Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
John_Ryder

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by John_Ryder » 14 Sep 2013, 16:16

ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 14 Sep 2013, 18:14

A daaaj :lol: :lol:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

boyko

Post by boyko » 15 Sep 2013, 22:21

ma joj :facepalm:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Sep 2013, 05:03

moro je tako nesto bilber napravit / objavit, jer se više o njemu ne govori ko prije; sad je ona hana montana "glavna" u tabloidima i glavni predmet sprdnje na netu
I may be an idiot, but i am no fool.

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 Sep 2013, 15:05

što mi hrvati volimo nekakve babuskare da nam dijele lekcije.jbt ako je lexsomething najveći problem u državi onda stvarno :facepalm:

:butthead:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2013, 16:00

hitman_4 wrote:što mi hrvati volimo nekakve babuskare da nam dijele lekcije.jbt ako je lexsomething najveći problem u državi onda stvarno :facepalm:

:butthead:
nemoj biti naivan... Zašto misliš da toliko drkaju oko tog perkovića? Jer zna dosta tajni za otkriti i sve to da bi vjerojatno pola vlasti povukao za sobom, a opet, ovako narod "zabavljaju" tim zakonom da bi zaboravili na ove druge probleme...

Ionako smo ovako za kurac, u Poljskoj sindikat digne skoro 150 000 ljudi na noge radi povećanja minimalne plaće, a ovdje nitko ništa. Uvijek popizdim na one situacije oko plaća. Moja cura koja bi počela raditi u firmi gdje isto nisu redovite plaće. Moj bratić radi 12 sati, isto neredovite plaće. Kod mene neredovite plaće... Pa onda kurac sve.

Mi se dignemo na noge tek na prvi maj kada se dijeli besplatni grah, a jebeni sindikat iz javnih službi i što sve digne na noge svoje radnike jer znaju da ih ne mogu samo tako opustiti radi smanjenja od tih 150 kn.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 18 Sep 2013, 14:15

malo pomoći, došla doma iz bolnice pa moram ležati dosta... gdje ima kupiti ovaj stolić za laptop? tj. malo stolić za doručak u krevetu?

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Sep 2013, 17:18

copycat wrote:malo pomoći, došla doma iz bolnice pa moram ležati dosta... gdje ima kupiti ovaj stolić za laptop? tj. malo stolić za doručak u krevetu?
ako nisliš onaj mali što se stavi na krevet, i u nacelu je tacna s nožicama pogledaj na njuškalu; a ako baš misliš pravi stolić koji ima koge s kotačima i koji koriste u bolnicama, to imas u dućanima s medicinskom opremom, i dosta su skupi , a mores i to na njuškalu potražit
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Sep 2013, 17:42

bardan, longtimenosee

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Sep 2013, 19:19

u subotu se putuje u budimpeštu ,juhuu.Bio tko?iskustva?nositi eure i mjenjati tamo u forinte ili nije potrebno?cijene pizze u restoranu? :D

Image
Image

copycat

Post by copycat » 25 Sep 2013, 19:28

U budapesti, mjenjaj forinte u banci ili ih kupi ako imaš ovdje u hr, sve jedno. ili si stavi na deviznoj kartici eure pa si na bankomatu u budapestu vadiš forinte
Cijene variraju ovisi gdje jedeš ali nešto slično kao i kod nas
Obavezno posjeti njihovu glavni plac (tržnicu) u centru grada prekrasno nešto kao dolac ali puno ljepše i tamo uvijek možeš nešto jeftino ali dobro pojesti,
pogotovo gore na katu (stojiš uz stol i jedeš) baš kao na placu (pogledaj slike na tripadvisor imaju slika koje vrsta hrane nude)
http://www.tripadvisor.com/Attraction_R ... ngary.html
računaj da ti je tamo hladnije nego kod nas (i dosta puše vjetar), možda čak za 10 stupnjeva
Prošetaj preko mosta jednog, zabavno je :D
Ako ideš prvi put preporučujem da pogledaš sljedeće:

ovdje sam jela: cijene i jela dobra (tu ti cigani noću sviraju pa znaju čak pjesme na hrvatskom :))) jako su na zabavili
http://www.tripadvisor.com/ShowUserRevi ... ml#REVIEWS

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Sep 2013, 18:35

vele mi u agenciji da se može eurima plaćat :? ,ma skupo mi je dat 20 eura da služam cigane,idem na brod =10 eura,posjet tvornici marcipana oko 2 eura i lokalni turstički vodič 8 eura,to bu dosta za dva dana

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Sep 2013, 21:46

koja blesava odluka vlade da poveća trošarine i pdv i što sve, čime će još bolje pasti potrošačka moć stanovništva. I ovako ljudi sve manje troše, sve manje štede, pa sve to povlači nove probleme. Plaće i dalje kasne, a račune koji se svake godine povećavaju, i dalje treba redovito plaćati. Umjesto da potiču ljude da troše s čime bi bila veća zarada. Ili da otpuste bar 70 % ljudi iz sabora, kao da treba tolika količina ljudi radi nekakvog glasanja oko zakona. Ovako je samo Kao da cijediš krv iz kamena.

Sve će to za nekoliko godina imati teške posljedice...
Michel puši karu.

William Withey Gull

Post by William Withey Gull » 27 Sep 2013, 01:42

John_Ryder wrote:u subotu se putuje u budimpeštu ,juhuu.Bio tko?iskustva?nositi eure i mjenjati tamo u forinte ili nije potrebno?cijene pizze u restoranu? :D
Ako stigneš, posjeti jedan od ova dva muzeja:

House of Terror

i/ili

Holocaust Museum

Ako možeš birati samo jedan predlažem ovaj prvi, House of horrors. Jako je depresivan muzej, ali zanimljiv. Npr. sačuvane su sve prave tamnice i ćelije gdje su nacisti držali zarobljenike i možeš ući u neke od njih... ni najmanje ugodno, ali vrijedi posjetiti.
Holocaust museum je jako lijepo sređen i moderan, ali više se oslanja na slike/video/audio zapise (nije da to umanjuje osjećaj kad uđeš u detalje holokausta u Mađarskoj).

Ima još gro toga, ali nakon par godina najviše pamtim ta dva muzeja iako su bili i jedna od depresivnijih mjesta koja sam posjetio.

Annabel_Lee

Post by Annabel_Lee » 27 Sep 2013, 09:10

John_Ryder wrote:u subotu se putuje u budimpeštu ,juhuu.Bio tko?iskustva?nositi eure i mjenjati tamo u forinte ili nije potrebno?cijene pizze u restoranu? :D
I ja sam bila nekako u ovo doba, prije dvije godine. Stvarno je tamo hladnije, ponesi šal i kapu, možeš i rukavice, pogotovo ako ćeš šetati uz Dunav. Meni je Budimpešta divan grad.
Bila sam tamo 2 dana i potrošila manje od 50 eura, s tim da sam odsjela kod prijateljice, a ona je bila i vodič :mrgreen: Namirnice smo kupovale u Tescu, tad se moglo naći dosta toga jeftinog, a za ručak smo uzele nešto vegetarijansko iz kineskog restorana (cijena je bila u rangu ručka u nekom studentskom restoranu).
Moja preporuka je penjanje na brdo Gellert odakle je prekrasan pogled na grad. Mi smo išle navečer i stvarno je bio doživljaj za pamćenje.
Ako planiraš izlazak, tamo je pivo dosta jeftino (tj. bar je bilo prije 2 god.); mi smo jednu večer bile u Szimpli koja je smještena u nekoj staroj zgradi pa izgleda skroz čudno, ali zanimljivo, i u neki klub na koncert.
Problema je bilo jedino s vlakom, ali ukinuli su tu liniju...

Lijepo se provedi i javi dojmove kad se vratiš :D

Post Reply