Što mi je maknulo smješak danas?
- hitman_4
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
pa nije meni držala prodikeJohn_Ryder wrote:šta niste malo prestari da vam drži predavanje?john_constantine wrote:eh, njezina majka skužila da smo se seksali u njezinoj sobi radi njezinog kašnjenja i poslije mog odlaska, održala predavanje![]()
valjda mi neće biti neugodno poslije kada budem opet kod nje
Michel puši karu.
- Andrej
Sad sam se setio šta je rekao ćale jednoj mojoj devojci kad smo bili srednja škola, a ona se pobunila jer želi intimu i da nam se ne mešaju.john_constantine wrote:pa nije meni držala prodikeJohn_Ryder wrote:šta niste malo prestari da vam drži predavanje?john_constantine wrote:eh, njezina majka skužila da smo se seksali u njezinoj sobi radi njezinog kašnjenja i poslije mog odlaska, održala predavanje![]()
valjda mi neće biti neugodno poslije kada budem opet kod njeA roditelji kao roditelji, više radi trudnoće
"Jesi dovoljno stara da se jebeš? Onda si dovoljno stara da platiš svoj stan"
We're all mad here...
- john_constantine
- Asfodel
Kad zamislim da želim gledat neki flm odma-sada-odma i nema ga za skinut
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
+ 1.Asfodel wrote:Kad zamislim da želim gledat neki flm odma-sada-odma i nema ga za skinut
Michel puši karu.
- Asfodel
E taman sam tebi krenula slati pm u vezi togajohn_constantine wrote:+ 1.Asfodel wrote:Kad zamislim da želim gledat neki flm odma-sada-odma i nema ga za skinut
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
sramota što grad kao Varaždin nema neki raznovrsni ili pošteni restoran...
većina su zatvorena ili otišla u stečaj, drugi su tek brza hrana i gluposti, a treći preskupi + nisu baš dobre kritike...
a jedini odličan je popunjen baš na valentinovo...
većina su zatvorena ili otišla u stečaj, drugi su tek brza hrana i gluposti, a treći preskupi + nisu baš dobre kritike...
a jedini odličan je popunjen baš na valentinovo...
Michel puši karu.
- Andrej
E, to sam i ja provalio ovde. Nema više opuštenih restorana u koje možeš najnormalnije da odeš sa curom ili društvom.
Svi su propali, a ovi što su ostali da rade.... Jebo im mater, kao da živim u Monte Karlu.
Jebani riblji restoran(kafana), nekad legendaran po ribljoj čorbi, starim stolicama, stalnim gostima, tamburašima, odličnoj hrani i smešnim(normalnim) cenama, a sada me cura zaustavlja na vratima - "gospodine rezervacija?".
Rezervacija u dva popodne jebote?
Obrok za dvoje od 10 grama pažljivo raspoređenog lišća i 20 grama rečne ribe u tragovima - 70 evra?????? Ne računajući piće?
Posle se pitaju što sve propada...
U jebanoj piceriji su mi pre neki dan tražili rezervaciju!
Svi su propali, a ovi što su ostali da rade.... Jebo im mater, kao da živim u Monte Karlu.
Jebani riblji restoran(kafana), nekad legendaran po ribljoj čorbi, starim stolicama, stalnim gostima, tamburašima, odličnoj hrani i smešnim(normalnim) cenama, a sada me cura zaustavlja na vratima - "gospodine rezervacija?".
Rezervacija u dva popodne jebote?
Obrok za dvoje od 10 grama pažljivo raspoređenog lišća i 20 grama rečne ribe u tragovima - 70 evra?????? Ne računajući piće?
Posle se pitaju što sve propada...
U jebanoj piceriji su mi pre neki dan tražili rezervaciju!
We're all mad here...
- john_constantine
da... ma mi smo baš išli u Garestin (ja budala se prekasno sjetio da je to smeće koje prodaju kod mene na poslu u menzi). Znam da je ono sve ujutro pripremljeno, a poslijepodne podgrijano. Juha dobra, ali lungić u umaku s šiškrima ili kako god, nisam previše oduševljen. Kao i u menzi, kada kažu da je meso pečeno, onda je više kao da se utapalo u masti. A kada je kuhano, onda je žilavo. Tek carsko meso im valja. Bar je desert bio dobar kao i usluga. Samo ono... nikad više tamo. Dovoljno je to što imam takvu hranu na poslu. U KTC restoranu dobiješ puno kvalitetniju porciju i bolji prilog, a ne ovo što stalno pliva u jeftinim umacima.
Michel puši karu.
- elrania
prošla noć...došla jučer učit za vikend u ka i da imam toplo i skuhano nekoliko dana, no vjerojatno idem danas natrag za zg...
- callac
a šit!elrania wrote:prošla noć...došla jučer učit za vikend u ka i da imam toplo i skuhano nekoliko dana, no vjerojatno idem danas natrag za zg...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
bojler ne radi već par dana i sada danas nema grijanja...
Michel puši karu.
- john_constantine
strah da ovaj snijeg nikada neće nestati...
od srijede najavljuju novi snijeg
od srijede najavljuju novi snijeg
Michel puši karu.
- elrania
ispitna mučnina. nisam godinama bila ovak zbog nekog gradiva. imam još tjedan dana, al svejedno sam pod dojmom da neću stić naučit.
+ svakojake okolnosti.
+ svakojake okolnosti.