Ok
Znam sve o ps3 vs xbox i ovo tvrdim vec godinama.
Xbox 360 ima istu kvalitetu grafike, sve je vec dokazano 100x , xbox 360 ima piratske igre tocnije mozete igrati piratske dok na ps3 nemozete.
Sad , ako ionako mislis kupovat orginal igre, ps3 je mozda bolji zbog nekih hit naslova.
Ako mislis skidat igre, onda zasto ps3 ?
Prosjecni korisnik ps3 godisnje da preko 1500kn na igre, ne konzolu nego igre.
Prosjecni korisnik xbox 360 u HR godisnje da manje od 100kn na orginale
1.Imas ps3, hit igra 400kn-600kn, polovne igre 100-300kn
2.Imas xbox 360, skidas li kopiju, skines 40 hit igara mjesecno, neces stic odigrat sve.
A ps3 nekad ima i losije igre od xbox i obrnuto, to su 2 velika konkurenta ali po 90% okolnosti za ljude koji nemaju 500kn mjesecno za orginal hit igru je xbox 360 bolji.
A sad moje osobno misljenje
'samo idiot bi dao 2500kn za ps3 i jos 2000 kn svake godine za igre'' dok xbox kupis i skidas,skidas,skidas i uzivas i nikad kraja uzivanju.
Primjer
- izadu 3 velika ps3 hita, nemas puno prijatelja koji imaju ps3 da ti posude i da mjenjate. Ili ces cekati mjesec-dva da cijene na njuskalu padnu 100-150kn ili ces dati odmah 1200kn za 3 komada.
- Izdau 3 hita na xbox 360, skines,probas itd...Ako zelis online, mozes i sa piratskom ali ako bas zelis uzivat, odaberes koja ti je najbolja i kupis tek onda orginal za online igranje.
Kakav prokleti ps3, lol...
A KUPITI KONZOLU ZBOG 1 HITA, PA OK AKO MISLIS IGRAT TAJ HIT 1000X ZA REDOM ALI OVAKO, PUSIONA.
ZNAM OSOBNO PUNO LJUDI KOJI SU TAKO KUPOVALI PA SAD U 3GODINE KONZOLE IMAJU SAM 4 ORGINALA I IGRAJU FIFU 2009 VEC 2GODINE , LOL I LOL.
Ionako je pc kralj igranja, kupis pc i kupujes cd key orginal samo po 10eura i imas svaku igru orginal, sve je ionako digitalno doba, ja obozavam steam i akcije tipa Modern warfare 1 i 2 za 30$ , ajd na ps3 kupi to, ni polovno nemozes dobit ispod 200kn po komadu.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.