Objavi svoju sliku
- Asfodel
Re: Objavi svoju sliku
Nažalost da. Plus onaj naš mentalitet da je normalno da muškarac u 40oj pusti trbuh do zuba i žena se ošiša na kratko.Fräulein Unbekann wrote:Ljudi kad se "opuste" u vezi počinju se debljati.
@Jig - kuuul
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Fräulein Unbekann
To šišanje žena skroz na kratko mi je grozno, ne kužim zašto sve kad pređu neke godine počinju preobrazbu u muškarca 
-
toni
kad sexualni zivot postane dosadanFräulein Unbekann wrote:Ljudi kad se "opuste" u vezi počinju se debljati.
i pocnu ic u crkvuFräulein Unbekann wrote:To šišanje žena skroz na kratko mi je grozno, ne kužim zašto sve kad pređu neke godine počinju preobrazbu u muškarca
- DeadDispatcher90
Ja nemam niš protiv toga da djevojke nose kraću frizuru... Mislim gledajte Halle Berry.
Revenge solves everything
- metallicat
ma nismo ni htjeli reć suprotno, nego kako se čest desi da čim cure/žene napune cca 40 na dalje se šišaju. znam kad uđem u bus, sve te malo starije nose kratku kosu, nitko malo dužu, a tako bi im dobro stajalo + ih pomladilo.

- Asfodel
Ma nema veze sa seksualnim životom, nego s filozofijom "sad sam te zbario/la i ne moram se više truditi ili nikoga za impresionirati. Nek se opustim i budem ono što jesam, ionako me voliš pa ti ne smeta ak nabijem koju kilicu-deset"toni wrote:kad sexualni zivot postane dosadanFräulein Unbekann wrote:Ljudi kad se "opuste" u vezi počinju se debljati.![]()
- john_constantine
he, kako znam nekoliko cura koje forsiraju na kratku kosu iako je tada teško skužiti da li je muško ili žensko radi tih crta lica, ali što ćeš, one tako obožavaju iako imaju tek 25 godina...
A težina... ma ono, baš me briga. Svjestan sam da sam ružna osoba, i tako bi bilo bez obzira s trbuhom ili bez. Ja se volim takvom makar znam pasti pod utjecaj kolega s posla koji samo komentiraju trbuh i što sve. Meni je dosada dobro ovako, makar sam se zapustio. Ako me bude uhvatilo, ići ću skidati kile ili promijeniti način života. Ionako me ono boli k* za druge što misle o mojem izgledu. Dosta sam se toga naslušao i prestaneš se obazirati na seronje. Samo se okreneš ljudima koji nikada to ne komentiraju, nego te prihvate takvog kakav jesi, bez uvredljivih komentara ili drskih savjeta.
Jesam u vezi, ali već sam ušao s tom težinom. I ima sve to svoju cijenu + nedostatak vremena i obaveze, pa nemam naviku vježbati. A orbitrex mi je dopizdio, svaki čas neki kvar. Ja znam sam koliko vrijedim. Trebao bi jedino više paziti radi zdravlja nego fizičkog izgleda.
A težina... ma ono, baš me briga. Svjestan sam da sam ružna osoba, i tako bi bilo bez obzira s trbuhom ili bez. Ja se volim takvom makar znam pasti pod utjecaj kolega s posla koji samo komentiraju trbuh i što sve. Meni je dosada dobro ovako, makar sam se zapustio. Ako me bude uhvatilo, ići ću skidati kile ili promijeniti način života. Ionako me ono boli k* za druge što misle o mojem izgledu. Dosta sam se toga naslušao i prestaneš se obazirati na seronje. Samo se okreneš ljudima koji nikada to ne komentiraju, nego te prihvate takvog kakav jesi, bez uvredljivih komentara ili drskih savjeta.
Jesam u vezi, ali već sam ušao s tom težinom. I ima sve to svoju cijenu + nedostatak vremena i obaveze, pa nemam naviku vježbati. A orbitrex mi je dopizdio, svaki čas neki kvar. Ja znam sam koliko vrijedim. Trebao bi jedino više paziti radi zdravlja nego fizičkog izgleda.
Michel puši karu.
- Asfodel
O jebala vas kratka kosa kod cura i Halle Berry, pročitajte ponovno pa skužite da je riječ o starijim ženama i babama
@Cons - Nisi ti ružna osoba
zapravo, taj trbuh je najlošija stvar na tebi

@Cons - Nisi ti ružna osoba
Obožavam lapsuse koji ispadnu funnyjohn_constantine wrote:Ja se volim takvom
- callac
mislim da niije toliko bitna kratka kosa koliko fen-frizure i trajne koje sve napiče na glavu.
cat, nije istina da duga kosa podmlađuje, stvar je samo u tome kako se bilo koja frizura i dužina kose nosi.
cat, nije istina da duga kosa podmlađuje, stvar je samo u tome kako se bilo koja frizura i dužina kose nosi.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
možda i ne, ali većinu malo starijih (40, 50) po meni da. onako da je recimo najdulja do ramena, eventualno malo ispod, ne duže. ako je duže, onda je vještica

- sandi
da, da to je tak'...uzmu se pa se zdebljaju i onak usvinje se, a zatim muskarac odlazi jeftinim prostitutkama, a zena na karibe po DOP
SpoilerShow
Dreads of passion 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
-
Gosp.
U kakvoj to okolini radiš, cons?? Letimično sam pročitao zadnjih par postova i dobio dojam da radiš među notornim idiotima, maltretiranje na temelju fizičkog izgleda na poslu je mobbing!john_constantine wrote: A težina... ma ono, baš me briga. Svjestan sam da sam ružna osoba, i tako bi bilo bez obzira s trbuhom ili bez. Ja se volim takvom makar znam pasti pod utjecaj kolega s posla koji samo komentiraju trbuh i što sve. Meni je dosada dobro ovako, makar sam se zapustio. Ako me bude uhvatilo, ići ću skidati kile ili promijeniti način života. Ionako me ono boli k* za druge što misle o mojem izgledu. Dosta sam se toga naslušao i prestaneš se obazirati na seronje. Samo se okreneš ljudima koji nikada to ne komentiraju, nego te prihvate takvog kakav jesi, bez uvredljivih komentara ili drskih savjeta.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- metallicat
- Alastorus

Zasad samo jedna slikana prelošim webcamom, u utorak stiže ostatak sa maturalne.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.