Što mi je maknulo smješak danas?
- Decadentor
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
@ neki seljacine, toliko sam zamracio, da sam se skoro pomoli samo da mi dodju i jebu mater jer sam htio razbit bocu bilo gdje i zabijat u grkljan, al bs sam imo jebenu potrebu zabija oce u grkljan, znaci bio sma jako iznerviran aaaaa oppet mi se zabijaju boce u grkljan!

- Michel
Između te dvije opcije, radi bocu u glavu. U grkljan
odeš u zatvor radi ubojstva. Sumnjam da bi ga spasili kad iz vrata počne krv. Mislim, i ovako bi vjerojatno uzatvor radi boce u glavi 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor
Ali bas sam zelio bocu u grkljan, jebes ubojstvo, ispostavilo bi se da sam neuracunljiv jer cijeli zivoz gleam horror filmove 

- copycat
Stari moj, zapamti seljacine nemogu nikad biti ne seljacine. Njihov IQ ih ogranicava te zbog toga sve zivxiraju okolo sebe..Decadentor wrote:@ neki seljacine, toliko sam zamracio, da sam se skoro pomoli samo da mi dodju i jebu mater jer sam htio razbit bocu bilo gdje i zabijat u grkljan, al bs sam imo jebenu potrebu zabija oce u grkljan, znaci bio sma jako iznerviran aaaaa oppet mi se zabijaju boce u grkljan!
Nasilje nije odgovor, jer tko prvi krene(fizicki napad) taj je uvijek kriv.
Opusti se.. Nedaj da te zivxiraju, svi znamo kako je kada susretnes seljacine...
- Michel
Ma nemoj razmišljat o tome. Svi mi imamo maštu, i ja volim maštat kako isprebijam četiri, pet ljudi kao u filmovima, napravim mi svakakve stvari, ali realnost je drugačija. Imao sam nekoliko puta prilike da me netko iživicira i mogao sam se potući, ali nisam. U njihovim očima sam ispao pičketina, ali jebe mi se. Verbalno sam to riješio kao što bi i uvijek rješavao.Decadentor wrote:Ali bas sam zelio bocu u grkljan, jebes ubojstvo, ispostavilo bi se da sam neuracunljiv jer cijeli zivoz gleam horror filmove
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- maddjuro
Iz jučerašnjeg Telegrama, prilog Kultura. Intervju sa Nevenom Antičevićem, vlasnikom Algoritma:
"... Drugi veliki promašaj su bili japanski stripovi mange, u koje smo krenuli kao veliki izdavački projekt od kojeg smo očekivali značajne prihode, ali on nažalost nije zaživio."
"... Drugi veliki promašaj su bili japanski stripovi mange, u koje smo krenuli kao veliki izdavački projekt od kojeg smo očekivali značajne prihode, ali on nažalost nije zaživio."
I may be an idiot, but i am no fool.
- Ašow
Decadentor wrote:Ali bas sam zelio bocu u grkljan, jebes ubojstvo, ispostavilo bi se da sam neuracunljiv jer cijeli zivoz gleam horror filmove
'ladno. Zasto meni ne seru nikad?
- john_constantine
Da, a od darkwooda mange se odlično prodaju. Mah, nadam se da će bar dovršiti kulu tmine...maddjuro wrote:Iz jučerašnjeg Telegrama, prilog Kultura. Intervju sa Nevenom Antičevićem, vlasnikom Algoritma:
Michel puši karu.
- Decadentor
Inace sam 'ladan i flegmatican ali eto u tom trenutku sam zelio ubit.

- maddjuro
Jer mi se, najvjerojatnije, HP zagubila paket koji je poslan prije tjedan dana
- Inferno
Ne gubi nadu, meni je prošle godine došao paket poslan prije skoro tri tjedna. Al` u zadnje vrijeme su nešto kao brzi, dođe mi za dva-tri dana.maddjuro wrote:Jer mi se, najvjerojatnije, HP zagubila paket koji je poslan prije tjedan dana
- maddjuro
I meni; nije neki gubita, paket me došao sa poštarinim 36kn, a poslan je s drugoga kraja zagreba. No više mi je zbog sadržaja paketa, pošto cu tu knjigu tesko tako jeftino opet nabaviti
- copycat
Akcioznost..
I sada znam zasto me pucalo 15 Dana ...
Work thank you..
Mofo
I sada znam zasto me pucalo 15 Dana ...
Work thank you..
Mofo
- Inferno
Dugo čekanje u redu radi obnove zdravstvenog, da kad bi došao na red saznao da mi fali fotokopija osobne
i onda čekanje opet
i onda čekanje opet
-
olio
standardan dan na zdravstvenom, svugdje 
uvijek mi padne mrak na oči kad moram ići
uvijek mi padne mrak na oči kad moram ići