Što mi je maknulo smješak danas?
- Andrej
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Pa Cons, tamo engleska kraljica ima kuvara za džukele, a kod nas svaka estradna zvezda, kurva(čitaj starleta), pevaljka iz kafane i žena političara sa 2 razreda škole. 
We're all mad here...
- john_constantine
-
Bobann85
Jos nista, al u fazi sam kljucanja a osmjeh mi je jos na nivou pa neznam do kada cu izdrzati.
- hitman_4
- john_constantine
Eh, ponizavanje,na poslu. Meni s ekonomskom skolom da lijepim kutije, a cistacica radi odgovorniji posao s nalozima s njima. Najradije bi dao ostavku nakon 9 godina, samo gdje cu ga vise naci.
Michel puši karu.
- john_constantine
-
John_Ryder
razlog?john_constantine wrote:Cura,mi je,nakon 20 dana dobila otkaz
- john_constantine
neka nova pravila u trgovinama + zaposlili jednog drugog kojemu nisu produžili ugovor, pa su sada njega zaposlili, a njoj ostavku.John_Ryder wrote:razlog?john_constantine wrote:Cura,mi je,nakon 20 dana dobila otkaz
Michel puši karu.
-
olio
moram počet nosit duge rukave,
svaki put me rastuži ovakav dan
- john_constantine
olio wrote:moram počet nosit duge rukave,
ja sam upravo počeo prelaziti na zimsku jaknu i kapu
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
nažalost ovo grozno razmišljanje je vrlo realno u nasjohn_constantine wrote:Eh, ponizavanje,na poslu. Meni s ekonomskom skolom da lijepim kutije, a cistacica radi odgovorniji posao s nalozima s njima. Najradije bi dao ostavku nakon 9 godina, samo gdje cu ga vise naci.
- john_constantine
da, istina... Gledam isto par kolega koji bi najradije zbog obitelji promijenili posao, a isto tako razmišljaju. Jedino mi djevojka ne gubi nadu, nego se stalno trudi.HorrorHR wrote:nažalost ovo grozno razmišljanje je vrlo realno u nasjohn_constantine wrote:Eh, ponizavanje,na poslu. Meni s ekonomskom skolom da lijepim kutije, a cistacica radi odgovorniji posao s nalozima s njima. Najradije bi dao ostavku nakon 9 godina, samo gdje cu ga vise naci.
Michel puši karu.
- john_constantine
doznao poslije pravu istinu. Zapravo je trebala ostati na poslu jer se dopala poslovođi i smatrala ju je marljivom, komunikativnom i vrijednom na poslu. I nije prigovarala što mora raditi cijeli tjedan, praznicima i vikendom. Ali sestra od vlasnika koja je tajnica, jednostavno ju je imala na piku od prvog dana na razgovoru za posao. Ono, djevojka mi je imala tremu, pa je samo više manje odgovarala da i ne i slično, i bila previše iskrena. I sada ta kćer joj je dala probni posao od 10 dana govoreći jednoj osobi preko koje sam doznao to da ona niti neće dobiti taj posao i da se ne bude iskazala. Tako da je u svakom slučaju trebala dobiti otkaz... Bitno da si ona kupuje odjeću od 10 000 eura u Milanu dok radnice moraju raditi cijeli tjedan i praznicima. Prekovremeno ne dobivaju, slobodan dan tek u tjednu zbog čega niti ne viđaju djecu niti imaju normalan život uz malo bolji minimalac.john_constantine wrote:neka nova pravila u trgovinama + zaposlili jednog drugog kojemu nisu produžili ugovor, pa su sada njega zaposlili, a njoj ostavku.John_Ryder wrote:razlog?john_constantine wrote:Cura,mi je,nakon 20 dana dobila otkaz
Michel puši karu.
- john_constantine
ono kada imaš nove modele slušnih aparata koji nisu jeftini, a debili vrate opciju onih starih baterija koje ne traju duže od tjedan dana... a kod starijih modela koje su zahtjevale druge veće baterije, 3 - 6 mjeseci si bio miran za jednom....
Michel puši karu.
- john_constantine
tjedan dana solidarnosti u Hrvatskoj pošti... Mrš u pm. Znam donirati nešto za dobrotvorne svrhe, na pošti ili u kafićima, pa i sam redovito dajem krv. Ali ono prisilno (i to kada najviše ljudi šalje pakete i čestitke) mi naplaćivati, hoćeš, nećeš, to mi uvijek zasmeta. Sada ću morati odgoditi slanje par sitnica i čestitki.
Michel puši karu.