Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Ona situacija kada moji roditelji nagovaraju da prekinem vezu i ostavim djevojku
Michel puši karu.
- Wendigo
Nadam se da ih neces poslusati i da ces ih stjerat u PM.
- john_constantine
Nisam ih niti poslušao, a tako će već sljedeći dan sve to zaboraviti, prihvatiti i tako dalje. Samo više neću morati skrivati neke stvari.
Ma razmem to za ljubav, zaljubljenost i to.
I ajde to da im smeta što mi cura nema faks, nezaposlena i malo vrckava. Ali ono, tipa..
recimo, krivo sam rekao da je njezin otac direktor (zapravo pomoćnik) i sada je on po tome zaključio da je ona lijena osoba jer bi joj otac kao direktor našao posao već u drugim firmama.
Ili da je negativna osoba jer je samo nešto komentirala što se događa u gradu, to kako su klinci uništili klupe na kojima inače sjedimo.
i zato što sluša domaću glazbu i ne čita puno knjiga, zaključio je da nije za mene jer mi nije intelektualno dorasla
Ja sam im svoje rekao i sada sam miran.
Ma razmem to za ljubav, zaljubljenost i to.
recimo, krivo sam rekao da je njezin otac direktor (zapravo pomoćnik) i sada je on po tome zaključio da je ona lijena osoba jer bi joj otac kao direktor našao posao već u drugim firmama.
Ili da je negativna osoba jer je samo nešto komentirala što se događa u gradu, to kako su klinci uništili klupe na kojima inače sjedimo.
i zato što sluša domaću glazbu i ne čita puno knjiga, zaključio je da nije za mene jer mi nije intelektualno dorasla
Ja sam im svoje rekao i sada sam miran.
Michel puši karu.
- maddjuro
Tak ti je to s roditeljima; uvjek žele za svoje djete najbolje, sad neznam koja ti je dob, ali ako si po njima "prestar za hodanje", i žele da se skrasiš, to zna kod nekih roditelja biti problem, pa vrše pritisak na tebe da si nađeš curu koja bi ti po njima bila odličan par za brak
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
29. Ma i pitanje je da li žele da se uopće oženim i takve stvari, mislim da više žele da se doživotno brinem za svoga hendikepiranog brata.maddjuro wrote:Tak ti je to s roditeljima; uvjek žele za svoje djete najbolje, sad neznam koja ti je dob, ali ako si po njima "prestar za hodanje", i žele da se skrasiš, to zna kod nekih roditelja biti problem, pa vrše pritisak na tebe da si nađeš curu koja bi ti po njima bila odličan par za brak
Meni je samo glupo tako suditi o nekoj osobi tako da iskrlvljuje činjenice, a osobu poznaje tek 15 minuta. Kao da je stari nekakav mentalist.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
cons pomozi joj nać poso,i kad ga nađe,i odite što prije živit zajedno
- john_constantine
jebeš ovu idiotsku državu u kojem se toliko trgaju i bore za referendum radi nekakvog braka i takve gluposti poput "u ime obitelji", a kada se treba boriti za ozbiljne stvari i napraviti nešto u ovoj državi, onda samo šutimo.
Michel puši karu.
- Michel
Trebao si gledati dnevnik na prvom. Slučajno upalim i Šprajc kaže "homofobna inicijativa je prikupila potpise"
I poslije toga Šprajc na fejsu ''Ekipa, danas je bio moj The Last Waltz, što se Dnevnika tiče. Bar za neko vrijeme. Isključivo mojom voljom. Družimo se i dalje ovdje, u gradu, na televiziji, na roštilju, bilo gdje, sam na ekranu neko vrijeme ne ''
I poslije toga Šprajc na fejsu ''Ekipa, danas je bio moj The Last Waltz, što se Dnevnika tiče. Bar za neko vrijeme. Isključivo mojom voljom. Družimo se i dalje ovdje, u gradu, na televiziji, na roštilju, bilo gdje, sam na ekranu neko vrijeme ne ''
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
je, tek komentari na tom članku od jutarnjeg
Mah, ja nisam uopće potpisivao jer mi je to glupost. Istina da mi je sve to neprirodno, ali da se tolika galama digla radi seksualne orijentacije, to mi je glupost... Neka crkva odlučuje da li će ih oženiti ili ne, a ostalo ostaje matičar. Samo radi nekakvih prava oko nasljedstva, posjete bolesnima u bolnici i slično. Za posvajanje djece nemam baš stav, nisam niti za, a niti protiv. Ali da se digla tolika buka oko takvih gluposti...
Kao i onaj luđak što se ubio radi prava homokseksualaca.
Mah, ja nisam uopće potpisivao jer mi je to glupost. Istina da mi je sve to neprirodno, ali da se tolika galama digla radi seksualne orijentacije, to mi je glupost... Neka crkva odlučuje da li će ih oženiti ili ne, a ostalo ostaje matičar. Samo radi nekakvih prava oko nasljedstva, posjete bolesnima u bolnici i slično. Za posvajanje djece nemam baš stav, nisam niti za, a niti protiv. Ali da se digla tolika buka oko takvih gluposti...
Kao i onaj luđak što se ubio radi prava homokseksualaca.
Michel puši karu.
- copycat
Danas pokušavam voditit raspravu sa osobom koja je očito bila iziritirana od nekoga ranije
To ti je kao da pokušavaš voditi raspravu sa zidom ... čisto uzaludno ..
Onak ja nastavim sa nečim novim pričati a ta osoba i dalje priča onak.. WTF?
To ti je kao da pokušavaš voditi raspravu sa zidom ... čisto uzaludno ..
Onak ja nastavim sa nečim novim pričati a ta osoba i dalje priča onak.. WTF?
- john_constantine
ha,ha, znam kako je to.
Imam takvog kolegu na poslu, skoro 60 godina i ne zna niti osnovna pravila u razgovoru. Govori svoje, prekida u razgovoru, ne dopušta nikome da dođe do riječi, domintantan je u glasu, većina razgovora mu se svodi na kritiziranje drugih da su oni sve krivi za sve i opsesija s čistačicom, razgovori o teorijama zavjere, kompliciranje slučajeva koje na kraju nemaju smisla i naravno, mišljenje da svi govorimo o njemu kao da je centar svijeta.

Michel puši karu.
- Decadentor
- copycat
ljepo da nisam jedina koje takvo što doživljava

- john_constantine
eh, da imam mogućnost, napravio bi prirodnu selekciju ljudi 
Michel puši karu.
- Alastorus
Koji sam ja kripl, prespavao maturu