ja cijeli život nonšalatno i opušteno pripovjedam o takvim stvarima, pa ako nekome smeta, baš me briga.
Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
bmk 
ja cijeli život nonšalatno i opušteno pripovjedam o takvim stvarima, pa ako nekome smeta, baš me briga.
Nisam ništa manje gori od drugih, pa mi se ne da spuštati na tako nizak nivo radi zajebancije.
Ionako je forum izgubio svrhu 
Last edited by john_constantine on 04 Dec 2012, 09:26, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Wendigo
A kaj da ti velim, sramoti se dalje ako te to veseli.. 
- john_constantine
imam previše posla i obaveza da bi se natezao preko neta s nekim likovima koji stalno traže dlaku u jajetu.
Michel puši karu.
- Wendigo
I to kaj velis.
- Andrej
Ja bi se brate onesvestio da samo vidim tojohn_constantine wrote: nema boljeg lizanja dok ima mengu![]()
We're all mad here...
- Asfodel
Povratak doma
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
dermatitis neke vrste...2 weeks and counting.
i nema mi slobodne zdjele da si juhu skuham...
i nema mi slobodne zdjele da si juhu skuham...
- popayy
SNJEG !
Svi voze 2 na sat pa i ja. Cool.
Svi voze 2 na sat pa i ja. Cool.
- boyko
ujutro na job moram. ništa od spavanja i zležavanja zauvijek
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
Kada ti se dogodi da nakon što si u mjesec dana dao 35.000, uzeo kredit od 57.000, platio registraciju 3.800, tehnički 1.200, kasko 2.000, moraš kupiti faking zimske gume za još 2.000 i onda te tip iz banke nazove da NJIHOVIM propustom nisu uračunali solemnizaciju javnog bilježnika u kredit pa daj još 1.300 kn onak, zašto ne? Faking fak!!! A autić stoji jadan parkiran, zatrpan snijegom..

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
bolno/gladni/promrzli krikovi mačića kraj fera i žena ispred čije su kuće koju to niš ne dira...
- john_constantine
fileri u naruto shippuuden i to baš kada sam počeo uživati. Sada, vidjeti ću koliko su loši, pa ako ne izdržim, preskočiti ili se ipak baciti na čitanje mange.
Michel puši karu.
- elrania
mama završila na hitnoj kiruškoj na promatranju prek noći. sumnja se na slijepo crijevo i ono...ajd da je 'samo' to.
osobno iskustvo mi baš ne budi dobra sjećanja sa svim komplikacijama koje mogu nastat sad i kasnije...
i općenito to da se spominje operacija itd...
osobno iskustvo mi baš ne budi dobra sjećanja sa svim komplikacijama koje mogu nastat sad i kasnije...
- callac
užas...elrania wrote:mama završila na hitnoj kiruškoj na promatranju prek noći. sumnja se na slijepo crijevo i ono...ajd da je 'samo' to.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
taman su smjestili baku u bolnicu nakon mjeseci čekanja i eto odmora... a čekala sam da mi javi kakvi su rezultati nekih drugih pretraga koje obavlja kod neurologa, no evo ovog malo da se ubaci, zašto ne
meni je odmah bruh pao na pamet uzevši u obzir neke stvari, al valjda ovi u bolnici kuže kaj rade... a jebemu mater ak se ne počne ponašat familijarno nakon ovoga, cijela masa one dvolične gamadi koja je trebala odavno uskočiti (glede onog prvog spomenutog)...
jutarnji edit: operirali je sinoć neš malo nakon što me zvala, sad mi rekla, jer sam ja pak išla zvat da vidim što je odlučeno. zasad je sve u redu i nadam se da ne bude nikakvih komplikacija ko kak je meni bilo...
meni je odmah bruh pao na pamet uzevši u obzir neke stvari, al valjda ovi u bolnici kuže kaj rade... a jebemu mater ak se ne počne ponašat familijarno nakon ovoga, cijela masa one dvolične gamadi koja je trebala odavno uskočiti (glede onog prvog spomenutog)...
jutarnji edit: operirali je sinoć neš malo nakon što me zvala, sad mi rekla, jer sam ja pak išla zvat da vidim što je odlučeno. zasad je sve u redu i nadam se da ne bude nikakvih komplikacija ko kak je meni bilo...