Što mi je maknulo smješak danas?
- Decadentor
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Pod elitu smatras bankari, iluminati i sl? ili cisto znacajne politicare?

- Michel
Ma svi ti glavni političari svijeta. Tamo spadaju bankari od kojih je većina u Illuminatima (nije nikakva tajna) i naravno, Bilderberg grupa (još manja tajna)
čak je i YUtarnji prošle godine ispratio http://www.jutarnji.hr/foto--bilderberg ... -/1106614/
Ali ima puno više od toga. Samo treba pratit što rade i kako su povezani. Jednostavno nevjerojatno da su apsolutno svi povezani i zajedno si pomažu. Imaš izvrsnu knjigu koju bi svako trebao pročitati da doživi te bankare u punom sjaju. Zove se STOLJEĆE RATA od Williama Engdahla.
Ali ima puno više od toga. Samo treba pratit što rade i kako su povezani. Jednostavno nevjerojatno da su apsolutno svi povezani i zajedno si pomažu. Imaš izvrsnu knjigu koju bi svako trebao pročitati da doživi te bankare u punom sjaju. Zove se STOLJEĆE RATA od Williama Engdahla.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
- Michel
Gledao sam to već. To je stvarno brutalan intervju gdje je u tako kratkom vremenu toliko toga rekao. I najbolje od svega što se vidi kako je upoznat sa svime time i imenuje sve ljude, imenuje knjige ili dokumentarce gdje se sve to može naći. I sviđa mi se ta logika kod njega kod takvih velikih stvari. Da ne smije ništa biti sumnjivo, a u takvim stvarima je previše toga sumnjivo.
I nevjerojatno je točno kad kaže ovo na početku o etiketama kao psihološkim oružjima. To nažalost mnoge odbija jer se boje biti etiketirani, a kad pogledamo, svakodnevno budemo etiketirani onakav - ovakav.
I nevjerojatno je točno kad kaže ovo na početku o etiketama kao psihološkim oružjima. To nažalost mnoge odbija jer se boje biti etiketirani, a kad pogledamo, svakodnevno budemo etiketirani onakav - ovakav.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
ja ga tek nedavno pogledo..ugl ima mi sve smisla. kako god okreneš, najebali smo
jedino mi gmazovi zvuče smiješno
da ne budem offt
eu izbori, mediji, izborna šutnja
jedino mi gmazovi zvuče smiješno
da ne budem offt
eu izbori, mediji, izborna šutnja

- lemonzoo
Gmazovi zvuče smiješno, ali David Icke je njih tako dobro objasnio da čak zvuče realno
. Oni su na vrhu piamide, negdje ispod Iluminati, a papci Masoni negdje pri dnu. Ako imaš viška vremena, pogledaj David Icke: Beyond The Cutting Edge (2008). 

-
John_Ryder
- john_constantine
Jebeni posao. Pola dana se svadam s kolegama koji me od jutra zajebavaju. Zavrsilo time da sam najgoremu rekao da si pokupi radnu knjizicu s dodatkom idiote retardirani.
Ma sutra cu razgovarati za sefom. Tesko je tolerirati da svi radimo, a on stalno glumi zrtvu. Porine robu na traku za gore i sjedne na stolac, pa zaspi. Dok je bilo manje posla, ok. Ali sada, dosta sposobnih je postalo visak, a taj debil jos uvijek na poslu. Rekao sam mu vec da ce mu zubi zavrsiti na podu ako mi spomene sto bi mi radio s majkom i za curu i brata. A to i budem napravio. Bar ono malo zubiju sto mu je ostalo. Mislim, moras biti bolestan u glavu kad misli da je smijesno vrijedati ljude.
Ma sutra cu razgovarati za sefom. Tesko je tolerirati da svi radimo, a on stalno glumi zrtvu. Porine robu na traku za gore i sjedne na stolac, pa zaspi. Dok je bilo manje posla, ok. Ali sada, dosta sposobnih je postalo visak, a taj debil jos uvijek na poslu. Rekao sam mu vec da ce mu zubi zavrsiti na podu ako mi spomene sto bi mi radio s majkom i za curu i brata. A to i budem napravio. Bar ono malo zubiju sto mu je ostalo. Mislim, moras biti bolestan u glavu kad misli da je smijesno vrijedati ljude.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
jebote a kime ti cons radiš,svaka čast na živcima
- john_constantine
da, ali se baš pitam da li se isplati trpjeti sve to za taj šugavi minimalac. Ok, ovaj mjesec mi je 400 kn bila veća plaća radi rada vikendom i to. A za njega, znam kako ću ga ponizit pred kolegama.John_Ryder wrote:jebote a kime ti cons radiš,svaka čast na živcima
Michel puši karu.
- copycat
došla doma, dan nakon nevremena onog, i krov mi sjeban od nevremena, pa procurio i sjeblo pola krov i plafona, necu dalje.. necu
FTLOFG
FTLOFG
- john_constantine
pušenje trave i biti mrtav pijan istovremeno, jako loša kombinacija, shit & fuck...
pao sam kao mrtav ravno na pod koliko sam široki, povratio vani na dvorištu, povratio u sobi (srećom izvan kreveta) i izgleda još i buncao dok mi je cura pokušavala skinuti košulju + prvi mamurluk.
Baš bi htio ponoviti to iskustvo, jebeno.
pao sam kao mrtav ravno na pod koliko sam široki, povratio vani na dvorištu, povratio u sobi (srećom izvan kreveta) i izgleda još i buncao dok mi je cura pokušavala skinuti košulju + prvi mamurluk.
Baš bi htio ponoviti to iskustvo, jebeno.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
Vrlo vrlo slično iskustvo sam imao prošli vikend,ali eto..meni je bila dovoljna votka vigor.
- Djuro
Grunuh organsku kemiju i termodinamiku danas.....a sve sam lijepo prepisao 
- john_constantine
tek nakon tjedan i pol hodanja na kemoterapije, brat je počeo gubiti kosu. Eh, nakon što si je obrijao glavu, sada sam stvarno izgubio svaku volju da si ja to sebi napravim...
Eh, sada bi mi stvarno trebalo opet ono pijanstvo i pušenje trave da se sredim...
Eh, sada bi mi stvarno trebalo opet ono pijanstvo i pušenje trave da se sredim...
Michel puši karu.