Što mi je maknulo smješak danas?
- callac
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
sf, baš sam i ja htjela komentirat za tog glumca da ziher ima ono nešto iako bih osobno osporila da je Charlize natprosječno lijepa, MENI nije i nitko me ne može shvatiti zašto, al jbg.
I ja bih razgraničila ružnoću od debljine, svakako. Ružan si po difoltu i osim ako nećeš na silne plastične, nema ti pomoći pa te može izvalčiti karizma, simpatičnost, posebnost, a ako si predebeo(i opet tu razgraničavam kao i ti, škembica i koja kila gore nije debljina, zna se valjda šta je debela osoba
) od "savršene" kilaže te dijeli samo malo truda i manje jela (osim ako nije bolest)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ovaj glumac mi na toj slici izgleda samo deblji, tj da ima malo više viška kila, što meni ne smeta, jer rekla sam već, u biti me privlače viši i jači, ali baš s pretilom osobom mislim da ne bi mogla bit jer mi to samo govori o njoj koliko se brine za sebe, a očito ne. znam da im je to neka opsesija, ''boelst'', al opet..

- elrania
evo me da se složim s ovim. žena djeluje fora, ajd, 'simpa', nek joj bude, al da dobije ovaj epitet, hmh...callac wrote:sf, baš sam i ja htjela komentirat za tog glumca da ziher ima ono nešto iako bih osobno osporila da je Charlize natprosječno lijepa, MENI nije i nitko me ne može shvatiti zašto, al jbg.I ja bih razgraničila ružnoću od debljine, svakako. Ružan si po difoltu i osim ako nećeš na silne plastične, nema ti pomoći pa te može izvalčiti karizma, simpatičnost, posebnost, a ako si predebeo(i opet tu razgraničavam kao i ti, škembica i koja kila gore nije debljina, zna se valjda šta je debela osoba
) od "savršene" kilaže te dijeli samo malo truda i manje jela (osim ako nije bolest)
da i ugl se slažem s ostatkom posta.
istaknula bih da osobno ne volim isklesana tijela i draža mi je škembica od bilo kakvih mišića. al smetalo bi mi da to sve počne kretati prema debljini koja mi nije nikako privlačna.
- Andrej
To što neko lupi neku gadost ili filozofski isere nešto samo u cilju preklapanja, ne znači da je pametniji od tebe ili da je njegov stav ispravniji. To samo znači da je isfrustriran do te mere da je postao majstor prenošenja svoje mizerije na druge. Realno, treba da imaš uzak krug ljudi čije ćeš mišljenje poštovati i ceniti, a to šta ko lupi sa strane - treba da te boli kurac. Meni je savršen lek to što sam izbacio iz okruženja i komunikacije sve nadrkane i preopterećene debile koji zrače nesrećom i mržnjom.john_constantine wrote:Mislio sam si ono na par mjesta normalno sudjelovati ili dati savjet, ali ma kakvi, samo te totalno ubiju u pojam.
We're all mad here...
- Asfodel
SpoilerShow
Ja ne bih ako se tiče onog primjera. Poanta je da imaš stanje koje svijet u ovom trenutku ne favorizira, bez obzira prekinuo ti to stanje poslije mršavljenjem ili estetskom operacijom (ili ne prekinuo i nastavio biti takav).callac wrote:I ja bih razgraničila ružnoću od debljine, svakako.
Charlize nije bitna za primjer (iako sam mislila da bi se shvatilo ako objektivno postavimo stvari). Recimo, Diane Kruger koja mi je osobno (a i hollywoodski ako gledam) obična žena - da hoda S D.DeVitom, bez obzira na to što ja mislila o njoj mogu objektivno reći da je duplo ljepša od njega i da su kao par nekako "neprikladni". Kao Charlze i tak lik.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
Osobe koje se rugaju drugima u 99% slucajeva mrze sebe i ruganje/zlobno ogovaranje je samo jedan patetican katalizator i hranjenje vlastite bijede.
Andrej dobro kaze, takve treba hitno eliminirati iz zivota jer samo sire nervozu i crnilo.
Andrej dobro kaze, takve treba hitno eliminirati iz zivota jer samo sire nervozu i crnilo.
- jigsaw
Wendigo wrote:Osobe koje se rugaju drugima u 99% slucajeva mrze sebe i ruganje/zlobno ogovaranje je samo jedan patetican katalizator i hranjenje vlastite bijede.
- john_constantine
preumoran sam da sada nastavim zanimljivu raspravu, ali ono, da kažem, hvala na riječima. 
Michel puši karu.
- Alastorus
Prehlada/Gripa.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- elrania
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... GUD3pjMjIc
dotični ravnatelj mi je familija. bio mi je sasvim super dok ga nisam počela malo više slušati dok priča i što priča na prošloj kavi i sad još ovo doleti. joj, ivane...
dotični ravnatelj mi je familija. bio mi je sasvim super dok ga nisam počela malo više slušati dok priča i što priča na prošloj kavi i sad još ovo doleti. joj, ivane...
- john_constantine
svađa za curom... ma dogovorili smo se za međunarodni dan cvijeća u starom gradu, i ide i prijateljica. A sada, ta prijateljica nekakva zahtjevna i paše joj samo subota poslijepodne. Dogovorili smo se već prije tri - četiri dana. I onda u zadnji čas ujutro kaže da njoj da ne može danas jer ne želi ići bez dečka, jer je ovaj ujutro i poslijepodne zauzet. Ajde, dobro, idemo sutra..
I pomažem majci oko zelja, bio sam u podrumu, nisam čuo poruku i onda me zove kada sam konačno gotov i tek sam se pet minuta odmorio. Ona me zove i pita gdje sam, zašto nisam došao. Da mi je poslala poruku i sve to... jer se njezina frendica predomislila i može bez dečka....
pa sam popizdio... boli me ruka, umoran sam, rekli smo da ćemo sutra ići i rekao sam joj da radim oko zelja. boli me kurac za njezinu frendicu, mogli smo zajedno otići jučer u stari grad i lijepo se provesti. A ne radi nekakve frendice koja joj ne šalje sms poruke niti joj se javlja, nego se ona trudi oko nje.
I pomažem majci oko zelja, bio sam u podrumu, nisam čuo poruku i onda me zove kada sam konačno gotov i tek sam se pet minuta odmorio. Ona me zove i pita gdje sam, zašto nisam došao. Da mi je poslala poruku i sve to... jer se njezina frendica predomislila i može bez dečka....
pa sam popizdio... boli me ruka, umoran sam, rekli smo da ćemo sutra ići i rekao sam joj da radim oko zelja. boli me kurac za njezinu frendicu, mogli smo zajedno otići jučer u stari grad i lijepo se provesti. A ne radi nekakve frendice koja joj ne šalje sms poruke niti joj se javlja, nego se ona trudi oko nje.
Michel puši karu.
- xEdgex
Nisi ni svjestan koliko te razumijem ! Fascinantno je to kako uvijek " prijateljice " djevojaka prave probleme dok su nasi prijatelji uvijek chill oko bilo koje nase veze. Ja sam tako odjebao jednogodisnju vezu jer nisam vise mogao trpiti to " Prijateljica ovo , prijateljica ono ... "john_constantine wrote:svađa za curom... ma dogovorili smo se za međunarodni dan cvijeća u starom gradu, i ide i prijateljica. A sada, ta prijateljica nekakva zahtjevna i paše joj samo subota poslijepodne. Dogovorili smo se već prije tri - četiri dana. I onda u zadnji čas ujutro kaže da njoj da ne može danas jer ne želi ići bez dečka, jer je ovaj ujutro i poslijepodne zauzet. Ajde, dobro, idemo sutra..
/ Back to subject: danas me je opako iznerviralo to sto gdje god pogledam na fejsu svi reklamiraju neke predstave, umjetnicke izlozbe; kao oni sada to posjecuju. A ti isti ljudi su do jucer piŠali po cesti i sta sve nisu radili... mrzim to licemjerstvo i lazne morale i lazna kulturalna izdizanja
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- john_constantine
ha, to za fejsom... baš sam danas raspravljao o tome... Kako neki idu na neki koncert nekog benda kojega nikada nisu slušali i niti ih je interesiralo, tek toliko da se slikaju i stave na fejs.
eh, neću ti spominjati njezinu drugu frendicu, išli smo na provod u noćnom klubu u 10 navečer i došli smo pet minuta ranije, da budemo točni. A na kraju smo čekali vani na hladnoći tijekom zime, skoro 45 minuta jer se ta njezina frendica nije znala što bi obukla za večerašnji provod. Mogla nas je bar pozvati unutra ili nešto, a mi smo kao budale hodali oko zgrade i čekali njezin sms da se "njezina visost" odluči što će obući.
Da je bilo vlaka za povratak, išao bi isti čas doma.
eh, neću ti spominjati njezinu drugu frendicu, išli smo na provod u noćnom klubu u 10 navečer i došli smo pet minuta ranije, da budemo točni. A na kraju smo čekali vani na hladnoći tijekom zime, skoro 45 minuta jer se ta njezina frendica nije znala što bi obukla za večerašnji provod. Mogla nas je bar pozvati unutra ili nešto, a mi smo kao budale hodali oko zgrade i čekali njezin sms da se "njezina visost" odluči što će obući.
Da je bilo vlaka za povratak, išao bi isti čas doma.
Michel puši karu.
- elrania
kako bi to a. roquentin rekao - mučnina.
i još jedan dan borbe s nemogućnošću potpunog udisaja...
i još jedan dan borbe s nemogućnošću potpunog udisaja...
-
John_Ryder
grlo peče