Iju iju iju ju!! Ovo je horror..nije za one slabog zeluca..

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Post by Ašow » 17 Nov 2009, 01:51

Meštar film wrote:
Ašow wrote:
Eat Your Brains wrote:Faco! :D

Al ovdje su ti fini ljudi,ne ko tam! Moras bit fin. I morat ces doc na meeting horor forumasa!
Aludiras ovom tezom da ja nisam fin covjek?
ccc
a vidim da bi mogao i napraviti popis horora koje imam, al mi se neda trpat DVD-ove i popisivat 6 po 7 i tak.
Dobro je, doci cu na meeting. Mozda. :)
Pa dođi, biti će super, biti čemo aj, ti, Eat Your Brains i ostali koji će se htjeti pridružiti, nazvao sam Eata pa se još dogovorimo pa ti javimo
Eo, od treceg mjeseca sam purger na kratko pa cem se sa kolegom hevijanerom vidjet valjda.
Moram vidjeti tu mrgu vise, idu price da dize 200kg na benchu i tak.
--------
Last.fm

Meštar film

Post by Meštar film » 17 Nov 2009, 01:54

Ašow wrote:
Meštar film wrote:
Ašow wrote: Aludiras ovom tezom da ja nisam fin covjek?
ccc
a vidim da bi mogao i napraviti popis horora koje imam, al mi se neda trpat DVD-ove i popisivat 6 po 7 i tak.
Dobro je, doci cu na meeting. Mozda. :)
Pa dođi, biti će super, biti čemo aj, ti, Eat Your Brains i ostali koji će se htjeti pridružiti, nazvao sam Eata pa se još dogovorimo pa ti javimo
Eo, od treceg mjeseca sam purger na kratko pa cem se sa kolegom hevijanerom vidjet valjda.
Moram vidjeti tu mrgu vise, idu price da dize 200kg na benchu i tak.
Da, bili smo s njim ja i Eat nedavno i diže više, s jačo su pun k...., ali i eat diže dosta, ma jedva čekam da malo zaroštiljamo i da padne neka svirka
Scream

Ašow

Post by Ašow » 17 Nov 2009, 01:56

bit ce i mozda prije no sto mislis. :)
--------
Last.fm

Meštar film

Post by Meštar film » 17 Nov 2009, 02:03

Odlično onda, ali kada dođeš pa češ vidjeti kako eat preživljava dane među trstikom, haha, umirat češ kada vidiš gdje živi, među trstikom, trstikaaa
Scream

Ašow

Post by Ašow » 17 Nov 2009, 02:08

hihihi, ko svaki pravi hevijaner :D
--------
Last.fm

Meštar film

Post by Meštar film » 17 Nov 2009, 02:18

Pda, dođem kod njega i samo mu vidiš glavu njegovu kroz trstiku kako viri i ide lijevo - desno, ahhaha, koja scena, uživa u trstici
Scream

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 17 Nov 2009, 02:23

Meni nije nis jasno o kom pricate :D
I like to eat things.

Meštar film

Post by Meštar film » 17 Nov 2009, 02:27

Prvo smo spomenuli hevijanera, pa smo spomenuli tebe kako živiš u današnje vrijeme među trstikom i tome sličnome, pa kada dođe neka čovjek zna na što se treba spremiti, nego, jesi pokosio onaj dio trstike i ono oko štale što je visila gore
Scream

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 17 Nov 2009, 02:30

Hehe,simpa. Ti si za mene od sad nevidljiv na ovom forumu.
I like to eat things.

Ašow

Post by Ašow » 17 Nov 2009, 02:31

Eat Your Brains wrote:Hehe,simpa. Ti si za mene od sad nevidljiv na ovom forumu.
:lol:
--------
Last.fm

Meštar film

Post by Meštar film » 17 Nov 2009, 02:33

Pa kako nevidljiv, misliš ti si za mene nevidljiv među onoj trstici, nego reci ašowu kako si se spotaknuo na pnu masnoću pa si pao na ruku i stragao krevet od trstike, ali ta trstika je poeban doživljaj
Scream

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Nov 2009, 02:37

Meštar film wrote:Pa kako nevidljiv, misliš ti si za mene nevidljiv među onoj trstici, nego reci ašowu kako si se spotaknuo na pnu masnoću pa si pao na ruku i stragao krevet od trstike, ali ta trstika je poeban doživljaj

Svaka cast naucio si novu rjec i prosirio vokabular :roll:
Image

Meštar film

Post by Meštar film » 17 Nov 2009, 02:38

Decadentor wrote:
Meštar film wrote:Pa kako nevidljiv, misliš ti si za mene nevidljiv među onoj trstici, nego reci ašowu kako si se spotaknuo na pnu masnoću pa si pao na ruku i stragao krevet od trstike, ali ta trstika je poeban doživljaj

Svaka cast naucio si novu rjec i prosirio vokabular :roll:
što si ti neki kritičar, ahahahaha, posadi trstiku pa daj Eatu, ionako ima dovoljno, ali nikada ne znaš oće mu faliti
Scream

Meštar film

Post by Meštar film » 17 Nov 2009, 04:54

Nećete vjerovati što se sada dogodilo, bio sam blizu eata i vidio sam ghostfacea (forumaša) kako bere trstiku i djeli bogatima, srašno, pa što si on zamišlja, da je robin hood, a eatu samo onako viri glava iz trstike i prati ubilačkim pogledom ghostfacea i tužni ghostface odlazi sa punom torbom trstika i ispadne mu, a ja se smijem i skoro me skužio, ali onda odjedanput eat iskoči iz trstike i sruši ghostfacea, ali slučajno. Ghostface nastavlja sa svojim putem i nikako ne može se izbaviti iz trstike, ali onda na moje iznenađenje dolazi John Ryder i pokušava pomoći ghostfaceu, ali ne uspjieva...u međuvremenu, eat pokušava izvući glavu iz masne trstike i uspijeva, ali glava mu je sva masna i nekako uspijeva ubrati trstiku i obrisati te nastavlja potragu za izgubljenim ghostface, a ja sve to pratim. John ryder doziva ghostfacea i on ga čuje, ali nikako ne pronalazi put kroz trstiku, u isto vrijeme nailazi na moje iznenađenje Asfodel i kleči, ali me niej primjetila, samo sam vidio da je ispred nje dosta trstike (zapaljene) i nešto pjevuši akda nailazi masni Eat i skoro ga je zapalila, asfodel mu pomogne i zajedno bježe iz guste dugačke kilometrima trstike. Ghostface srećom nailazi na Rydera koji sav u oduševljenju slučajno pada na glavu i ruku te se teže ozljedio. Tu sam vidio da li će ghostface pomoći, ali nije, on nastavlja svojim putem ostavljajući Rydera bolesnog i mogao bi umrijeti, ali se nisam htio mješati, samo sam gledao. Ghostface nastavlja svoj put među trstikom i čuje nekakav zvuk kada iskoči iznenada dr.mladjo i počnu se iznenada svađati, ghostface njemu govori kako stalno kvota na forumu ostale forumaše, a i nejga, da stalno njegova treba biti zadnja, a dr.mladjo mu je ponudio filozofski odgovor i jednostavno odlazi dok ghostface nastavlja sa svojim putem. Asfodel i eat nastavljaju i eat priča kako je vidio ghosface kako bere trstiku i kako dijeli bogatima što na čuđenje asfodel koja govori jesi siguran eat, znaš da je on uvijek ljut na sve nas i uvijek se svađa, ali eat potvrđuje i asfodel mora vjerovati. S druge strane iz trstike izlazi nekakav čovjek u kapuljači, nisam bio siguran ko je to, ali sam bio siguran da je netko od forumaša i vidim samo da drži srp u ruci i radi si prolaz kroz trstiku te putuje prema eatu u asfodel. Ghostfacea pratim duže vrijeme i stao je da si pripremi nešto za jesti i na moje čuđenje jede trstiku i pije svoju mokraću, fuj. Dok on to radi nedaleko od njega asfodel i eat zajedno su stali da pogledaju na akrtu gdje tebaju ići dok iznenada dolazi taj čovjek sa kapuljačom, diže srp i s oštrim potezom oštrice raskomada asfodel i krv počne štrkljati na sve strane, eat kroz plač nešto opsuje i krene na čovjeka sa kapuljačom, nekako ga udari sa svojom rukom i čovjek - srp pomakne se za cm, te naglim pokretom odrubi rame eatu te eat također umre. Čovjek - srp nastavlja svoj pohod te ide prema ozljeđenom Ryderu, ali Ryder ga uočava i svojim poznatim Blankinim pogledom se uspijeva pomaknuti i sakriti, čovjek srp ga prođe i ide ravno na ghostfacea, ja trčim što brže, sakrivam se i uočavam da dolaze dvoje novih ljudi prema ghostfaceu udaljenih cca 50 - ak metara dok čovjek srp je udaljen 70-ak metara. Trčeći iz trstike izletavaju Decedantor i Boby (flips) te upozoravaju Ghostfacea da se približava čovjek srp i oni bježe sa svojim hitrim koracima te se sakrivaju. Čovjek srp ih traži. Ghostface ih pita pa šta van je, jesa van reka da ću se vratiti, pa ko je taj čovik srp, a decedantor odgovara : vidjeli smo ga kako se netko šeta oko eatove štale i primjetili da nas je pogledao i uperio u nas svoj srp te nam sa oštrim glasom poručio, bježite, Boby se nadoveze te kaže, vidio sam ga kako bere trstiku i odjedanput ulazi u nju i nestaje, ghostface prekine razgovor i kaže, ajmo ća, idemo van iz ove trstike, ali odjedanput iz trstike izlazi Ryder koji zabija fatalan udarac u glavu te ga probija sa oštrom trstikom (imao je vremena je napraviti kada se skrivao) u rame i torzo te ubija ghostface govoreći evo ti na, to ti je zato što si me ostavio piliću. Boby (flips) sa svojom umiljatom facom i svjetlucavim očima ga upita, nisi trebao to napraviti, jesi li svjestan što si napravio? Ryder je sve objasnio i rekao, čovke srp dolazi, ali ja sam ranjen tako da vi krenite, ja ću ga zadržati i oni bez razmišljanja gledajući svoju guzicu odlaze i dok trče zaskoči ih constantine i dragonrage te ih upitaju, zar i vi bježite, da, da, uzdišući govore da ih love čovjek srp, ali ranjeni hrabri Ryder je osta se obračunati s njim, a otkuda vi? Dragonrage i constantin izmjenično odgovaraju, vidjeli smo i mi čovjeka srpa i nažalost dok smo prolazili, vidjeli smo kako ubija sammya gnječeći mu stopala i sa srpom mu probio lijevu klijetku. mi isto ne vjerujemo što se događa, ubio je ghostfacea, a ko zna ko je još ubijen (čitaj asfodel i eat). Moramo se vratiti pomoći Ryderu kaže neustrašivi constantin, a dragon rage ga pogleda sa clintovim pogledom i kaže- to sam ja trebao reći i krenu po rydera. Ryder se priprema za borbu života, ima samo naoštrenu trstiku s kojom je ubio ghostfacea, čovjek srp je našao ozljeđenoga rydera te baca naoštrenu trstiku prema čocjeku srpu, ali nažalost promašila ga je, ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire i vidi ono što je ispalo čovjeku srpu, ryder je u tom trenutku znao ko je ubojica, znao je da je to jedan forumaš, to što mu je ispalo bila je fffff, ffff, fff, fffll, fl..., ali nažalost nije uspio izgovoriti i padne u zabarov kao i ghostface, a prije njih asfodel, sammy i eat. DE, D, C i B (flips) okreći se za 180 stupnjeva i uočavaju oštricu kako se zabija pokraj njih i nitko se nije pomaknuo, svi stoje. Dragonrage vidi čovjek srpa te sa svojim akcijskim potezom udara i čovjek srp pada gubeći ravnotežu, ali iznenada pogađa sa svojim skrivenim oštricama D, DE i B (flipsa) te ih teđe ozljedi, ali anstupa constantin koji se ne usuđuje pokazati svoju hrabrost, ali skupio je snage te uzima zabijeni srp i kreće prem čovjeku srpu, prsa od prsa, jedan na jedan, mano on mano..., čovjek srp se diže i zabija iznenada srp constantnu u čelo i ostavlaj da umre s njim, ležeći boby (flips), decedantor i dragonrage...znaju da će umrijeti te kažu čovjeku srpu da im pokaže lice te čovjek srp se ne ustručava pokazati svoje prljavo lice i na veliko čuđenje njih troje, viču, tiiii, nemoguće, pa dobar si, tiiiii, nneneneeeee, ali on ih brzinski ubija , decedantor umire brzo kao i dragonrage (ubijeni su sa srpom i razrezna na komadiće) Boby (flips) govori teoretski, pa gledaj, ako me ostaviš možda ti i pomognem, znaš, pusti me, a čovjek srp odgovara, ti boby, sa takvim licem si trebao prije umrijeti, ali redoslijed je takav da si se izvukao pa te moram pustiti, ali prije nego li te pustim očeš li samnom se .......???????????

Tko je ubojica???
:spoiler:
Ubojica je boyko, a ono što je ryder vido, to mu je ispala flaša alkohola.

Što će boby i boyko napraviti?
Napiti se zajedno?

I tako oni se napiju i boby počne filozofski pričati te ha alkohol okrene i uzme srp i počne uživati u ubijanju boyka - čovjeka srpa, ubije ga i boby dolazi normalno na forum, ali fali pola forumaša te nitko nikada ne posumnja u novog ubojicu, svi mu se smiju zbog njegovog umiljatog lica, ali on ustavari je ubojica...ubojica znan kao

Boby (flips): Nicekiller - čovjek trstika

THE END
Scream

A$H

Post by A$H » 17 Nov 2009, 06:43

Meštar film wrote:Nećete vjerovati što se sada dogodilo, bio sam blizu eata i vidio sam ghostfacea (forumaša) kako bere trstiku i djeli bogatima, srašno, pa što si on zamišlja, da je robin hood, a eatu samo onako viri glava iz trstike i prati ubilačkim pogledom ghostfacea i tužni ghostface odlazi sa punom torbom trstika i ispadne mu, a ja se smijem i skoro me skužio, ali onda odjedanput eat iskoči iz trstike i sruši ghostfacea, ali slučajno. Ghostface nastavlja sa svojim putem i nikako ne može se izbaviti iz trstike, ali onda na moje iznenađenje dolazi John Ryder i pokušava pomoći ghostfaceu, ali ne uspjieva...u međuvremenu, eat pokušava izvući glavu iz masne trstike i uspijeva, ali glava mu je sva masna i nekako uspijeva ubrati trstiku i obrisati te nastavlja potragu za izgubljenim ghostface, a ja sve to pratim. John ryder doziva ghostfacea i on ga čuje, ali nikako ne pronalazi put kroz trstiku, u isto vrijeme nailazi na moje iznenađenje Asfodel i kleči, ali me niej primjetila, samo sam vidio da je ispred nje dosta trstike (zapaljene) i nešto pjevuši akda nailazi masni Eat i skoro ga je zapalila, asfodel mu pomogne i zajedno bježe iz guste dugačke kilometrima trstike. Ghostface srećom nailazi na Rydera koji sav u oduševljenju slučajno pada na glavu i ruku te se teže ozljedio. Tu sam vidio da li će ghostface pomoći, ali nije, on nastavlja svojim putem ostavljajući Rydera bolesnog i mogao bi umrijeti, ali se nisam htio mješati, samo sam gledao. Ghostface nastavlja svoj put među trstikom i čuje nekakav zvuk kada iskoči iznenada dr.mladjo i počnu se iznenada svađati, ghostface njemu govori kako stalno kvota na forumu ostale forumaše, a i nejga, da stalno njegova treba biti zadnja, a dr.mladjo mu je ponudio filozofski odgovor i jednostavno odlazi dok ghostface nastavlja sa svojim putem. Asfodel i eat nastavljaju i eat priča kako je vidio ghosface kako bere trstiku i kako dijeli bogatima što na čuđenje asfodel koja govori jesi siguran eat, znaš da je on uvijek ljut na sve nas i uvijek se svađa, ali eat potvrđuje i asfodel mora vjerovati. S druge strane iz trstike izlazi nekakav čovjek u kapuljači, nisam bio siguran ko je to, ali sam bio siguran da je netko od forumaša i vidim samo da drži srp u ruci i radi si prolaz kroz trstiku te putuje prema eatu u asfodel. Ghostfacea pratim duže vrijeme i stao je da si pripremi nešto za jesti i na moje čuđenje jede trstiku i pije svoju mokraću, fuj. Dok on to radi nedaleko od njega asfodel i eat zajedno su stali da pogledaju na akrtu gdje tebaju ići dok iznenada dolazi taj čovjek sa kapuljačom, diže srp i s oštrim potezom oštrice raskomada asfodel i krv počne štrkljati na sve strane, eat kroz plač nešto opsuje i krene na čovjeka sa kapuljačom, nekako ga udari sa svojom rukom i čovjek - srp pomakne se za cm, te naglim pokretom odrubi rame eatu te eat također umre. Čovjek - srp nastavlja svoj pohod te ide prema ozljeđenom Ryderu, ali Ryder ga uočava i svojim poznatim Blankinim pogledom se uspijeva pomaknuti i sakriti, čovjek srp ga prođe i ide ravno na ghostfacea, ja trčim što brže, sakrivam se i uočavam da dolaze dvoje novih ljudi prema ghostfaceu udaljenih cca 50 - ak metara dok čovjek srp je udaljen 70-ak metara. Trčeći iz trstike izletavaju Decedantor i Boby (flips) te upozoravaju Ghostfacea da se približava čovjek srp i oni bježe sa svojim hitrim koracima te se sakrivaju. Čovjek srp ih traži. Ghostface ih pita pa šta van je, jesa van reka da ću se vratiti, pa ko je taj čovik srp, a decedantor odgovara : vidjeli smo ga kako se netko šeta oko eatove štale i primjetili da nas je pogledao i uperio u nas svoj srp te nam sa oštrim glasom poručio, bježite, Boby se nadoveze te kaže, vidio sam ga kako bere trstiku i odjedanput ulazi u nju i nestaje, ghostface prekine razgovor i kaže, ajmo ća, idemo van iz ove trstike, ali odjedanput iz trstike izlazi Ryder koji zabija fatalan udarac u glavu te ga probija sa oštrom trstikom (imao je vremena je napraviti kada se skrivao) u rame i torzo te ubija ghostface govoreći evo ti na, to ti je zato što si me ostavio piliću. Boby (flips) sa svojom umiljatom facom i svjetlucavim očima ga upita, nisi trebao to napraviti, jesi li svjestan što si napravio? Ryder je sve objasnio i rekao, čovke srp dolazi, ali ja sam ranjen tako da vi krenite, ja ću ga zadržati i oni bez razmišljanja gledajući svoju guzicu odlaze i dok trče zaskoči ih constantine i dragonrage te ih upitaju, zar i vi bježite, da, da, uzdišući govore da ih love čovjek srp, ali ranjeni hrabri Ryder je osta se obračunati s njim, a otkuda vi? Dragonrage i constantin izmjenično odgovaraju, vidjeli smo i mi čovjeka srpa i nažalost dok smo prolazili, vidjeli smo kako ubija sammya gnječeći mu stopala i sa srpom mu probio lijevu klijetku. mi isto ne vjerujemo što se događa, ubio je ghostfacea, a ko zna ko je još ubijen (čitaj asfodel i eat). Moramo se vratiti pomoći Ryderu kaže neustrašivi constantin, a dragon rage ga pogleda sa clintovim pogledom i kaže- to sam ja trebao reći i krenu po rydera. Ryder se priprema za borbu života, ima samo naoštrenu trstiku s kojom je ubio ghostfacea, čovjek srp je našao ozljeđenoga rydera te baca naoštrenu trstiku prema čocjeku srpu, ali nažalost promašila ga je, ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire i vidi ono što je ispalo čovjeku srpu, ryder je u tom trenutku znao ko je ubojica, znao je da je to jedan forumaš, to što mu je ispalo bila je fffff, ffff, fff, fffll, fl..., ali nažalost nije uspio izgovoriti i padne u zabarov kao i ghostface, a prije njih asfodel, sammy i eat. DE, D, C i B (flips) okreći se za 180 stupnjeva i uočavaju oštricu kako se zabija pokraj njih i nitko se nije pomaknuo, svi stoje. Dragonrage vidi čovjek srpa te sa svojim akcijskim potezom udara i čovjek srp pada gubeći ravnotežu, ali iznenada pogađa sa svojim skrivenim oštricama D, DE i B (flipsa) te ih teđe ozljedi, ali anstupa constantin koji se ne usuđuje pokazati svoju hrabrost, ali skupio je snage te uzima zabijeni srp i kreće prem čovjeku srpu, prsa od prsa, jedan na jedan, mano on mano..., čovjek srp se diže i zabija iznenada srp constantnu u čelo i ostavlaj da umre s njim, ležeći boby (flips), decedantor i dragonrage...znaju da će umrijeti te kažu čovjeku srpu da im pokaže lice te čovjek srp se ne ustručava pokazati svoje prljavo lice i na veliko čuđenje njih troje, viču, tiiii, nemoguće, pa dobar si, tiiiii, nneneneeeee, ali on ih brzinski ubija , decedantor umire brzo kao i dragonrage (ubijeni su sa srpom i razrezna na komadiće) Boby (flips) govori teoretski, pa gledaj, ako me ostaviš možda ti i pomognem, znaš, pusti me, a čovjek srp odgovara, ti boby, sa takvim licem si trebao prije umrijeti, ali redoslijed je takav da si se izvukao pa te moram pustiti, ali prije nego li te pustim očeš li samnom se .......???????????

Tko je ubojica???
Ubojica je boyko, a ono što je ryder vido, to mu je ispala flaša alkohola.

Što će boby i boyko napraviti?
Napiti se zajedno?

I tako oni se napiju i boby počne filozofski pričati te ha alkohol okrene i uzme srp i počne uživati u ubijanju boyka - čovjeka srpa, ubije ga i boby dolazi normalno na forum, ali fali pola forumaša te nitko nikada ne posumnja u novog ubojicu, svi mu se smiju zbog njegovog umiljatog lica, ali on ustavari je ubojica...ubojica znan kao

Boby (flips): Nicekiller - čovjek trstika

THE END
:rotflmao: :rotflmao: :klapklap: :prayer: :rotflmao: :lolcina:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply