Što mi je izmamilo smješak danas?
-
John_Ryder
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
navečer se gleda Warm Bodies u kinu 
- Decadentor
- elrania
ideja da bih mogla imati neku kućicu na vrbiku (i pse i mačke i tak to).
nažalost, kratko je trajala
- maddjuro
moguce da sam nesto pobrkao, ali nisi li ti rekla da se nemas namjeru udavat, ili imat djecu? Ako si to izjavila, onda cemu kuća, ako ces sama ziviti.elrania wrote:ideja da bih mogla imati neku kućicu na vrbiku (i pse i mačke i tak to).
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
ako će išta od toga biti moguće, onda bi kuća bila super za imati. nije mi želja provesti ostatak života sama i to nigdje nisam napisala.
+ ovo što stoji u zagradi lijepo ide uz kuću, tj. više prostora. i tu je još mogućnost imanja mini vrta da si uzgajam nešto.
+ ovo što stoji u zagradi lijepo ide uz kuću, tj. više prostora. i tu je još mogućnost imanja mini vrta da si uzgajam nešto.
- Michel
Ja imam kuću u kojoj sam živim zadnje 3 godine. I mogu reći iz vlastitog iskustva da je to nešto najbolje što se može imati. Uživam koliko god mogu i želim da to što duže traje.maddjuro wrote:moguce da sam nesto pobrkao, ali nisi li ti rekla da se nemas namjeru udavat, ili imat djecu? Ako si to izjavila, onda cemu kuća, ako ces sama ziviti.elrania wrote:ideja da bih mogla imati neku kućicu na vrbiku (i pse i mačke i tak to).
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
pa da... ne znam zašto bi samac morao živjeti u stanu kako su jedanput pisali kada se govorilo o porezu na nekretnine i slično... Ako može održavati manju kuću i vrt, zašto ne? Osim toga, ima dosta obitelji koji žive u stanovima kao mi.
Sve ima svoje mane i prednosti.
Cura i ja imamo u planu preseliti se za nekoliko godina u jednu kuću s životinjama, vrtom i nešto zemlje.
Djeca bi bar imala dvorište za igru, škola u blizini i posao. 
Sve ima svoje mane i prednosti.
Cura i ja imamo u planu preseliti se za nekoliko godina u jednu kuću s životinjama, vrtom i nešto zemlje.
Michel puši karu.
- callac
elri, prekrasno bi ti bilo da je ipak ostalo ostvarivo.. žao mi je što nije.. i još na lijepom mjestu, vrbik je blizu grada, a opet bi bila u kući, u zelenilu, pogotovo mi se sviđa ideja vrta i životinja, sve mi dođe da pošaljem sve u pm i odselim se doma kod svojih ili kod dečkovih roditelja
i koliko se ja sjećam, cat je ta koja je rela da ne želi djecu, za muža nisam sigurna, ali elri nije tako neš pisala, osim ako sam propustila nešto. ja želim sve to!
i koliko se ja sjećam, cat je ta koja je rela da ne želi djecu, za muža nisam sigurna, ali elri nije tako neš pisala, osim ako sam propustila nešto. ja želim sve to!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ja sam rekla neš u stilu da nemam neku želju za roditeljstvom, nije mi među životnim prioritetima atm i bojim se nekih komplikacija sa zdravtsvene strane tak da ne razmišljam baš o tome nit se nadam ičemu. o tome će se ako/kad dođu vrijeme i uvjeti za to.
al dobro, da, rekla sam da ne volim djecu
tj. ne znam kaj bih s njima kad ih vidim i počne me panika hvatat kad ih je puno i žele neš od mene.
i sad me opet u žiži ispitnih jadi hvataju misli kak bih mogla ić živit u kuću u šumi kraj rijeke kaj imam (sam se treba renovirati kompletno. ono..."samo") i dovuć sa sobom i pasa i mačaka i koza i što sve ne. osjećam se ko da trunem na ovom gradskom asfaltu. zato takvo oduševljenje nekom kućicom i malim vrtom. to mi je takva želja za imati jednog dana...i još kad bi mogao to biti baš ovaj kvart, pa savršenstvo!
prodana je danas ta jedna točno preko puta od ove gdje sad živim. možda će za koju godinu još netko prodavati
ot: jedna cura s godine mi se ponudila pomoći objasniti zadatke za ispit. blažen bio altruizam.
al dobro, da, rekla sam da ne volim djecu
i sad me opet u žiži ispitnih jadi hvataju misli kak bih mogla ić živit u kuću u šumi kraj rijeke kaj imam (sam se treba renovirati kompletno. ono..."samo") i dovuć sa sobom i pasa i mačaka i koza i što sve ne. osjećam se ko da trunem na ovom gradskom asfaltu. zato takvo oduševljenje nekom kućicom i malim vrtom. to mi je takva želja za imati jednog dana...i još kad bi mogao to biti baš ovaj kvart, pa savršenstvo!
prodana je danas ta jedna točno preko puta od ove gdje sad živim. možda će za koju godinu još netko prodavati
ot: jedna cura s godine mi se ponudila pomoći objasniti zadatke za ispit. blažen bio altruizam.
- callac
idem gledat Walking Dead 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
Meni je vrbik super kvart, sve je blizu i dostupno.
A kad smo kod zivota u kuci, ja imam samo lose za reci posto sam stjecajem okolnosti sam u kuci za cca 6 ljudi....
Da mogu, prodao bih je bez trunke razmisljanja i kupio si nekakav dvosobni stan u potkrovlju.
A kad smo kod zivota u kuci, ja imam samo lose za reci posto sam stjecajem okolnosti sam u kuci za cca 6 ljudi....
Da mogu, prodao bih je bez trunke razmisljanja i kupio si nekakav dvosobni stan u potkrovlju.
- Decadentor
- callac
pa kad živiš SAM i to u kući za ŠESTERO i nemaš nikakvih živina..Wendigo wrote:Meni je vrbik super kvart, sve je blizu i dostupno.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Alastorus
Nas dvoje živi u kući od 370 kvadrata, samo čekam da mi se po katu počne bala sijena kovitlat.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Scarface
Ja san trenutno sam u stanu, al bi sutra volija imat obitelj i kuću, ako ne, stan mi je bolji za samački život.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.