maddjuro wrote:jeli itko od vas kupovao igre na stranici g2a.com?
ako da kakova su vaša iskustva
G2A je uvijek bio validan i siguran, znam bar desetak ljudi koji su kupovali bundle-ove i igre preko toga, i nikad nije bilo nikakvih problema.
maddjuro wrote:jeli itko od vas kupovao igre na stranici g2a.com?
ako da kakova su vaša iskustva
ma to je samo neki disclaimer da se oni kao pokusavaju ograditi od wareza ili čega već koji nude. realno bezvezno, ali vjerojatno hosting provider koji hosta ovakve sajtove trazi da bude takvo neko reda radi upozorenjeMichel wrote:Sad tek skužio da se crowarez premjestio i sad se zove Knjigoteka. Nego, piše ima ovo
Napomena:
Sav materijal koji skinete putem linkova koje nadjete na forumu, duzni ste da u roku od 24 h uklonite sa svog
računala, i kupite originalni proizvod, ako Vam se svidi! Ukoliko svojom odlukom odlučite da materijal ne
obrisete, sami snosite odgovornost za njegovo posjedovanje!
Pa me zanima jel sigurno? Kad je bio crowarez, ja sam skinuo na desetke knjiga od tamo i još si mi na kompu. Jer ovako kad čitam da sam dužan u roku toliko i toliko ukloniti, malo me trta jer zvuči kao neka zapovijed, a ako ne poslušam, nešto će se loše dogoditi![]()
Mislim, mogu su to malo promijeniti i ne napisati na taj način da plaši, a ja sam sad uplašen jer ne znam što im to znači. Koja je opasnost? Pa kak će tko znati da ja imam skinuto na kompu od tamo.