I meni to sikoči kao popup, ali samo jednom kada hocu gledati neki film kliknem play, to iskoci; ja ugasim i onda više ne iskače dok neki drugi filmic ne gledam

Michel

Post by Michel » 22 Oct 2016, 18:40

kako se to radi? napišem reinstalacija chromea, ali nema ništa da piše. za extensiuons prvi put čujem.

ma ovo je kurac. ne mogu ništa. firefox je isto užasan, stanlo mi se gase prozori pa moram sve isponova, ali ne kužim tu anketu da mi se stalno pojavljuje.

Michel

Post by Michel » 22 Oct 2016, 19:19

išao sam na unistal chrome i sve te dodatke izbrisao. i onda sam opet intalirao i opet ništa. ma ovo je za poludit ne znam što da sad radim. svaka jebena stranica je zuaražena s tom jebenom anketom. idem na kontaktirajte nas i ovo mi pokaže
Image

a stranica je ova http://0o8zz.win-land.3016.ws/contact.php

da nazoivem google chrome ako ima u hrvatskoj što za to? što da radim?

Post Reply