boobies
Muški kutak
- Bub
Re: Muški kutak
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
vidiš, ja više vjerujem u ono da omjer stopala i visine.
SpoilerShow
iako su sve to bapske priče 
- Andrej
Sine, da je to tačno ja bih ga u kolicima guraoBub wrote:Službeno je: Dužina prstiju određuje dužinu penisa
Ajmo muškarčine, stavljajte slike ruku.
A te fore mali čovek - veliki kurac i obrnuto.......pa na kepecu i zlatni lančić izgleda kao brodski lanac sa sidrom
Zato, da ti brat tvoj kaže....nije bitno koliki ti je i kako jebeš, nego koliko se posle toga hvališ
Ja kurcu nevaljam ali u memoarima ću čuda da napravim
We're all mad here...
- Asfodel
Joj te fore su mi najažešće 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Zlikovac
Među ponuđenim nagradama je i automobil indijske proizvodnje "Tata Nano", koji je poznat po epitetu "najjeftiniji na svijetu".
ne znam zakaj bi netko to išao raditi za auto, ajde ako ima već 5ero djece, ali onda za najjeftiniji na svijetu...
Zug Zug!
- john_constantine
kao da su Indijci navikli na kvalitetu?Zlikovac wrote:Među ponuđenim nagradama je i automobil indijske proizvodnje "Tata Nano", koji je poznat po epitetu "najjeftiniji na svijetu".![]()
ne znam zakaj bi netko to išao raditi za auto, ajde ako ima već 5ero djece, ali onda za najjeftiniji na svijetu...
A jbg, trebaju zaustaviti rast jer je i ovako zemlja prenapučena, a kamo ćeš s tolikim gladnim indijcima jer ovi nemaju što drugo raditi, nego se jebati po cijele dane i rađati hordu djece koju ne možeš hraniti... Ovo zvuči blesavo, ali jednostavno, sterilizacija je potrebna i u drugim zemljama, ne samo Indija. Poput Afrike...
Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno. Ja nisam osuđivao onu majku koja je priznala istinu da mrzi svoju djecu (njih 13 komada) i da bi ih se najradije riješila.
Michel puši karu.
- elrania
kontracepcija.cons wrote:Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno.
- Andrej
A mož i da probaš da ga izvadiš na krajuelrania wrote:kontracepcija.cons wrote:Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno.
We're all mad here...
- Zlikovac
john_constantine wrote:kao da su Indijci navikli na kvalitetu?Zlikovac wrote:Među ponuđenim nagradama je i automobil indijske proizvodnje "Tata Nano", koji je poznat po epitetu "najjeftiniji na svijetu".![]()
A jbg, trebaju zaustaviti rast jer je i ovako zemlja prenapučena, a kamo ćeš s tolikim gladnim indijcima jer ovi nemaju što drugo raditi, nego se jebati po cijele dane i rađati hordu djece koju ne možeš hraniti... Ovo zvuči blesavo, ali jednostavno, sterilizacija je potrebna i u drugim zemljama, ne samo Indija. Poput Afrike...
Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno. Ja nisam osuđivao onu majku koja je priznala istinu da mrzi svoju djecu (njih 13 komada) i da bi ih se najradije riješila.
uključio bih i Kinu.
Zug Zug!
- Zlikovac
Ili se recimo mala popiški nakon kaj svršiš i - sve 5!Andrej wrote:A mož i da probaš da ga izvadiš na krajuelrania wrote:kontracepcija.cons wrote:Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno.
Zug Zug!
- Asfodel
Iako nismo baš skroz u pičCi što se tiče zaostalosti/siromaštva/neobrazovanosti, frapantno je što stvarno ima odraslih koji poistovjećuju maternicu s mokraćnim mjehurom (znam i osobno i s tv-a primjere)Zlikovac wrote: Ili se recimo mala popiški nakon kaj svršiš i - sve 5!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Dear God!! 
- elrania
je je, tak su moji baba i deda sigurno, al se svejedno 11 komada omaklo.Andrej wrote:A mož i da probaš da ga izvadiš na krajuelrania wrote:kontracepcija.cons wrote:Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno.