cat: hvala. ^^
Objavi svoju sliku
- Wendigo
Re: Objavi svoju sliku
i ja sam se dost zdebljao dok sam bio s bivšom. 
- john_constantine
ma sorry ako te napadam ili nešto, ali ono, kvragu, to su jedini komentari na moju sliku kada stavim.metallicat wrote:apsolutno ništa, samo pitam.
Ionako nisam debeo, nego pijem puno vode.
Michel puši karu.
- metallicat
nikad neću shvatit nekog ko nađe curu/dečka i uprasi se vrlo brzoWendigo wrote:i ja sam se dost zdebljao dok sam bio s bivšom.
@cons, to mi je bila prva reakcija jer si se puno puno puta žalio na svoj izgled, pa mi je nekako za očekivat da ćeš se potrudit za sebe. pa sam et opitala, nhf.

- john_constantine
a to...metallicat wrote:nikad neću shvatit nekog ko nađe curu/dečka i uprasi se vrlo brzoWendigo wrote:i ja sam se dost zdebljao dok sam bio s bivšom.
cat: hvala. ^^![]()
@cons, to mi je bila prva reakcija jer si se puno puno puta žalio na svoj izgled, pa mi je nekako za očekivat da ćeš se potrudit za sebe. pa sam et opitala, nhf.
cura mi je ionako dosta mršava, pa stalno sluša komentare kako je kost i koža. A ne može se udebljati da hoće. Jede slatko i sve to, a ja čim to samo pojedem, koma... I kada mi kaže da je kost i koža, ja ju samo primim za guzu i kažem "ne bi rekao".
Michel puši karu.
- Decadentor
- Wendigo
@cat: a jbga, da.. bolila me ona stvar pa nisam pazio. 
- metallicat
ajd kad smo već kod toga, zašto se onda prestane pazit? kakve veze ima što je netko u vezi? ja se radi sebe želim izgledat dobro, koliko mogu jel, ali i za dečka, da mu budem što privlačnija, a ne se zapustit. stvarno ne želim ispast bezobraza, samo me zanima

- Wendigo
ma, ja sam se jednostavno zaboravio i odjednom sam shvatio da sam samo tak natukao kojih 8kg. 
Last edited by Wendigo on 22 Jun 2012, 01:49, edited 1 time in total.
- metallicat
- alecto
ja sam izgubila 12kg kad sam ušla u ovu vezu
i onda natukla 6-7kg mišića (dotad nepostojećih) i sad smo svi sretni i zadovoljni
isto ne kužim to debljanje u vezi. nekak mi je logičnije da se želi izgledat čim bolje.
isto ne kužim to debljanje u vezi. nekak mi je logičnije da se želi izgledat čim bolje.
we are such stuff as dreams are made on
- callac
meni veza nikad nije utjecala na izgled, jedino što prvih par mjeseci se posebno trudim da me ne vidi nikad nespremljenu, sve do jednog prijelomnog trenutka koji dođe nekako spontano kad se oboje opustimo na način da ne moraš uvijek biti savršen. U trenutnoj vezi se to dogodilo čak prvo veče jer sam odmah skinula šminku, u idućih par dana imala katastrofalnu pogrešku pri farbanju pa sam odrezala kosu skroz kratko i mislim da mu je bilo jasno s kim se upustio u vezu
a sklonost debljanju ne mogu objasniti, tako se i moj brat zdebljo otkako se oženio, ne mogu mu to oprostiti nikako. osobito jer nitko u obitelji nije deblji nego treba biti, a on pogotovo je izrazito zgodno muško. jebi ga! a kile sad nikak dolje.. (da se razumijemo, nije prasac jer ima visinu, al 15kg viška je 15kg viška)
a sklonost debljanju ne mogu objasniti, tako se i moj brat zdebljo otkako se oženio, ne mogu mu to oprostiti nikako. osobito jer nitko u obitelji nije deblji nego treba biti, a on pogotovo je izrazito zgodno muško. jebi ga! a kile sad nikak dolje.. (da se razumijemo, nije prasac jer ima visinu, al 15kg viška je 15kg viška)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
Zdebljati se....mission impossible 
- Alastorus
Meni kilaža ide od 65 kila do 100 ovisi kakva mi je situacija, i iskreno ispod 75 ne ličim na ništa,okej imam višak kila, ali iskreno nikad se nisam trudio smršavit niti ne namjeravam, mislim da je izgled najmanja stvar koja može utjecat na sve.Ako se osjećam loše počnem sa workoutom, ako ne, sve super.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- metallicat
hihicallac wrote:U trenutnoj vezi se to dogodilo čak prvo veče jer sam odmah skinula šminku, u idućih par dana imala katastrofalnu pogrešku pri farbanju pa sam odrezala kosu skroz kratko i mislim da mu je bilo jasno s kim se upustio u vezu![]()
alecto wrote:ja sam izgubila 12kg kad sam ušla u ovu vezui onda natukla 6-7kg mišića (dotad nepostojećih) i sad smo svi sretni i zadovoljni
![]()
skoro pa identičnoalecto wrote:ja sam izgubila 12kg kad sam ušla u ovu vezui onda natukla 6-7kg mišića (dotad nepostojećih) i sad smo svi sretni i zadovoljni
![]()
i meni je to logičnije, ali očito većini nije. ili recimo neki par od 35-40 god se nađe, oženi, on odmah svinja, a ona više ni trunke šminke na sebe, bo

- Fräulein Unbekann
Ljudi kad se "opuste" u vezi počinju se debljati.