Što mi je maknulo smješak danas?
- Decadentor
- Asfodel
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Otrujte si želudac, kao ja prekjučer, podgrijavanjem ribe koja je prenoćila pa će sve to otićcopycat wrote:Inferno wrote:mislim da sam u zadnja dva dana dobio jedno 6 kila![]()
![]()
i ja
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Vatromet i petarde. Mačka je svaki put sve bolje prestrašena.
Michel puši karu.
- copycat
Da barHorrorHR wrote:mejkapom se sve da riješiticopycat wrote:Inferno wrote:mislim da sam u zadnja dva dana dobio jedno 6 kila![]()
![]()
i ja
- copycat
Moja je vec navikla I ne reagiraju uopce ... Skorojohn_constantine wrote:Vatromet i petarde. Mačka je svaki put sve bolje prestrašena.
- john_constantine
Libellus je izdao dva nova strip albuma Sherlock Holmes & Necronomicon. Veselim se, onda vidim nenormalnu cijenu. 120 kn za A4 format u boji, samo 48 stranica. A dva dijela su... A Londonske vampire sam platio 75 kn po broju.
Ionako niti Londonski vampiri nisu bili nešto. A ovaj necronomicon, vidio sam kako izgledaju kreature. Preskupo za 96 stranica...
Ionako niti Londonski vampiri nisu bili nešto. A ovaj necronomicon, vidio sam kako izgledaju kreature. Preskupo za 96 stranica...
Michel puši karu.
- maddjuro
istina; ga de nekih 90-100kn bi bilo prihvatljivo; 120 je "overkill"-ish. Srecon sherlock me ne zanimajohn_constantine wrote:Libellus je izdao dva nova strip albuma Sherlock Holmes & Necronomicon. Veselim se, onda vidim nenormalnu cijenu. 120 kn za A4 format u boji, samo 48 stranica. A dva dijela su... A Londonske vampire sam platio 75 kn po broju.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Inferno
Ni mene, a Libellus postaje strava i po cijenama i po politici kućemaddjuro wrote:istina; ga de nekih 90-100kn bi bilo prihvatljivo; 120 je "overkill"-ish. Srecon sherlock me ne zanimajohn_constantine wrote:Libellus je izdao dva nova strip albuma Sherlock Holmes & Necronomicon. Veselim se, onda vidim nenormalnu cijenu. 120 kn za A4 format u boji, samo 48 stranica. A dva dijela su... A Londonske vampire sam platio 75 kn po broju.
- john_constantine
Ma kada smanjuje broj naklada, a to podiže i rast cijena.
Michel puši karu.
- maddjuro
probem je sto nema alternative libellusu. Dylanove kolorce nebi tako skoro dobili, doduše mislim da ih je VČ izdao par; nathan nevera nitko ne izdaja, navodno je agatha probao i brzo odustao a vjerujem da ni martye nebi imali priliku čitat. Tiraž opada jer je kriza i ljudi manje kupuj, par izdanja je izdano u premalom broju ali dobar dio toga se nebi prodao da ih tiskaju u orginalnim tiražima. A navodno oni nemaju di to sve skladištiti pošto mislim da oni ne tiskaju svoja izdanja.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
olio
RIP David Bowie 
-
John_Ryder
RIP David Bowie + ponedjeljak
- Decadentor
RIP, je da nisam bio neki fan, ali shvacam kakva je lik legendaJohn_Ryder wrote:RIP David Bowie + ponedjeljak

- Michel
Nikad ga nisam volio tako da ne znam nije mi predstavljao ništa osim što je naravno javna osoba i naširoko poznata, ali opet ne znači mi ništa tako da. RIP djeca u Africi i diljem svijeta.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- boyko
same here.Decadentor wrote:RIP, je da nisam bio neki fan, ali shvacam kakva je lik legendaJohn_Ryder wrote:RIP David Bowie + ponedjeljak
rip
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''