Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
elrania
slusno se dogodilo meni jednom u nekom bizarnom snu za koji ne mogu rec da je bas samo neki tipican san. sanjala sam crno polje zita i vjetar kako ga raznosti te su krenule neke scene tog polja iz raznih kuteva, sve se vrtilo jako brzo i grub muski glas mi je na desno uho govorio da sve sto vidim i znam ne postoji, nista nije stvarno itd itd, a osjecaj je bio jednako stvaran ko da bi mi sada netko dosao na uho govoriti.
to mi je bio jedan od rijetkih 'snova' iz kojeg sam se cimnula sva prestravljena gledajuci oko sebe da se uvjerim da sam sama u sobi.
uvjerena sam da sam pred kojih mjesec dana dok sam pokusavala zaspati na uho prislonjeno na jastuk cula kako mi netko sapuce 'hej'

-
Hec
ja sam se jednom tako probudio kao da mi je netko rekao glasnim grubim glasom "NEMOJ!!!" , ko da mi je stari se derao, a bio sam sam u kuci. nisam spavao, samo sam lezao i razmisljao o sutrasnjem danu jer sam imo maturalni ispit.
"Six strings to cover fear..."
-
sandi
Hec wrote:ako se vrata percepcije prociste, svijet ce se pokazat kakv i jest, beskonacan... dakle netreba ti ikakvo konzumiranje icega da bi mogao bit u tom transu ili bilo sto slicno, ne ovisis o tome, to sto samani uzimaju takvo bilje, uzimaju iz zdravstvenih razloga i ritualnih potreba poput ayahusce i slicno... ne govorim da je to glupost ali da bi postigao to sto hoces, mozes sa svojom svijescu, nemora te nikakva biljka kontrolirat.
samani ne uzimaju buniku iz zdravstvenih razloga!vec iz ritualnih i kombiniraju buniku sa 'slemanjem'-odakle je i dosao poznati metal 'ples'...bunika je uvijek bila poznata kao 'karta za drugi svijet'...a ja to zelim iskusit!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
-
boyko
sandi wrote:eee i ja sam imao!!heheh ali samo jednom-s tim da ja nisam imao vizualnu halucinaciju nego slusnu...uglavnom cujem nekog malog covjeculjka kako trci po sobi u krug-znao sam da trci u krug jer je lupanje njegovih creepy nogica kraj mog kreveta bilo jace da bi se polako zvuk udaljavao...ali nisam bio ono uplasen,vec vise znatizeljan(ipak sam ja veci od njega:))...i sad tijekom cijele stvari ja smisljam kako cu samo pruzit šaku kraj kreveta kada cujem da se zvuk njegovih koraka pojacava i frajer ce mi samo uletit u šaku (neznam mozda sam tada ga mislio prodat nekom cirkusu ili nesto...neznam zasto sam imao ideju da cu ga hvatat)...i taman se odlucim pruziti ruku,ali ruka me ne slusa...ono strava ne mogu se pomaknuti-e tad je nastupio strah...i onda se konacno probudim...onako super iskustvo!
nevezano za ovo-siguran sam da se ovo svima dogodilo-da dok sanjate imate osjecaj da beskonacno padate-taj filing mi je tako dooobar-odma neka navala adrenalina...strava...nisam dugo taj osjecaj imao...
i jos jedna stvar nevezano za snove-vidio sam da je netko spominjao neke lucidne tehnike...ugl imam neke frendove koji briju na šamane itd...i sad lik prica kako su otisli u sumu(ima jedna planinarska koliba) i najeli se bunike i da im je cijelu noc bilo-strava!kazu da svasta vidis,cujes misli tude...bas bih volio jednom tu buniku probat kazu da je strasna!-al jos nemam hrabrosti(pogotovo kako je onaj lik umro od bunike-kazu da za buniku trebas pripremiti tijelo i um inace zna bit nezgodno cak i opasno....al ono sve rekla-kazala!:)...kad skupim hrabrosti da probam pisat cu o iskustvu;)
dok sam bil klinac(negde prvi ili drugi osnovne) sam par dana za redom imal noćne more da se vozim na biciklu prek mosta,naslonim na ogradu,ta ograda odjednom nestane i počnem padat s mosta al ono nikak da opadnem,samo padam,padam i padam.i baš taj filing tjekom toga je predobar

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Hec
sandi wrote:Hec wrote:ako se vrata percepcije prociste, svijet ce se pokazat kakv i jest, beskonacan... dakle netreba ti ikakvo konzumiranje icega da bi mogao bit u tom transu ili bilo sto slicno, ne ovisis o tome, to sto samani uzimaju takvo bilje, uzimaju iz zdravstvenih razloga i ritualnih potreba poput ayahusce i slicno... ne govorim da je to glupost ali da bi postigao to sto hoces, mozes sa svojom svijescu, nemora te nikakva biljka kontrolirat.
samani ne uzimaju buniku iz zdravstvenih razloga!vec iz ritualnih i kombiniraju buniku sa 'slemanjem'-odakle je i dosao poznati metal 'ples'...bunika je uvijek bila poznata kao 'karta za drugi svijet'...a ja to zelim iskusit!
zdravstveni razlog se odnosi na cisenje kundalinija i blokada
drugi svijet je samo svijesnost drugih dimenzija, i sada si u njemu ali nisi ga svijestan.
-
sandi
Hec wrote:sandi wrote:Hec wrote:ako se vrata percepcije prociste, svijet ce se pokazat kakv i jest, beskonacan... dakle netreba ti ikakvo konzumiranje icega da bi mogao bit u tom transu ili bilo sto slicno, ne ovisis o tome, to sto samani uzimaju takvo bilje, uzimaju iz zdravstvenih razloga i ritualnih potreba poput ayahusce i slicno... ne govorim da je to glupost ali da bi postigao to sto hoces, mozes sa svojom svijescu, nemora te nikakva biljka kontrolirat.
zdravstveni razlog se odnosi na cisenje kundalinija i blokada
drugi svijet je samo svijesnost drugih dimenzija, i sada si u njemu ali nisi ga svijestan.
'drugi svijet'=zagrobni
-
Hec
=nizi astral
al svejedno

nemozemo usporedjivat istocnjacke i zapadnjacke dimenzije jer se godinama moze diskusirat
fino je da te to zanima

-
Scarface
Kolko ja samo puta zaspem u busu, i tad sanjam najgore stvari, ono, izgubljen san u prostoru i vremenu, i kad se naglo probudim nakon samo 10 minuta, imam osjećaj da san prespava bar dva dana, i uvik se probudin na taj način koji opisujete (pad, neki nagli kontrasti i slično).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
sandi
Hec wrote:=nizi astral
al svejedno

nemozemo usporedjivat istocnjacke i zapadnjacke dimenzije jer se godinama moze diskusirat
fino je da te to zanima

znam ja o tome vise nego sto ti mislis da ja znam:)...samo sam rekao da zelim nesto dozivjet iz prve ruke!...ali odosmo daleko od teme!
-
Hec
pa nismo bas toliko daleko osli mada ljudi to ne kuze

-
Hec
Ghostface wrote:Kolko ja samo puta zaspem u busu, i tad sanjam najgore stvari, ono, izgubljen san u prostoru i vremenu, i kad se naglo probudim nakon samo 10 minuta, imam osjećaj da san prespava bar dva dana, i uvik se probudin na taj način koji opisujete (pad, neki nagli kontrasti i slično).
ja bi dao 2milje nekome samo da uspijem zaspat u busu lol, mozda su vasi busevi neki bolji

-
Scarface
Hec wrote:Ghostface wrote:Kolko ja samo puta zaspem u busu, i tad sanjam najgore stvari, ono, izgubljen san u prostoru i vremenu, i kad se naglo probudim nakon samo 10 minuta, imam osjećaj da san prespava bar dva dana, i uvik se probudin na taj način koji opisujete (pad, neki nagli kontrasti i slično).
ja bi dao 2milje nekome samo da uspijem zaspat u busu lol, mozda su vasi busevi neki bolji

Je, jače se ljuljaju pri vožnji pa me uspavaju.

Ja san prije mislija da neću nikad moć zaspat u busu, a sad se ko beba ušuškan, ma kolika gužva bila, nije me briga. Nemali broj puta su me ljudi budili kad dođemo na stanicu, a jednom vraćajući se prema Trogiru san toliko čvrsto zaspa, i kako me niko nije probudija, bus je za 20 minuta krenija nazad prema Splitu pa san se probudija na pola puta. Da si tek tad vidija zbunjoze, nisan zna di san.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Boby
Ovo bi se polagano moglo pretvoriti u topic opisivanja "što ste zadnje sanjali"

-
Hec
lol, al ujutro u 6 dok sam u tramvaju, onda i ja lako zaspem, al da je opet bus nema sanse lol...neda me nesto

-
sandi
ja sam jednom isao za zadar i zaspao u busu...odjednom se probudim u biogradu(kasnije sam saznao da je biograd)-ahahahah da sam si onda mogao snimiti facu sve bih dao:)...i nist-stopaj nazad za zd:)