Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Ma sada citam da sindikat krece u rusenje vlade. Mislim, tko mene pita? Ja sam glasao za vladu i to je moj izbor. A ne da neki majmuni ruse vladu tamo gdje se zna da imaju redovite place i siguran posao, a ne trebas nista raditi. Mi iz privatnih firma nemamo nista id toga. Doprinose, redovite place, regres, bozicnice i sto sve. I nista se od toga ne bi odrekli.
A ovaj nas predstavnik sindikata nas samo odjebe jer mu pijemo krv kada kazemo zasto se ne izbori za firmu i stanje u istome. Prije smo od njih bar dobivali puricu i sunku a sada nista jer se ne zele odreci svoje place.
Osim toga, za koju vlast bi glasali? Karamarko je nesposobni ulizica. Hns glumi da im je stalo do gradana. A grupa zajedno je jos veca glupost koja prodaje stare fore. Ionako. Kako copycat kaze, nikome tko dode na vlast nije stalo do interesa gradana. Bitna im je redovita placa, fotelja i moc.
npr, treba srediti to za besmislenim opcinama, napraviti teritorijalni raspored i slicno. Ali opet je to nemoguca misija jer ce neki dobivati manje, a drugi vise. Onda politika. I gradonacelnici opcina od 15 stanovnika koji zaposle svoje prijatelje i poviru novce. Takve parazite treba rijesiti.
Samo sto nitko nema volje za to, pa zato nikad nigdje necemo napredovati.
A ovaj nas predstavnik sindikata nas samo odjebe jer mu pijemo krv kada kazemo zasto se ne izbori za firmu i stanje u istome. Prije smo od njih bar dobivali puricu i sunku a sada nista jer se ne zele odreci svoje place.
Osim toga, za koju vlast bi glasali? Karamarko je nesposobni ulizica. Hns glumi da im je stalo do gradana. A grupa zajedno je jos veca glupost koja prodaje stare fore. Ionako. Kako copycat kaze, nikome tko dode na vlast nije stalo do interesa gradana. Bitna im je redovita placa, fotelja i moc.
npr, treba srediti to za besmislenim opcinama, napraviti teritorijalni raspored i slicno. Ali opet je to nemoguca misija jer ce neki dobivati manje, a drugi vise. Onda politika. I gradonacelnici opcina od 15 stanovnika koji zaposle svoje prijatelje i poviru novce. Takve parazite treba rijesiti.
Samo sto nitko nema volje za to, pa zato nikad nigdje necemo napredovati.
Michel puši karu.
- copycat
Meni kapitalizam odgovara u tom smislu iskreno,hitman_4 wrote:kapitalizam je savršen primjercopycat wrote:hitman_4 wrote:SpoilerShowsocijalizam naveća glupost (osim vezano za zdravlje, tu bi svatko trebao imati ista prava bezobzira na sve)
Bitno je da svaki čovjek je plačen prema vrijednosti svog rada, tj. da svako može raditi i tko više radi više zaradi.
što se tiče Chaveza,lik je bio faca.puno mi je draži od nobelovca Obame
A sada rasprave o Chavezu i Obami već je stvar osobno ukusa.. a tu diskusiju ne vodim
- copycat
john_constantine wrote:Ma sada citam da sindikat krece u rusenje vlade .
Ja bi im rekla sljedeće (a i da stojim iza trenutne vlade)
http://www.youtube.com/watch?v=Yb76AobIgcU
Last edited by copycat on 07 Mar 2013, 10:44, edited 1 time in total.
- copycat
john_constantine wrote: Ja sam glasao za vladu i to je moj izbor. A ne da neki majmuni ruse vladu tamo gdje se zna da imaju redovite place i siguran posao, a ne trebas nista raditi. Mi iz privatnih firma nemamo nista id toga. Doprinose, redovite place, regres, bozicnice i sto sve. I nista se od toga ne bi odrekli.
Vrlo vrlo dobro rečeno + 1
- Josef K
Hangover part 3 trailer.
- hitman_4
odvratni su.posebno ono brkato korumpirano stvorenje ribić.siguran sam da će sa zastavicama i žutim/crvenim kapicama srušiti vladujohn_constantine wrote:Ma sada citam da sindikat krece u rusenje vlade.

- elrania
- john_constantine
- elrania
- john_constantine
da se čovjek naježi... Ono, svi ovisimo o vodi jer ne možemo živjeti bez nje. I što ako kasniš s ratama nekoliko mjeseci za plaćanje vode? Da li ti ju mogu ukinuti?elrania wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/eu/ ... pravo.html
Michel puši karu.
- dragonheart
Po ovome sam već davno trebo krepat...
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
U ovoj državi , tko ima razloga duže živjetidragonheart wrote:Po ovome sam već davno trebo krepat...
Michel puši karu.
- Decadentor
elrania wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/eu/ ... pravo.html
isus te jebo -.- ajde meteori padajte malo jace ovaj put

- boyko
yup, treba nas malo jače zbombatDecadentor wrote:elrania wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/eu/ ... pravo.html
isus te jebo -.- ajde meteori padajte malo jace ovaj put
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
39 'nuspojava' (među kojima su euforija, depresija, gubitak pamćenja i halucinacije) jedinog analgetika koji mi pomaže.
onda se nabavi drugi u nadi da je 'sigurniji' i opet ista stvar piše.
onda se nabavi drugi u nadi da je 'sigurniji' i opet ista stvar piše.