What Daa?????John_Ryder wrote:vposjet tvornici marcipana oko 2 eura
gdje je tvornica Marcipana?
What Daa?????John_Ryder wrote:vposjet tvornici marcipana oko 2 eura
Budapest je predivna grad.. često sam tamo zbog muža.. uglavnom da iznenadilo mi koliko je hladno kada sam privi put to doživjela... čak sam htjela kupiti jednu od onih kapa na špic koje sve nose jer su nevjerovatno topleAnnabel_Lee wrote:I ja sam bila nekako u ovo doba, prije dvije godine. Stvarno je tamo hladnije, ponesi šal i kapu, možeš i rukavice, pogotovo ako ćeš šetati uz Dunav. Meni je Budimpešta divan grad.John_Ryder wrote:u subotu se putuje u budimpeštu ,juhuu.Bio tko?iskustva?nositi eure i mjenjati tamo u forinte ili nije potrebno?cijene pizze u restoranu?
ok jecopycat wrote:Je li netko gledao Would You Rather (2013)? Djeluje mi kao SAW kopija..
da li da gledam ili ?

kolko dojde ta board igra?copycat wrote:Taman dobila i igrala The Walking Dead Board game... nikad nisam igrala ovakve board games (za gikove kako ih ja naziva) i iskreno vrlo ugodno me iznenadila...
Spremam Game Night... dok skužiš sve.. prođe 2 sata.. gledala 3 video tutorijala i onda opet prešla sva pravila i onda napokon skužila.. što i kako..
![]()
![]()
![]()
Bolje mi je od monopoly-a ... kada skužiš shvatiš da su to zapravo igre za odrasle jer je bitna strategija![]()
(prisjeća me na rizik ali puno zabavnije) jer mogu biti zombie...
![]()
![]()
of course.. poslala sam ti e-mailHorrorHR wrote:Jel to nešto od ovoga?
http://www.horrorhr.com/forbidden-plane ... ard-games/
30 funti... taman recenziju poslala hororhr-umaddjuro wrote:kolko dojde ta board igra?copycat wrote:Taman dobila i igrala The Walking Dead Board game... nikad nisam igrala ovakve board games (za gikove kako ih ja naziva) i iskreno vrlo ugodno me iznenadila...
Spremam Game Night... dok skužiš sve.. prođe 2 sata.. gledala 3 video tutorijala i onda opet prešla sva pravila i onda napokon skužila.. što i kako..
![]()
![]()
![]()
Bolje mi je od monopoly-a ... kada skužiš shvatiš da su to zapravo igre za odrasle jer je bitna strategija![]()
(prisjeća me na rizik ali puno zabavnije) jer mogu biti zombie...
![]()
![]()
coool Ja idem ponovno za par tjedna.. jeli bilo hladno i vjetrovito ?John_Ryder wrote:odlično bilo u budimpešti,stvarno se ima toliko toga za vidjeti i poslikati,volim Zagreb ali nasprem ovoga je,ispunio si želju,jeo mađarski gulaš mmmmm i probao hranu iz burger king-a
eh, kako mi samo takvi kretenski komentari dignu tlakNikako da se natjeram pogledat treću sezonu.Nekako mi je tu previše zmajeva,vještica,čarobnjaka,zombija i ostalih pi*ki materinih...