Pivo
- Ašow
- john_constantine
Re: Pivo
ma i to, ali osim tih slatkih likera i kruškovca, nikada mi do sada nije sjelo pivo, osim ono s limunom...
makar, nisam nikad probao pina coladu. Jedanput sam u kafiću Felix naručio pina coladu, a konobar mi donese mineralnu vodu?
Ma best frendica i ja smo se ionako dogovorili da ćemo zajedno popiti to prvi put, makar morali kupiti cijelu flašu... 
makar, nisam nikad probao pina coladu. Jedanput sam u kafiću Felix naručio pina coladu, a konobar mi donese mineralnu vodu?
Michel puši karu.
- Ašow
- john_constantine
- john_constantine
da, ima ga u većini dućana. Mislim da je 50 ili 70 kn, ne znam... Ma ne znam koliki je postotak alkohola, ali valjda se može popiti boca bez posljedica.Ašow wrote:da, al ima i za kupit u boci pod zestokim alkoholnim pićimaWendigo wrote:pina colada ti je koktel. rum, kokos, vrhnje i još nešto, brijem...
Michel puši karu.
- Ašow
Stari grad.john_constantine wrote:gdje se nalazi taj koktail bar?
Ne mozes promasiti.
Tamo di je crkva prije dvorca skrenes desno u ulicu i tak nekak usrano na uglu stoji.
Al trust me, bolje ti je popit tam pina coladu nego kupit tu bocu.
Platit ces isto, al ova je 5 puta bolja.
A zadnji put kad sam ju pio, popio sam pola litre bez ikakvih posljedica, samo što mi je bila preslatka.
Nisam fan slatkih pića.
- john_constantine
da, onda znam gdje bi to moglo biti... Hvala na prijedlogu.Ašow wrote:Stari grad.john_constantine wrote:gdje se nalazi taj koktail bar?
Ne mozes promasiti.
Tamo di je crkva prije dvorca skrenes desno u ulicu i tak nekak usrano na uglu stoji.
Al trust me, bolje ti je popit tam pina coladu nego kupit tu bocu.
Platit ces isto, al ova je 5 puta bolja.
A zadnji put kad sam ju pio, popio sam pola litre bez ikakvih posljedica, samo što mi je bila preslatka.
Nisam fan slatkih pića.
Michel puši karu.
- Ašow
Ovak izgleda izvana
a ovak iznutra
Evo ti i mapa da se snađeš 
http://www.idemvan.hr/mjesto/mea-culpa/4361/
Al ne mozes promasiti jednostavno.
SpoilerShow

a ovak iznutra
SpoilerShow

http://www.idemvan.hr/mjesto/mea-culpa/4361/
Al ne mozes promasiti jednostavno.
- john_constantine
aa, da, da. Znam gdje je to. Ne mogu promašiti. Nisam niti znao da je to coctkail bar. Stalno djeluje ono kafić u staromodnom stilu...
Michel puši karu.
- john_constantine
da, ono u uličici koja vodi prema onom jednom dijelu trga, gdje je neka kovačnica... ma prođeš kroz one kioske gdje prodaju slike i šešire.
Michel puši karu.